2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
günaydın arkadaşlar,
Bebek bakım ürünlerini almak için erken mi sizce?
Sonuçta açılmadığı sürece bozulan bir şey değil diye biliyorum ama bilmediğim bi kısmı vardır belki

Biraz bozulsa da yazmışsın canım bir şey mi oldu paylaştığı içeriklerle ilgili?
Çok fazla reklam ve işbirliği yapar oldu. Bazı insanlr artık güvenilmez olduğunu söylüyor. Yorumlar da o yönde .Sonuçta sponsorluk ve ücret teklif ediyorlar. Atıyorum hikayelerinde en çok doğum sonrası saç dökülmesi için bir şampuan reklamını çok görürsünüz,her gün Trendyol linki atıyor dememe gerek yok. Prima ile işbirliği içinde olduğu söyleniyor ki paylaşımları da var.
Ama yine de içerik bilgisi paylaşımları bizim için çok yararlı. Deterjandan göğüs ucu kremine kadar yıldızlar listesindeki ürünlerden alıyorum ben.
Yavaş yavaş bebek bakım ürünlerinden de almak gerek. Ben ordan belirledim indirim takip edip alacağım artık. Skt önemli tabiki

Günaydın canım, maşallah kilosu çok iyi Biliyorum zor ama karnındaki masum için koyverme kendini.. bi arkadaş paylaşmıştı bende ondan ss almıştım, paylaşıyorum..

Eklentiler

• C11369B5-922B-4F46-BB9A-E415BD257E25.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 45
Aaa evet sen söyleyince hepsini bir arada doğru. O şampuana bende baktım buarada yorumlar çok iyi. Yani iyi ürünleri olan markalarla iş birliği yapıyorsa bana göre sorun yok. O da mesai ve emek harcıyor para kazansın. Ama para veriliyor diye temiz içerik çizgisinden çıkarsa işte o sıkıntıııı.
ben yıldız ürünlerin tüm açıklamalarını okuyorum. Petrol ürünü yazmayanları alıyorum. Bize de iş düşüyor

ANNE
*El çantası
. Telefon
. Şarj aleti
.şeker
.kimlik
.maske
.hastane bilgileri

*Bakım çantası
. Tarak
. Roll on
. Diş fırçası macunu
. Rimel
. Eyeliner
. Pudra
. Fondöten
.göğüs ucu kremi
. Hindistan cevizi yağı

*hijyen çantası
. Kotex
. Depend
. Göğüs pedi
. Külot
. Havlu
. Sütyen

*emzirme çantası
. Emzirme örtüsü
. Emzirme yastığı
. Göğüs ucu çıkarıcı
. Gümüş kapak
. Ağız mendili

*Giyim çantası
. 3 çorap
. Terlik
.gecelik
. Sabahlık
. Pijama takımı
. Tülbent örtü

*çıkış için girişte eşofman takımı spor ayakkabı. Çıkarken de aynı kıyafetler.

BABA
*Bakım çantası
. Diş fırçası macunu
. Havlu
. Kağıt havlu
. Deodorant

*giyim çantası
. 2 çorap
. Terlik
. Atlet
. Külot
. İsterse pijama takımı

BEBEK
*Giyim çantası
. 5 atlet
. 3 alt üst takım
. 3 çorap
. 3 eldiven
. 3 önlük
. Ağız mendili

*hastane çıkışı çantası 1
. 10 parça doğumda ilk giyilecek takım

*hastane çıkışı çantası 2
. 5 parça doğumda yedek giyilecek takım

*beslenme çantası
. Bibberon
. Emzik
. Biberon temizleme fırçası
. Biberon temizleme jeli
. Mama

*bakım çantası
. Bebek bezi
. Islak mendil
. Pişik kremi
. Alt değiştirme örtüsü
. Pamuk

*tekstil çantası
. İnce battaniye
. Kalın battaniye
. Dış Kundak

+puset seti(örtüsü ve puset içi çarşaf)
+puset
+kapı süsü
+valiz

Evet canım sağ sol ben karıştırmışım . Ama benim doktorum sırt üstü yatmayı da tavsiye etmiyoruz demişti . O pozisyondayken dediğin şeyler banada oluyor arada . Dikkat et kendine birden yüklenme yemeklere diyet yapıyorsun zaten allah korusun

günaydın arkadaşlar,
Sonuçta açılmadığı sürece bozulan bir şey değil diye biliyorum ama bilmediğim bi kısmı vardır belki
Günaydın bozulmaz bence bende alıcam ama hangi marka alıcam bilmiyorum

Doğrudur canım benim çok bilgim yok konuyla ilgili forumlarda bi okumuştum gebelik haftamı değiştirdi doktor diye sadece.teşekkür ederim aydınlattığın için

30.haftaya girdim 10 kg aldimoglumda 9 kilo ile doguma girmistimfarkli beslenmiyorumda ayni sekilde dikkat etneme ragmen niye boyle cok aldim bu kez bilmiyorum 15 kg ile son bulcak gibi
Bende dün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için 68 ile hamile kalmıştım şuan 74 olmuşum

Bende 24.haftada idari izine ayrılabilmek için benzer bir sıkıntı yaşadım hafta dolmadan 3 gün önce gittim doktora üstelik kendi doktorum bile değildi gittiğim hiç sıkıntı etmedi 3 gün önceden yazdı durum bildirir raporunu.inşallah sende sıkıntı yaşamazsın canım

Sancılarınız nasıl oluyo benim 26.haftafan beri ara ara sağ kasığımda sancı oluyo ilk gebeliğim tam da bilmiyorum bebekle ilgili mi doğuma hazırlık sancıları mı doktoruma sordum bebekle ilgili değil
Braxton hicks sancıları diyorlarmış canım yalancı doğum sancılarıymış doğum yaklaştıkça oluyormuş.pozisyonumuzu değiştirince geçiyorsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum.geçmiyorsa doktora danışmakta fayda var

Selam kızlar bir süredir yoktum. 2 gündür de geçmişten okuma yapıyorum. Hazırlıklar, yaşanan sıkıntılar ortak artık geri sayım yapıyoruz. Ben daha hastane çantamı hazırlamadım. Aslında yavaştan başlamak lazım çünkü artık çabuk yoruluyorum şimdiden. Kızımızın oda takımını da aldık ama gelmesi aralık sonunu bulacak içini nasıl yerleştiricem bilmem. Genel anlamda hazırlıklar yapıldı gibi. Oda dekorasyonu şuan eksik bir tek. Alınacakları aldık şükür

günaydın arkadaşlar,
Cnm ben bebek düşünmeye başladığımda bir takım hastane çıkışı kovası masafasi patik almıştım hazırla bence bende Kasım'da hazirliycam

Ayni ben gece deli gibi evin içinde bir tur atıp mutfakta biraz oturup sonra yatabiliyorum bu sola yatmakta ayrı dert sağa dönsem sanki bebeğime acı veriyorum gibi geliyo hadi tekrar sola

Benimkini doktor farketti iki tane tepe oluyodu karnımda ben bebeğin kafası yada poposu zannediyodum doktor biri kafası da diğeri poposu değil rahim kasılıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…