2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Ay kesinlikle ya. Koca bir albümü hamilelik çekimi ile doldurmaktansa aile çekimi çok daha güzel

abla sendeki tecrübe ile zaten benim için ne desen tamamdır :) sen de normal pijama iş görüyor diyorsan daha da pijama aramam :)

Ben de pilates yapıyorum.Bu hamileliğimde bel ağrısı yaşamam diye düşünüyordum.İkizlerimde 29'dan sonra ağrıdan oturamiyordum bileİnşallah sizinki gecicidir
pilates çok iyi geliyor güzel rahatlatıyor ama anlık mümkün olduğunca aktif kalmaya calısıyorum insallah geçicidir dediğiniz gibi

bu arada oyle isimli faln degil benimkiler. boyle tatlis seyler
güle güle kullansın. bilemedim ya ben de, çekim için tüllü bi kostüm aldım henüz gelmedi. bi tane de fon alcam evde cekimi kendimiz yapacağız. belki sade ama süslü bi takım alır otururum isim de belli değil en cok o beni engelliyor şimdilik bakalım.

tetanoz aşısı oldum geldim. Sağlık ocagı da ne boş bi yer ya , halbuki bi makine atsalar ultrason çok mu msraflı olur devlet için bilemedim.
eski makineleri ne yapıyor devlet koyuversin saglık ocaklarına, kalp atısı cihazı dopler yetiyo mu acaba.

Benim de bacak ağrısı var delirmelik. Uyku uyuyamıyorum ya bacak ağrım yüzünden. İnşallah geçer bu agrilarimiz
Kızlar siyatik ağrısı sizinkiler kuyruk sokumunuzdan poponuza doğru olan kısma sıcak ya da soğuk kompres yapın. İşe giderken bende de oluyordu eşime hem masaj hem kompres yaptırıyordum geçiyordu. Mutlaka deneyin

Eşim şu babynesti ayırtmış 50 tl. Sizce nasıl karar veremedim pek. Bunlar cok pahalli oluyor normalde. Babynest seti yaptiracaktim ama sizce bunu alayim mi yoksa babynest seti mi olsun

Eşim şu babynesti ayırtmış 50 tl. Sizce nasıl karar veremedim pek. Bunlar cok pahalli oluyor normalde. Babynest seti yaptiracaktim ama sizce bunu alayim mi yoksa babynest seti mi olsun
Foto yüklemeyi unutmusum az önce

Eklentiler

• IMG-20201015-WA0003.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
bence illa babynest alicam diyosan bunun fiyati cok uygun bunu al zaten 6-7 ay kullanacak ne farkederki set olmus olmamis

Kızlar lcw dan hamile Atleti aldım aynı zamanda doğum sonrası emzirme Atleti olarakta kullanılıyor. Göğüs kısmı pedli ucu belli etmiyor. Fiyatıda Diğer emzirme atketlerine göre uygun. Ekstradan emzirme sütyeni takıp kalabalık etmeye gerek yok tek parça konforlu oluyor. Düşünen varsa diye yazmak istedim

Ayy kızlarr ne güzel siz alışverişin çoğunu bitirmişsiniz yaa bende biberon ve emzikten başka bişey yok daha

sağol canım deneyeyim soğuk kompress yapmayı bu aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…