- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.181
Çok fazla reklam ve işbirliği yapar oldu. Bazı insanlr artık güvenilmez olduğunu söylüyor. Yorumlar da o yönde .Sonuçta sponsorluk ve ücret teklif ediyorlar. Atıyorum hikayelerinde en çok doğum sonrası saç dökülmesi için bir şampuan reklamını çok görürsünüz,her gün Trendyol linki atıyor dememe gerek yok. Prima ile işbirliği içinde olduğu söyleniyor ki paylaşımları da var.Biraz bozulsa da yazmışsın canım bir şey mi oldu paylaştığı içeriklerle ilgili?
Günaydın kizlar... Babamdan dolayı hamileligimi unuttum desem yeridir... Dün Dr kontrolü vardı bebek 28+4 de 1250 Gr olmus... Dr kontrolleri pskolojimden dolayı iki haftaya düşürdü... Bebek için hazırlıklara başlamadım daha... Bir sürede başlayacak gibi hissetmiyorum kendimi... Bana hastane çantasında zorunlu bulunması gerekenlerin listesi varsa atar mısınız...
Günaydın canım, maşallah kilosu çok iyiGünaydın kizlar... Babamdan dolayı hamileligimi unuttum desem yeridir... Dün Dr kontrolü vardı bebek 28+4 de 1250 Gr olmus... Dr kontrolleri pskolojimden dolayı iki haftaya düşürdü... Bebek için hazırlıklara başlamadım daha... Bir sürede başlayacak gibi hissetmiyorum kendimi... Bana hastane çantasında zorunlu bulunması gerekenlerin listesi varsa atar mısınız...
Aaa evet sen söyleyince hepsini bir arada doğru. O şampuana bende baktım buarada yorumlar çok iyi. Yani iyi ürünleri olan markalarla iş birliği yapıyorsa bana göre sorun yok. O da mesai ve emek harcıyor para kazansın. Ama para veriliyor diye temiz içerik çizgisinden çıkarsa işte o sıkıntıııı.Çok fazla reklam ve işbirliği yapar oldu. Bazı insanlr artık güvenilmez olduğunu söylüyor. Yorumlar da o yönde .Sonuçta sponsorluk ve ücret teklif ediyorlar. Atıyorum hikayelerinde en çok doğum sonrası saç dökülmesi için bir şampuan reklamını çok görürsünüz,her gün Trendyol linki atıyor dememe gerek yok. Prima ile işbirliği içinde olduğu söyleniyor ki paylaşımları da var.
Ama yine de içerik bilgisi paylaşımları bizim için çok yararlı. Deterjandan göğüs ucu kremine kadar yıldızlar listesindeki ürünlerden alıyorum ben.
Yavaş yavaş bebek bakım ürünlerinden de almak gerek. Ben ordan belirledim indirim takip edip alacağım artık. Skt önemli tabiki
Günaydın kizlar... Babamdan dolayı hamileligimi unuttum desem yeridir... Dün Dr kontrolü vardı bebek 28+4 de 1250 Gr olmus... Dr kontrolleri pskolojimden dolayı iki haftaya düşürdü... Bebek için hazırlıklara başlamadım daha... Bir sürede başlayacak gibi hissetmiyorum kendimi... Bana hastane çantasında zorunlu bulunması gerekenlerin listesi varsa atar mısınız...
Evet canım sağ sol ben karıştırmışım . Ama benim doktorum sırt üstü yatmayı da tavsiye etmiyoruz demişti . O pozisyondayken dediğin şeyler banada oluyor arada . Dikkat et kendine birden yüklenme yemeklere diyet yapıyorsun zaten allah korusunAma damar sağdan geçtiği için sola yatilmasi gerekiyor baskı yapmamak için.Kan dolaşımını olumlu yönde etkileyen şey sola yatmak canım.Doktorlarin videolarinda bulabilirsin bilgiyi...Sirt üstü yatmayı bırak ben uzanamiyorum, oturamıyorum nefesim kesiliyor bunu doktora soracagim.Sirtustu pozisyonda nefes alamamak,ciğerimde hissettigim baskının bu derece olmaması lazım hamile de olsam.Yemegi fazla kaçırsam çarpıntim başlıyor..Bugün dışarda işlerim vardı öğle yemeğini kaçırdım akşam birden yeyince ölüyordum az kalsın.
Sağol canım yemem 36ya kadar36 haftadan önce önermiyorlar.Dogumu başlatan yiyeceklerden biri evet..Ben doğuma hazırlık kursunda öğrenmiştim.Tek rakamlar olarak yensin günde 5-7 kadar denmişti.Su an yemesen...Ne olur ne olmaz
Günaydın bozulmaz bence bende alıcam ama hangi marka alıcam bilmiyorumgünaydın arkadaşlar,
Bebek bakım ürünlerini almak için erken mi sizce?
Sonuçta açılmadığı sürece bozulan bir şey değil diye biliyorum ama bilmediğim bi kısmı vardır belki
Doğrudur canım benim çok bilgim yok konuyla ilgili forumlarda bi okumuştum gebelik haftamı değiştirdi doktor diye sadece.teşekkür ederim aydınlattığın içinCanım forumlarda anneler bazı durumları abartabiliyor malesef.Reelde gelişimi geri ya da ileri cocugun ultrason kağıdında doğum tarihi değişkenlik gösterir ama doktorlar buna bakarak hareket etmez.Hatta benim sat ım tam belli olmadigi icin ilk 3 aydaki olcumlere gore satı belirledi.Su an benim ufaklik ta 1 ila 2 hafta onden gidiyor ama dogum tarihini degistirmiyor.Ki degistirmez zaten.Cunku elinde olmayan bir çocuğun kemiklerini radyo frekanslarinin oluşturduğu görüntüye göre ölçerek vücut ölçülerini ve kilosunu tahmin eden bir makina ultrason aleti.Yanilma payı var.Yanilmasa bile çocuğun iç organlarının akciğerlerinin vb bir gelişme tamamlanma süresi var.Bunu riske atmazlar.
Bende dün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için 68 ile hamile kalmıştım şuan 74 olmuşum30.haftaya girdim 10 kg aldimoglumda 9 kilo ile doguma girmistim farkli beslenmiyorumda ayni sekilde dikkat etneme ragmen niye boyle cok aldim bu kez bilmiyorum 15 kg ile son bulcak gibi
Bende 24.haftada idari izine ayrılabilmek için benzer bir sıkıntı yaşadım hafta dolmadan 3 gün önce gittim doktora üstelik kendi doktorum bile değildi gittiğim hiç sıkıntı etmedi 3 gün önceden yazdı durum bildirir raporunu.inşallah sende sıkıntı yaşamazsın canımRaporum bitince gideceğim bakalım. Kartla girişimi iptal etmemişlerdir diye düşünüyorum. Boş masamda gidim oturaym dedm ama çok geçmeden ik müdürü yanına çağırır. Ne yapmaya karar verdin. Hadi ücretsiz izni imzala diyecek. Cuma gğnü bile bana toplantı odasında konuş kimi arayacaksan işletmeye gitme artık demişti. Çantam eşyalarım orda diyince tmm git topla hemn gel demişti. Diken üstünde olmak ne kdar kötü bir şey. Sanki böyle suçlu gibi muamele görmek. Hakkımı Allah'a teslim ediyorum
Bende doktorumla konuşacağım 3-5 gün bile benim için kar. Tam teni hafta başlangıcım pazar aslında ama olsun dediğim gibi şu anki durumumda 3 gün bile benim için kâr
Arkadaşımda dopum izni için görüşüp öne aldırmıştı yıllar önce. Şansımı deneyeceğim bakalım. Denize düştük bir kere
Braxton hicks sancıları diyorlarmış canım yalancı doğum sancılarıymış doğum yaklaştıkça oluyormuş.pozisyonumuzu değiştirince geçiyorsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum.geçmiyorsa doktora danışmakta fayda varSancılarınız nasıl oluyo benim 26.haftafan beri ara ara sağ kasığımda sancı oluyo ilk gebeliğim tam da bilmiyorum bebekle ilgili mi doğuma hazırlık sancıları mı doktoruma sordum bebekle ilgili değil
Ben böyle şeyleri çok araştırdım bilgi olsun diye hiç zararı yokmuş canını sıkma bebisde sikilmasinNe bilimm kimisi zararli diyo dogru söylüyorsun aslinda zarari olsa doktor kendisi de yapmaz heralde
Cnm ben bebek düşünmeye başladığımda bir takım hastane çıkışı kovası masafasi patik almıştım hazırla bence bende Kasım'da hazirliycamgünaydın arkadaşlar,
Bebek bakım ürünlerini almak için erken mi sizce?
Sonuçta açılmadığı sürece bozulan bir şey değil diye biliyorum ama bilmediğim bi kısmı vardır belki
Ayni ben gece deli gibi evin içinde bir tur atıp mutfakta biraz oturup sonra yatabiliyorum bu sola yatmakta ayrı dert sağa dönsem sanki bebeğime acı veriyorum gibi geliyo hadi tekrar solahahahah ben asla sağıma dönemiyorum. deliriyor, kan akışı mı azalıyor nedir, bir mesaj vermeye çalışıyor. sol kulağımı artık hissetmiyorum üstüne yatmaktan.
uyanıp azıcık evde gezip tekrar yatıyorum
Cnm doğumu başlatmak için ne yeniyor orayı kaçırdım bende yerim 36 gelinceSağol canım yemem 36ya kadar
Hurma canımCnm doğumu başlatmak için ne yeniyor orayı kaçırdım bende yerim 36 gelince
Ha bunu duymuştumHurma canım
Benimkini doktor farketti iki tane tepe oluyodu karnımda ben bebeğin kafası yada poposu zannediyodum doktor biri kafası da diğeri poposu değil rahim kasılıyor dediBenimde günde üç dört kez oluyo bazen peşpeşe sonra geciyo doğuma hazırlık oluyo vücutta on dk üç kez gelip geçmiyorsa hiç bir şekilde doğum dinlenmeyle gecmiyo bende çok korktum kağan Kocatepe beyin videoları içimi rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?