2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar hiç bebek arabası olarak chicco trio sprint travel sistemi araştırdınız mı?
Ben sanki onda karar kıldım gibi. Yatağını da anne yanı chicco aldım. Güzel geldi bana. Oldukça kullanışlı gibi

Sonunda ben de şeker testine geldim ilk kan normal çıktı 71 darısı ikincinin başına 50lik içtim bakalım biraz midem bulanıyor
Bir de bana çanta hediye verdiler içinde mama filan var çanta almaktan da kurtuldum

Eklentiler

• 6E546025-A82C-4F5E-9A18-F03A6C4E828B.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 43
Sallanıyor mu beşik bende bakmıştım ona güzel geldi bana da.
Ben aslında portatif katlanabilir anne yani almak istiyorum hem annemlere giderken de alıp gitmek için bir de park beşik alacam. Bi beşik kaldı bir de şampuan bez fln şükür

Bu arada 2. El aldığım portbebe ve anakucagı tertemiz geldi yeni gibi pişman olmadım

Oh ne güzel. Bence anne yanını 2. el aldım. Sadece biraz tozlanmıştı kullanılmadığı için. Yıkanıyor olması muhteşem Bi avantaj.

Anakucağı ne aldın?
Fisher price alıcam ben.
Şu 2 yaş sonrası sandalye olanlardan.

Fisher price yağmur ormanı titreşimli olandan aldım sahibi hiç kullanmamış gerçekten de öyle geldi konforlu güzel beğendim

Fisher price yağmur ormanı titreşimli olandan aldım sahibi hiç kullanmamış gerçekten de öyle geldi konforlu güzel beğendim

Evet benim de alıcam dediğim model o. Biriyle görüştüm. Çarşamba kısmetse almaya gidicem ben de. Sıfırı 500e kadar çıkmış. Zaten 5 6 ay aktif kullanıyorlar o kadar.

Evet benim de alıcam dediğim model o. Biriyle görüştüm. Çarşamba kısmetse almaya gidicem ben de. Sıfırı 500e kadar çıkmış. Zaten 5 6 ay aktif kullanıyorlar o kadar.
Aynen. Normalde 2. El hayatta almam derdim ama şuan iyi ki almışım diyorum kullanacagim ay sayılı zaten sonradan bende ihtiyacı olan birine veririm

Kizlar size bi tavsiyem ilk bebisimde tam donalimli bebek arabasi aldik fakat cok büyükdü kulanisizdi. 2 ay kulandikdan sonra kücük pratik bebek arabasi aldik bide zaten araba koltugu vardi (maxi cosi) onunda bi adapteri vardi onu bebek arabasina takiyordum hem bebek daha rahatti hemde benim icin daha kulanisliydi. Umarim anlatabilmisdimdir resim atmaya calisayim anlamaniz icin. (Türkcem cok iyi degil)

Benim plesanta aşağıda zorunlu sezeryan olabilirim yukarı çıkmazsa
Bende de asagida yani önde ama doktorum seheryanlik birsey demedi henüz Ben en normalinden istiyorum en cok korktugum pda kesi vs onlardan asiri korkuyorum hani genel sezeryan olsa pda dan daha iyi o derece o yüzden inshallah normal kesisiz dikissiz sap diye dogururum

Yurt disindasiniz galiba bende öyle . Ben kuzenimin bebek arabasini kullanicam yepdeni oda sadece 3 ay fln kullandi sonra ztn buggy ye geciliyor hem israf etmemis oluruz hemde daha mantikli

bizde almis olsak senin dedigin gibi yapicaktim cokta mantikli kisin birde o bebek arabalari 3/1 oluyor sök tak tasi insan yorulur

ay evet yurtdisindayim resimleri paylasdim daha net anlatabilmek icin umarim birilerine yardimci olmusumdur. Suan evde var tabi sakladik yepyeniydi ilk 1 ay zaten sik cikmadik disarya bir ay anca kulandim dedigin gibi 3 parca olunca resmen cinnet geciriyordum alisverise gidince arabandan cikar parcalari birlestir cocugu araba koltugundan cikar Bebek arabasina koy aman bitmiyor en son gidip buggy aldim maxi cosiyi direk ona takip gidiyordum

Vallaha ben dedigim gibi kuzeniminkini kullancam onunki my junior markasi . 3/1 var ama ben gebelde maci cosi ile tasirim ztn heryere araba ile gidiyoruz yürüyüslerde besikli olani taksrim sadece sonrasinda ztn joolz veya herangibi markanin hafif buggysini alirim .

ben bebek odasini segmüller den aldim .
Diger seyleri hepsini de internett babymarkt fln yerine babaywalz yada babyone dan tlptan aliyim cikiyim
Diyorum .

sen hangisini öneririsin babywalz mi babyone mi hem fyat hemde kalite ürün coklugu vs den ?

Kesinlikle öyle. Şuanda da mesela 2.el bakıyorum bebek arabası. Temiz birşey bulursam almayı planlıyorum
En iysini yapmissin vallaha bence okadar fiyata gidip binlerce lira vermek cok gereksiz ama tabi insan özeniyor da ayri birsey .
Ben kuzeniminkini kullanicam . Sansliyim o konuda :)

ztn bi kac ay kullanip kenaea cekiyoruz

ben babyone tercih etmisdim canim bebek odasi vs herseyi ordan almisdim. Bebek arabasi olarak paylasdiklarimi kulaniyordum. bide hangi ülkedesin ona göre tavsiye edeyim mesela dm varsa biberon emzik bakim ürünleri gibi seyleri ordan aldim.

Almanyadayim . Bebek odasini aldik bile dm den henüz hic bisi almadim . Ordan yada rossmanndan düsündüm .
Haftaya ebe gelicek ona da soeucam tavsiye ettigi bi marka var mi diye .
Yakinimda babyone var oraya gitmeyi planliyorum ama sanki daha cok erkeeen gibi geliyor bana yaaa daha yarin odasini almaya gitcez kim bilir nzmn kurariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…