2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ahh keşke bende ishal olsam aylardır kabızlık problemi çekiyorum. Her seferinde ishal olduğumu hayal ediyorum bence kesinlikle kabız olmaktan çok daha iyidir ishal olmak. Tabi ikisi de olmasa daha iyi ama ben çok zorlanıyorum gerçekten hayatımda hiç böyle kabızlık çekmemiştim

Kabızlık cok kötü gerçekten. Ben de acaba bebek icin önemli bi sıkıntı mi var acaba diye düşündüğüm icin korkuyorum aslında yoksa bende ishali tercih ederdim :)

hahaha kızlar haftaya oerşembe de A101 e gelecekmiş bir şeyler yine sabah kalkıp gideceğim
bu arada özellikle Almanya’da olanlara soruyorum ama tecrübeli anneler de araştırmıştır.
ben Bübchen vücüt sütü, şampuanı almayı düşünüyorum bebek için. ne dersiniz?
alerjik olmadığı sürece Mustela, Sebamed gibi markaları kullanmayı düşünmüyorum. ama Uni Baby, Bübchen, Nivea arasında kararsızım.

Bübcheni biliyorum ama kulanmadim hicde fikrim yok acikcasi ama niveada cok kimyasal var diye duymustum önerilmiyor bebegimede iyi gelmemisdi hediye gelmisdi denedim. Penathen kulandim kulanacamda yine

Ben genellikle ishalim.Ilk 2 gebeligimde de ishalle geçti bu haftalar.Magnezyum ve kalsium ishale sebep olan.Nadiren demir hapı da kabızlık yerine ishal yapıyor.Ishal olmaktan memnunum açıkçası.

aynısını bende yaşıyorum büyük tuvaletimi yapıcam diye ödüm kopuyo, doğumdan çıkmış gibi ter için de kalıyorum hayatımda hiç böyle birşey yaşamamştım ferrum kullanıyorm kan ilacı onun yapabileceğini söyledi doktorum ama bilemiyorm tabi

cnm neden mustela fln düşünmüyorsun zararlı bişey mi var için de ?

Ferrum ara ara benim de anamı ağlatıyo valla ağlayasım geliyo bazen tuvalette valla çok zor

Kızlar mideleriniz ne durumda? Benim iki gündür yanmadan kaynaklı bulantılarım olmaya başladı yine. Ne iştah kaldı ne keyif

Kızlar sizden bi tavsiye istiyorum.ben şimdi puset bakıyorum bebeği hastahanen çıkarmak için fiyatı sorun değil kaliteli olsun hastahane çıkışına uygun olsun kullanışlı olsun hafif olsun isteğim bunlar ama bi turlu bulamıyorum var mı tavsiyeleriniz

Kızlar anne yanı beşik mi yoksa sallanmalı klasik beşik mi daha iyi olur? Önceden deneyimlemiş olan var mı? Ben ikisinde kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…