Bende normal 32.haftamda ayrılırım hiç doğum sonrasına aktarmam dedm. Hem stresli bir iş yapıyorum hem masa başı değil,coronadan bahsetmeme hiç gerek yok diye düşünüyorum.
Kasım ayını raporla geçirin biraz diyordum müdürümün mobbingden bıktığım için yıllık iznmimde 9 gün var onu da araya kaynatırım dedim. Ama pazartesi beni yine delirtti
,bir de senelik 40 gün rapor hakkım olduğunu duyuncadün sabha gittim 10 gün rapor aldım.
Şimdi tutuştu ilk günden bensiz, sürünsün dursun. Tlfnlarını açmayacğm hiç kimsenin. Evde olmanın ve hamile olmanın tadını çıkaracağım karar verdim. Gerçekten hamileliğimden hiçbir şey anlamadım iş yüzünden ilk olmasına rağmen. Deli gibi çalıştırıldım. Allah'a havale ediyorum onları. Şimdi gider 2-3 çalışır sonra gider yine rapor alırım sonra yine 3_4 gün çalışır yine rapor bu şekild e gidecğim. Üstünden yükleri tıpış tıpış alır bu sayede diye düşünüyorum
Sizde hiçkimseyi düşünmeyin bu anı bir daha yaşamayacağıx, alın raporunzu.corona pik yapacak kesin grip nezleyle karışacak ben baya endişeleniyorum bu konuda