- 4 Kasım 2019
- 2.027
- 3.201
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.301
Al benden de o kadarTercih meselesi tabi ki güle güle giyinsin bebeğiniz
Kardeşim de bana sürekli bari hastane çıkışına isim yazdıralim diyor da ben hiç sevmiyorum öyle şeyleri
Sağlıklı doğsunlar da süsü püsü eksik kalsınAl benden de o kadardümdüz krem rengi bi hastane cıkısı aldım bebeye, sadece bir tane kendime lohusa takımı filan da almadım evdeki düğmeli pijamalardan ve evde olan terliklerden götüreceğim. Annem de kızıyor çok özensizsin diye de, gereksiz geliyor ilgimi cekmiyor öyle hazırlıklar
GünaydınŞu saatte bi günaydın çekeyim dedim ama zaten bi çoğunuz uyumuyodunuz di mi.
Aynı ben çok süssüz dümdüzüm.. Lohusa pijamaları belden ayarlamalı oluyor doğum sonrası zaten göbek olmayınca çok bol kalıyor oğlumdayken aldım doğum sonrası giydim başkada yüzüne bakmadım. Bağlasan bile düştü belimden. O yüzden önden açılır düğmeli normal pijamalar daha uzun süre kullanışlı oluyor. Süsten ziyade rahatlık ve konfora bakmak lazımAl benden de o kadardümdüz krem rengi bi hastane cıkısı aldım bebeye, sadece bir tane kendime lohusa takımı filan da almadım evdeki düğmeli pijamalardan ve evde olan terliklerden götüreceğim. Annem de kızıyor çok özensizsin diye de, gereksiz geliyor ilgimi cekmiyor öyle hazırlıklar
aynı şeyi doğum yapan bir arkadaşım da söyledi, lohusa takımını sadece hastanede giyebildim 1 hafta sonra düşüyordu belimden dedi. benim evde bir tane düğmeli takımım var ama tabii bir denemem lazım olacak mı diye, sonuçta kilo da aldıkAynı ben çok süssüz dümdüzüm.. Lohusa pijamaları belden ayarlamalı oluyor doğum sonrası zaten göbek olmayınca çok bol kalıyor oğlumdayken aldım doğum sonrası giydim başkada yüzüne bakmadım. Bağlasan bile düştü belimden. O yüzden önden açılır düğmeli normal pijamalar daha uzun süre kullanışlı oluyor. Süsten ziyade rahatlık ve konfora bakmak lazım
Benim de bacak ağrısı var delirmelik. Uyku uyuyamıyorum ya bacak ağrım yüzünden. İnşallah geçer bu agrilarimizkızlar benim son 1 haftadır felaket bel ağrım var ya gözümden yaş geliyor bazen. ki hem pilates hem yoga yapıyorum, bu iyi haliyse yandık. sizde de var mı benzer şeyler? tam böyle kuyruk sokumumdan popoma kadar yayılan bir ağrı. hele ki oturuyorsam oturduğum yerden kalktığımda ilk adımı direk atamıyorum mesela, inşallah daha kötüye gitmez
Canim eşin en doğru olanı yapmış senin ve bebeğin için. Normalde uygulanan karantina 14 gün, sadece 2 haftacik idare edeceksin. Çok geçmiş olsun, insallah eşinde hiç bişey çıkmazKızlar bi kaç gün önce eşim bi yakınını hastaneye götürdü o da covid pozitif çıktı. Öyle olunca beni zorla annemlere gönderdi. Annemlerle hiç bir problemim yok ama hamile halimle tabiki evimde çok daha rahattım. Belki hamilelik psikolojisi nasıl ağrıma gitti beni zorla göndermesi idare ederiz sen bir odada durursun fazla banyo da var ben yemek yapar veririm sana dedim ama yok ille gideceksin dedi hatta ben çıkmadan eve gelmedi. Durup durup ağlıyorum bi yandan üzülmesinler diye annemlere de belli etmemeye çalışıyorum. Kaç gün kalmam gerekir acaba böyle off evimi özledim şimdiden. Hamilelik psikolojisi ne kötüymüş bi de lohusalığı var bunun di mi
Benim ayak topuklarım çok ağrıyor. Yere basamıyorum dinlenince azalıyor ayakta kalınca çoğalıyor. Kilodan mı karnımdaki ağırlıktanmı bilmiyorum. Dr söyledim magnezyum verdi içiyorum ama sadece hafifledi. Dıpurunca geçer inş.kızlar benim son 1 haftadır felaket bel ağrım var ya gözümden yaş geliyor bazen. ki hem pilates hem yoga yapıyorum, bu iyi haliyse yandık. sizde de var mı benzer şeyler? tam böyle kuyruk sokumumdan popoma kadar yayılan bir ağrı. hele ki oturuyorsam oturduğum yerden kalktığımda ilk adımı direk atamıyorum mesela, inşallah daha kötüye gitmez
Al benden de o kadardümdüz krem rengi bi hastane cıkısı aldım bebeye, sadece bir tane kendime lohusa takımı filan da almadım evdeki düğmeli pijamalardan ve evde olan terliklerden götüreceğim. Annem de kızıyor çok özensizsin diye de, gereksiz geliyor ilgimi cekmiyor öyle hazırlıklar
Aynı ben çok süssüz dümdüzüm.. Lohusa pijamaları belden ayarlamalı oluyor doğum sonrası zaten göbek olmayınca çok bol kalıyor oğlumdayken aldım doğum sonrası giydim başkada yüzüne bakmadım. Bağlasan bile düştü belimden. O yüzden önden açılır düğmeli normal pijamalar daha uzun süre kullanışlı oluyor. Süsten ziyade rahatlık ve konfora bakmak lazım
Lohusa pijamalarına ben de baktım hepsi birbirinden çirkin ve annelerin yumuşak karnı olduğu için ve illa alınması gerek diye düşünüldüğünden pahalı...Önden düğmeli istediğin kalitede,renk ve çeşitlilikte binlerce güzel takım var.Pierre Carden,Suwen,Dagi,Penti vb.Normal bedenimizden 1 ya da cok kilo alindiysa 2 beden buyuk onu dugmeli bir pijama hem dogum öncesi,hem de sonrası için iş görür.Ben düz bir pijama aldım çok güzel oldu karnımı da gayet rahat kaldırdı 9 aylıkken de kaldırır daha 1 bebeklik boşluk var aradaaynı şeyi doğum yapan bir arkadaşım da söyledi, lohusa takımını sadece hastanede giyebildim 1 hafta sonra düşüyordu belimden dedi. benim evde bir tane düğmeli takımım var ama tabii bir denemem lazım olacak mı diye, sonuçta kilo da aldıko olmasa da 1-2 beden büyük yine standart düğmeli bi takım alırım pentiden filan dedim.
Benim de önceden kalma giyilmedik bir tane pijamam var ama ince kalabilir yine aynı şekilde bir tane düz sıradan bişiy alıcam. Alıcam ama henüz bir icraat yok :)Lohusa pijamalarına ben de baktım hepsi birbirinden çirkin ve annelerin yumuşak karnı olduğu için ve illa alınması gerek diye düşünüldüğünden pahalı...Önden düğmeli istediğin kalitede,renk ve çeşitlilikte binlerce güzel takım var.Pierre Carden,Suwen,Dagi,Penti vb.Normal bedenimizden 1 ya da cok kilo alindiysa 2 beden buyuk onu dugmeli bir pijama hem dogum öncesi,hem de sonrası için iş görür.Ben düz bir pijama aldım çok güzel oldu karnımı da gayet rahat kaldırdı 9 aylıkken de kaldırır daha 1 bebeklik boşluk var arada
Konsept çekimler çok tatlı oluyor.Ben de o zamana En azindan biraz toparlarım diye düşündüm.Hamile çekimi yaptırmayacağım.Onun yerine kızlarımın doğum gününde dış çekim ya da stüdyoda aile çekimi yapalım diyoruz.Beş yaşına geldiler hiç düzgün bir toplu fotoğrafımız yokBen de yenidoğan çekimi düşünüyorum. Aslında hamile yenidoğan birleştirelim diye düşündüm ama eşim her çocuğa hamile çekimi yapma şansımız olmayabilir belki diğer hamileliğin çok zor geçer vs. Gibi mantıklı şeylerle beni durdurdunasipse inşallah konsept yenidoğan çekimi yapmak istiyoruz
Bir tane boba kanguru vardı ama kizkardeşime vermiştim.Şimdi nekobaby kanguru alırım kendime.Hem yerli hem güzel.Bobalar muhtemelen uçmuşturKanguru alan ya da alacak olan var mı?
Ben de pilates yapıyorum.Bu hamileliğimde bel ağrısı yaşamam diye düşünüyordum.İkizlerimde 29'dan sonra ağrıdan oturamiyordum bilekızlar benim son 1 haftadır felaket bel ağrım var ya gözümden yaş geliyor bazen. ki hem pilates hem yoga yapıyorum, bu iyi haliyse yandık. sizde de var mı benzer şeyler? tam böyle kuyruk sokumumdan popoma kadar yayılan bir ağrı. hele ki oturuyorsam oturduğum yerden kalktığımda ilk adımı direk atamıyorum mesela, inşallah daha kötüye gitmez
Çok teşekkür ederim inşallah çıkmaz bişey. Mecbur durcaz artıkCanim eşin en doğru olanı yapmış senin ve bebeğin için. Normalde uygulanan karantina 14 gün, sadece 2 haftacik idare edeceksin. Çok geçmiş olsun, insallah eşinde hiç bişey çıkmaz
7 yaşına kadar her daim yedekli çıktım evden çocuk bu hiç belli olmuyor ne yapacağıAy çok acemiyim ya koca adam sandım onu herhalde
Bel ağrısı hep oluyor vücut agirlastik bide rahimde ağrı oluyor kemiklerim ağrıyor genişledikçeBen de pilates yapıyorum.Bu hamileliğimde bel ağrısı yaşamam diye düşünüyordum.İkizlerimde 29'dan sonra ağrıdan oturamiyordum bileİnşallah sizinki gecicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?