2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

ben bu hamileligimde hic bisey alamadim üzücü bi durum cünkü hepsi vardi. Anliyorum seni bence iki haftaya falan baslayabilirsin.
bakim ürünü olarak ben penathen kulanmisdim bez pampers islak mendil kulanmadim ilk 6 ay pamuk islatip siliyordum (waschlappen di sanirim adi) biberon avent almisdim ama sipam sevmedi o yüzden set gibi takimlari hic alma sonrasinda mam kulandik. Bide dm in babylove markasinida kulaniyordum pamukda kulak cubugunda wickelunterlagende vs. Suan aklima gelen bunlar sormak istediklerin varsa sor canim

Babylove ztn cogu kisi öneriyor . Benim ilk ben yinede hic bisey almadim daha

gariban yavrum benim hahahaha

aslinda penaten önermjyorlar hic inhaltstoffe yüzünden .
Ama digerleri de cok saht gibi geliyor tr de olsam mustela yi alirsim kesinlikle ama burasa yok .

penaten sensitiv düsünüyorum simdilik

birde yorgan takimi aldim ilk zamanlar schlafsack kullanicam ama kauflanda 10€ gelince kacirmayayim dedim 100x135 boyut olarak güzeme cok kücpk geldi ama

En iysini yapmissin vallaha bence okadar fiyata gidip binlerce lira vermek cok gereksiz ama tabi insan özeniyor da ayri birsey .
Ben kuzeniminkini kullanicam . Sansliyim o konuda :)

ztn bi kac ay kullanip kenaea cekiyoruz

Aynen öyle kuzum. Evet insan heves ediyor ama mesela diyorum ki ona o kadar para vereceğime doğumuma özel ebe çağırırım aradaki fiyata. Zaten biz de Bi yerden sonra kullanmıcaz. Bebek ürünleri böyle malesef.

Merhaba.
Subat annesiyim ama burayi da takip ediyorum :) 24.hafta icin idari izin kullanan var mi? Ben bu hafta 24.hafta iznime ayrilmayi dusunuyorum. Aile hekiminden bu raporu alabilir miyim

Merhaba.
Subat annesiyim ama burayi da takip ediyorum :) 24.hafta icin idari izin kullanan var mi? Ben bu hafta 24.hafta iznime ayrilmayi dusunuyorum. Aile hekiminden bu raporu alabilir miyim
Ben aldım 24.haftamda. Aile hekimine göre değişiyor en iyisi kendi doktorunuzdan almanız. Ben kadın doğumcumdan aldım raporu.

Doktor randevum carsamba gunu. Ama pazartesiden itibaren okula gitmem diye dusunuyordum. Pazartesi de aile hekiminde tahlillerim vardi. Verirlerse cok iyi olurdu
Burada bi iki kişiden duydum aile hekimi vermiş denemen lazım şansını canım. Doktoruna söyle ya da çarş günü versin raporunu bazısı erken de verebiliomş

Tamam oyle yapayim. İnsallah bir sorun cikmadan bu isi halledebilirim. Cok tesekkur ederim :)
Rica ederim halledersin. Benim 24+0ım Cuma gününe denk gelmişti, o gün hiç okula gitmeden direkt raporumu almıştım. Hatta eşim aldı daha önceden doktorumun haberi vardi. bi daha da okula bile uğramadım raporu da eşim götürdü

boyutu gayet iyi yorganin benim oglum 3,5 yasinda daha gecen hafta kaldirdim
Schlafsackda her bebis sevmiyor onunda bulunmasi iyi olmus benim sipa kabul edemedi tepine tepine bi hal oldu en son amazondan ayakli schlafsacklardan aldim tulum gibi olanlrdan. Ben memnundum penatende o ozaman baya arastirmisdim yine en iyisi oydu o yüzden bu bebisdede aldim penateni. Bu arada pudra alma sakin hic bi ise yaramiyor 4 kutu almisdim ben salak gibi kitlik varya hepsi cöp oldu bide zararliymis.

Cok iyi denk gelmis sizinki :) insallah stresten uzak saglikli bir hamilelik ve dogum yasarsiniz :)

Merhaba.

Ben izindeyim. Aile hekiminden alamazsınız. Sizi kontrol eden kadın doğum uzmanınızdan yazı almanız ve idarenize teslim etmeniz gerekir.

Olsun canım hiçbişey almadan da olmuyor benimde olmasına rağmen bazı şeyler aklımı kurcalıyor.aldıkların yedekte kalsın mutlaka kullanılır

Katılıyorum sana. O kesi olayı beni de geriyor
plesanta aşağıda olunca son aylarda kanama yapabilir dedi duruma göre acil sezeryan bile olabilirmiş bebeğin beslenmesinin kesilmesi durumunda

Kızlar göbek deliğiniz değişti mi ya benimki dışarı doğru çıkıyo ve rengi kahve gibi olmuş doğumdan sonra güzelleşir mi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…