2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben sadece tac yaptirmaya karar verdim o bembeyaz terlik hastanede mahfolur yikayincada susleri bozulur gerek yok bence. İsimli suslu hastane cikisi da yaptirmicam pek hevesim yok oyle suslu seylere
Bi benim mi hevesim yok süslü şeylere diye düşünüyordum ki yorumun iyi geldi Her şeyin en sadesini aldım

kendim hariç süslüyüm sade şık şeyler canım süslü diyince alalade bayağı işden bahsetmiyorum. Sectigim sey zaten beyaz bişidi.

kendim hariç süslüyüm sade şık şeyler canım süslü diyince alalade bayağı işden bahsetmiyorum. Sectigim sey zaten beyaz bişidi.
Tercih meselesi tabi ki güle güle giyinsin bebeğiniz
Kardeşim de bana sürekli bari hastane çıkışına isim yazdıralim diyor da ben hiç sevmiyorum öyle şeyleri

Bana göre ikisi de gereksiz.Oldukça sıradan bir hastane çıkışı alın.Kendim için konuşacak olursam ilk doğumum normal doğumdu.Birakin tacı süsü iki gün yataktan kalkamamıştım.Ben Allah nasip ederse bu dogumumdan sonra bebek için yenidogan çekimi yaptırmak istiyorum.En azından bir anısı kalır.Hastanede doğum çekimi istemiyorum.Zaten prenses gibi değil de berbat hissettiğim için o anlarda kendimi.Ona harcayacagim parayı yenidogan çekimine harcayacagim

Ben de yenidoğan çekimi düşünüyorum. Aslında hamile yenidoğan birleştirelim diye düşündüm ama eşim her çocuğa hamile çekimi yapma şansımız olmayabilir belki diğer hamileliğin çok zor geçer vs. Gibi mantıklı şeylerle beni durdurdu nasipse inşallah konsept yenidoğan çekimi yapmak istiyoruz

Süsü püsü sevmeyenlere beni de ekleyin. Kızımda da öyle çok özel şeyler yapmamıştım bunda da yapacağımı sanmıyorum açıkçası.
Al benden de o kadar.Hastanede giyeceğim takımım sarı renkli pamuklu,kahverengi düğmeli kalın dümdüz bir pijama takımı. Danteli süsü yok cep kısmında minicik bir arması var hepsi o. Sıcak tutacak beni Lohusa tacıdır,terliğidir oda süslemedir süslü çikolatadır böyle hazırlıklarım yok. Sadece bebek görmeye gelenler için yine şık minik havlulardan bulacağım madame coco olabilir,onları sade paketler yapıp hediye edeceğim. Annem küçük tarçınlı ve tuzlu kahve yanı kurabiyelerinden yapar. Denizciğim sağlıkla gelsin,kucağıma kavuşsun başka hiçbir şeyde hevesim yok.

Selam kızlar 1 aydır kuyruk sokumunda ve alt genital bölgemde hep ağrı var süpürge falan yapmak imkansız mecburiyetten yapınca ertesi gün bütün gün yatarsam biraz geçiyor. 2 hamileligimde de son aylarimda bile böyle birşey yaşamadım 3. Gebelik diyemi böyle hiç bilmiyorum kasımda kontrolüm var doktora anlatacağım tabi bu şikayetlerimi ama sizin nasıl geçiyor varmı benzer durumu yaşayan?

Ohhh iyi yapmışsın..aferin darısı bana...gittigi yere kadar

bana doktorum en son kontrole gittigimde asagiya vuran agrilarin olabilir demisti. Kuyruk sokumundaki de siyatik dedikleri agri olabilir

Aynen arkadasim ya hersey cok pahali...7 yil önce benim ilk doğumumda 3 lu tulum body ler 100 tl falandi en cok

İsimli allı pullu şeyleri bende sevmiyorum. Sezeryan acısından saçıma başıma bakamamıştım bile. Çok pahalı takımlar almak yerine uygun şık takımlarda var bebek için.

Nerden bulup çıkarıyorlar böyle şeyleri gerçekten anlamıyorum. Alan çoktur ama saygı duyuyorum. benmi çok duygusuzum acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…