2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kizlar

Bende hamileyim nasipse 20.ocakda olacak dogum. Cinsiyetimiz erkek :)

5. hamileligim ama ikinci cocugum olacak insallah. Ilk oglum 3.5 yasinda suan.

Size bi sorum olacak yaklasik 1 aydir vajinamda baski gibi bi agri var dr a sordum normaldir dedi ama gittikce ilerliyor gündüzleri yine iyi ama aksama dogru artik paytak paytak yuruyorum agridan bide uyurken dönerken felaket agri yapiyor sabaha dogru anca hafifliyor. Sizdede oluyormu böyle bisey?

Kızlar siz normal mi sezeryan mı yapacaksınız ben artık normale karar verdim

ben sezeryan olacam. Ilk dogumumda sezeryandi kan sulandirici kulandigim icin en güveniliri sezeryan benim icin sezeryan tarihinden 1-2 gün önceden igneyi birakmam lazim aksi takdirde normal dogum esnasina bi komplikasiyonda müdahale edemiyorlarmis.

İğne kullanıp normal doğuranlarda var. Ama ilki sezeryan sa ikinciyi normal denemek baya cesaret ister. Benimde İlki sezeryan korktuğum için sezeryan istedim pişmanmıyım işte onu bilmiyorum normalde başıma ne gelecekti iğne kullandığım için sorun olurmuydu Vs bilmediğimden sezeryan oldu. Herşeyin doğalı en iyisi en güzeli. İlla normal diye tutturmakta iyi değil hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

Benim var canım vajinamda ağrı. Sol kısımda. Takılmıyorum ben. Bazen benim de aşırı canımı yakıyor. Gözümün dolduğunu bilirim. Ama bebekte bir sorun görünmediği için ben katlanıyorum. Dayanabilirim inşallah doğuma kadar. Sonrasında da geçer zaten diye ümit ediyorum

Kızlar ya ishal olan var mı. Vitaminler mi yapiyor acaba , iki güne bir omega 3 alıyorum. Bebek göbek deligimin orda hareket ettikce büyük tuvaletimi getiriyor sanki özellikle akşamları ishalim. Yada şehir degistirdigim icin olabilir mi hem hareket etmeye basladim ,hem sürekli sebze yemeye. Anlamadım 3 gündür böyleyim

Ben mama vermek istemiştim 4. Gün oldu hala sütüm gelmemişti. Mama verelim bebek aç dedikçe herkesten tepki aldım emzir emzirdikçe gelir ee yok boş süt falan yok dedim ama mama verdiremedim sonuç 2 gün sarılıktan hastanede yattı. Her 3 saatte bir emzirmeye gittim dikişli halimle meme uçları yara oldu dişimi sıkarak emzirdim. Çok zor günlerdi. Şimdiden plan yapıyorum bende gene sütüm geç gelecek olursa her 2 saatte bir mama vereceğim zaten minicik mideleri çok bişey almaz. İnşallah odaya çıkmadan sütüm gelirde gerek kalmaz yinede emzirmeden sonra bir iki kaşık mama vermeyi düşünüyorum. Sonrada emzirmede beslenmede rutine oturur işte o rutini oturana kadar baya cebelleşmek lazım

Tabiki herseyin normali en iyisi.. heleki suan ikinci cocuk olacagi icin cabuk toparlanmam lazim. Ama normal yapipda o dönemde hastanede benden kötü olanda vardi ayni gün ayaklanmisdim ben mesela. Bünyeye bagli bu isler sanirim belki normal dogumda daha cabuk toparlancakdim. Kan sulandirici igne kulanildiginda acil bi sezeryan vs tehlikeli kanin sulandigi icin kan kaybi riski vs varmis tabi nekadar dogru bilmiyorum hem burda okumusdum hemde doktorum söylemisdi bana bunu.

Ay normalmis demekki bende korkuyordum erkenmi gelecek vs diye daha dr randevusuna 1 hafta var icim icimi yiyordu rahatladim valla bide diger hamileligimde hic agri vs yasamadim tuafima gitti. Sen dr a sordunmu neyden oluyormus ?

Kızlar idrarımda enfeksiyon cıkmıstı doktor suda içilen tek seferlik bi antibiyotik verdi ama yarısını içtikten sonra kustum tekrar yazar mısınız dedim gerek yok bol bol su iç dedi ama cok su içemiyorum midem bulanıyor. Sürekli tuvalete giriyorum bir damlada olsa sanki altıma yapacak gibi ağrı olusuyor kasıklarımda ve sarı akıntımda var bildiğiniz bi yol var mı acaba ne yapabilirim enfeksiyon için geceleri 7 8 kere tuvalete kalkıyorum uyku uyuyamıyorum

Ay normalmis demekki bende korkuyordum erkenmi gelecek vs diye daha dr randevusuna 1 hafta var icim icimi yiyordu rahatladim valla bide diger hamileligimde hic agri vs yasamadim tuafima gitti. Sen dr a sordunmu neyden oluyormus ?

Genel olarak ağrılar olabilir rahim büyüyor dedi. Başka bi Doktor magnezyum vermişti. Bende etkili olmadı. Onun yerine bol yoğurt maden suyu muz filan tüketiyorum.

Takılma yani. Bişey olmaz Allahın izniyle. Ki bak sen daha Tecrübeliymişsin Allah bağışlasın evladını

En kolay çözümü bol bol su içmek. Baş ucunda bulundur. Yudum yudum sürekli iç. Bi anda içmek mideni bulandırıyorsa eğer. İç çamaşırını da sık sık değiştir. Vajinanın kuru olmasına dikkat et. Belini sıcak tut..

Sağol canım yudum yudum içmeye calısayım, sürekli ped değiştiriyorum cok dikkat ediyorum ben cekerim önemli değilde bebeğime zararı olur diye korkuyorum

sagol canim

Sağol canım yudum yudum içmeye calısayım, sürekli ped değiştiriyorum cok dikkat ediyorum ben cekerim önemli değilde bebeğime zararı olur diye korkuyorum

Bence kesinlikle ped ya da günlük ped kullanma. O bölgenin hava almasını engelliyorsun. Bu çok sakıncalı. Pamuklu iç çamaşırı giy. En geç 6 saatte bir çamaşırını değiştir. O bölgen hava almadığı için enfeksiyon zor geçer.

Tamam canım öyle yapayım birde

Gaviscon double action çok iyi geliyor canım

Ataköy'de Doç. Dr. Ali Ekiz'e gittim ben, çok iç ferahlatan bir perinatolog. Instagramı da var, kesinlikle tavsiye ederim.
Bende gopta medical parkta ona gittim allah razı olsun Ali hocadan rahimde açıklığı gördü acil serklaja yönlendirdi O fark etmese belki de şu an bebeğim hala benle olmayacaktı kısmet yaşıycağı varmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…