2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen son aylar hadi bakalım inşaallah sağlıkla kucaklarimiza alırız

valla zaman su gibi ya neredeyse 3. trimester a giriyoruz, daha dün gibi ilk 3 aydaki mide bulantıları vs. dün annem diyor bir de bakmışsın büyümüş okula başlamış sonra bir daha bakmışsın evlendiriyorsun sakin ol şampiyon dedim ahahah

Anneler hep mi öyle yaaaa. Ne güzel de rahatlatıyorlar

Bimden nerdeyse her şeyi aldık biz de fiyatlar piyasaya göre çok iyi ve kaliteler de güzeldi bence de
Gidemedimmm eşim dolu yağcak diye uzak bi otoparka götürttü arabayı. Ne dolu yağdı ne ben bime gittim. Şimdi getirtcem arabayı 7 8 bim gezerim artık yağmalanmıştır işte ne kaldıysa

Ben dün doktorda randevum vardı. Bebişimizi gördük. Bacakları sürekli hareketli maşallah. Saçları çıkmış . Çok güzel bi duygu. Keşke hergün görebilsek. Doktor sıkıntı yok dedi. 32. Haftaya kadar çok dikkatli olmamızı doğum olmasını istemediklerini söyledi. Aralık 15. Den sonra süreç başlıyo dedi. Çok heyecanlı. Yeni yılı görebilecek miyiz bilmiyorum. Bir de gelecek ay 2. detaylı ultrasyon (kalp atşı, vs organların çalışması sanırım) yaptıralım mı dedi. Çalıştığım kurum karşılıyosa yapalım dedi. Karşılamıyormuş. 680tl ücretliymiş. Yaptırmayalım dedik.

Gidemedimmm eşim dolu yağcak diye uzak bi otoparka götürttü arabayı. Ne dolu yağdı ne ben bime gittim. Şimdi getirtcem arabayı 7 8 bim gezerim artık yağmalanmıştır işte ne kaldıysa
Patik alicaktim bir tane bile kalmamış
Kızlar bizim bimde çalışan bi tanıdık akşamdan ayırdı sağolsun yoksa mümkün değildi alabilmemiz. Sabah işe gelirken kaç tane bimim önünde kuyruk vardı resmen

Kızlar bizim bimde çalışan bi tanıdık akşamdan ayırdı sağolsun yoksa mümkün değildi alabilmemiz. Sabah işe gelirken kaç tane bimim önünde kuyruk vardı resmen
Haklısın aslında ayırtmak lazım tanidiklara güle güle giysin inşallah yavrun cnm ben orucem artık patik

Canım bence hiç siz riske girmeyin ve sezeryan olun. Bu tür durumlarda zaten içiniz de rahat etmez doğum normal gitse bile.

Benim tartışmasız sezeryan. İlki de öyleydi doğuştan kalça çıkıklığı var bende.
Üç gündür kan için takviye serum verdiler bugün sonuncuyu aldım ve doktor gel bebeğe bakalım dedi. 950 gram olmuş dedi ama sonra da rahim ağzı kısalmış bir de alttan bakalım açılma var mı dedi. Henüz açılma yok ama kesin olarak evde hiçbirşey yapmayacaksın dedi. Ben bir de evden çalışıyorum, ağrı olabilir başlayınca hemen yatacaksın dedi.
bu arada şeker takibi yapacak anneler arasına ben de katıldım, bugün eşim eczaneden cihaz aldı.
en azından 1 ay daha dayan da sonrasına bakacağız artık dedi artık ne yapalım kısmetimizde ne ise onu göreceğiz. Eşime dedim hiç alıverişe filan heves etmeyelim, ilk hedef şu anda 30. haftayı bulabilmek. Sonrası Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…