2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimkini doktor farketti iki tane tepe oluyodu karnımda ben bebeğin kafası yada poposu zannediyodum doktor biri kafası da diğeri poposu değil rahim kasılıyor dedi
Ayyy poposudami varmış minicikler ya mucize resmen maşallah benimki yan gelip yatiyo hiç yapmaz öyle şeyler sadece bazen iki ayağıyla vuruyor

Evet doğru mantıklı ben de üşürüm heralde zaten profesyonel fotograf çekimi de olmayacak ben de polar olanlardan alırım ocakta bursada kar yağar hiç üşütmeyeyim

Ya ben temizlik malzemeleri ni koklamaktan yiyecem yakında Allah immmn ne kadar güzel kokuyor sabun çamaşır suyu deterjan kolonyaaaa Bir de bina yıkanıyor onun kokusu su kokuyor toprak kokuyor nasıl güzel Yakında bişeyleri yalamazsam iyi Şuan gozumde kolonya var açıkçası

Ben ikinci hamilelikte yeşil sabuna sarmistim dayanamadım dilime sürdüm iğrenç ama dayanamadım artık cnm çamaşır suyu kullanma bebeğe çok zararlı hamile kalmaya çalışırken bile yasak çok profesyonel bir doktorum var yasak dedi aylardır kullanmıyorum cif daha iyi bebisler icin

Günaydın bozulmaz bence bende alıcam ama hangi marka alıcam bilmiyorum
Saç ve vücut şampuanı, bebek yağını mustela, pişik kremi ve göğüs ucu kremi ıncıa. Pişik kremi bide yeşil markanın alacağım iki tane olsun hem de denemiş olurum dedim
Önerilere açığım benim araştırmalarımdan bu çıktı

ben şampuan ve vücut sütü aldım bübchen.
bebek yağı almadım kullanmayın gözenekleri tıkıyor diyorlar.
pişik kremi olarak arkoyu çok önermişler bir de penaten. o ikisini almayı düşünüyorum.
kendime de göğüs için lasinoh alırım sanırım

Acaba bi vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor ki bu durumDemir eklikliği olanlar toprak falan yerlermiş ya

Canım bahsettiğin markalarda zararlı kimyasallar var maalesef bebek yağı da masajı çok seviyorlarmış ondan alacağım kesin zaten bitkisel

Ben şampuanı Sebamed aldım, bubchen bebek yağı da almak istiyorum fakat kullanmaya gerek kalır mı bilmiyorum. Göğüs kremini de lasinoh aldım.

Yaaa ay valla ben dayanamam kullanırım hele ki bu virüs zamanında vazgecilmezim. Mutfakta prilin içine bile karıştırmışım. Tuvalet banyoyu domestosla yıkamazsam içime sinmez tamam deli gibi koklamiyorum onu ama kullanmazsam olmaz.

Acaba bi vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor ki bu durumDemir eklikliği olanlar toprak falan yerlermiş ya
En son normaldi değerlerim ama son aylarda depolar hızlı boşalır demişti doktorum. Ve ben 1 haftadır demir ilacını kullanmıyorum aşırı kabız olduğum için. Onun yerine keçiboynuzu pekmezi içiyorum ama bilmiyorum son değerlerim ne

günaydın arkadaşlar,
Bebek bakım ürünlerini almak için erken mi sizce?
Sonuçta açılmadığı sürece bozulan bir şey değil diye biliyorum ama bilmediğim bi kısmı vardır belki
Günaydın ben şimdiden aldım
Şampuan için siveno köpük şampuan
Deterjan için green clean
Bebek yağı almadım hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum
Pişik kremi için Badger
Göğüs ucu için mumsy natural.

ooh canım anneler alışverişler neredeyse tamamlanmış ben kendimi çok eksik hissettim sizi okuyunca
bebişin odasını sipariş vermiştik, yani oda dediğim takım almadık da odaya bi dolap yaptırıyorum. beşiği kuzenim vermişti kendi kızında kullandığı. bu hafta gelecek nasipse dolabı, dolap geldikten sonra yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip yerleştireyim diyorum. green clean'in bebek deterjanını sipariş verdim internetten, onu deneyeceğim.
hastane çantası ya da bebek bakım ürünleri için daha hiç alışveriş yapmadım, erken gibime geldi daha aralık ayında yaparım o kısmı da öyle tamamlarım diyorum. bebek bezi, hasta bezi gibi ürünler bekletmeye pek gelmiyormuş diye okumuştum. zaten onlar direk alınıp çantaya konulacak şeyler, en büyük iş kıyafetlerin yıkanması sanırım. o da çok gözümde büyüyor ne yalan söyleyeyim

Cnm bende kullanıyordum ama bebek için vazgeçtim ne yalan soylim çığ kullaniyom

Canım bahsettiğin markalarda zararlı kimyasallar var maalesef bebek yağı da masajı çok seviyorlarmış ondan alacağım kesin zaten bitkisel
kuzum benim cildim çok hassas ve atopik. alerjiye çok yatkınım. benim gibi olmasın dedim içeriklerine hiç bakmadım o yüzden. ama alerji yaparsa mecbur sebamed veya mustelaya dönerim.
peki pişik için siz hangi kremi öneriyorsunuz?

Bübchen temiz içerikli, mühendisoğlunun yıldızlar listesinde vardı. Ben bübchen aldım btn ürünlerini. Bi tek pişik kremi sudocrem aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…