2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Neko ve babyboroosh
Neko ve babyboroosh bakıyordum ama ikisinin arasında kaldım kac aylıkken kullanabiliriz en az

Kızlar selam, vajinamda dudak bölgesinde bir kaç gündür hassasiyet vardı az önce elimle kontrol ettim mercimekten daha büyük bişey çıkmış aynayla da baktım çıban gibi bişey. Ama kırmızı, sıkılacak gibi değil. Başına gelen var mı? Ne kullansam iyi gelir yoksa biraz beklesem mi kendiliğinden gider mi patlar mı?

ben kizim olursa cok ozeniyordum rokoko nakisli hastane cikislarina. yaptiriyorum 2 ayri yerde. bir yerde rokoko nakisli tulum baslik eldiven seklinde 3 lu takim ,baska yerde taki yastigi ve nevresim takimi hepsi 700 TL tuttu. cok para bence de cok gereksiz ama icimde kalacakti illaki istedim. hastaneye goturmucem bu arada. kimse gelmez zaten. ben evimizde fotograf cekimi yaptirmaya karar verdim o zaman giydircem. hevesim kursagimda kalmasin diye diye dunyyi yaptirdim ve aldim ama bir oglusum daha olsaydi hic masrafim yoktu yaptirmicaktim hicbisey. kiz olunca olan kocama oldu simdi o dusunsun adam bosuna cinsiyeti kiz diyince doktora yandim ben dememis

bu 4 sene once de vardi. o zaman da tiksinc gelmisti bana süt ve saçsimdi dusundum hala ayni fikirdeyim.

bu arada oyle isimli faln degil benimkiler. boyle tatlis seyler

Eklentiler

• 655196F9-A547-46EC-8063-5962EEB685B5.webp
    17 KB · Görüntüleme: 65
  • 6E8E0A9E-7861-4DBC-9CC8-F33448672539.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 61
Canım senin beşiğin markası ne

Hah ha ben eskiden eşime takılırdım benim kızım olmadan dua et de çok zengin olasın yoksa batarsın diye
Ama şimdi yurt dışındayım burada ne süslü lohusa takımı var ne bebek setleri herşey standart gibi ben de sadeleştim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…