2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bübchen temiz içerikli, mühendisoğlunun yıldızlar listesinde vardı. Ben bübchen aldım btn ürünlerini. Bi tek pişik kremi sudocrem aldım.
Canım bebek yağında ve pişik kreminde yıldızlar listesinde sadece. Onda da şuan o kremlerin içeriği hatta dış görünüşü bile farklı. Elinde kalp tutan temiz içerikli imiş, şimdi pantenol mü ne varmış içinde. Ay bende okuduğum kadarıyla işte bir şeyler alıyoruz ama ne alıyoruz belli değil deneyimleyip göreceğiz...
önerme değil de yıldızlar listesindeki ürünleri kullanan yorumlarına ve fiyatlarına baktım açıkçası. Aynı içeriklere marka isminden dolayı dünya para vermek istemiyorum Incıa kesin alacağım çünkü bu zamana kadar ne ürününü aldıysam memnun kaldım bir de deneme amaçlı yeşil marka alacağım yorumları hoşuma gitti. Bunlardan memnun kalmazsam listedeki diğer pişik kremlerine geçiş

Listen çok güzel Hindistan cevizi yağı nereden alacaksın canım bende düşünüyorum ama tam organik bulmadım veya güvenemedim henüz bi markaya

Mustela ya herkes iyi diyor o da konak yapıyormuş, sebamede de iyi demiyorlar. Bence de deneyip görcez benim yeğenimde unibaby kullandılar hiç de bi sorun olmadı mesela. Kısmet bu işler

demin kv ile konuştum. bana gecelik artı sabahlık takım bakmaya gidiyor. iç çamaşırı alayım mı dedi. depend alıcam gerek yok dedim ama. bilemedim şimdi depend çok rahat diyorlar ama.

Tamam canım bakayim tekrar çok teşekkür ederim

Niye öyle yaptin canım? Kanama çok olursa koruyucu olacağını pek sanmıyorum normal pedin
Kasım annelerinde doğum yapan bir kadın yazmıştı tecrübelerini. Hemşire direkt çıkarttırmış dependi, yaraların iyileşmez hava aldırmıo demiş. Altına hasta bezi sermişler. Ben de aldım mesela bulunsun diye ama nolur ne biter bilmiyorum.

Mustela ya herkes iyi diyor o da konak yapıyormuş, sebamede de iyi demiyorlar. Bence de deneyip görcez benim yeğenimde unibaby kullandılar hiç de bi sorun olmadı mesela. Kısmet bu işler
Aynen ya annem dalin al o iyi dedi. Onda petrol ürünleri varmış almam dedim. Aman sende kullandıkta noldu dedi ya bir şey olmuyor da işte elimizden geldiğince temiz olsun diye özeniyoruz
hindistan cevizi yağı ne için gerekli kızlar?
Bebek yağı yerine organik hindistan cevizi yağı öneriyorlar canım duş sonrası onla masaj yapmak için yani
Kızlar şimdi bi kaç alışverişi yaparken depend'i de alayım dedim de bunun bedenini nasıl secicem yav? Alan oldu mu bundan
ben e bebekten aldım kalıbı biraz dar falan yazmışlar o yüzden büyük boy aldım, daha gelmedi gelince deneyip yazarım tekrar

Valla ben yaşına kadar dikkat ederim sonrası elime ne geçerse o kdr el bebek gül bebek büyütmeye gerek yok.

kanama cok olursa aldiriveririm zor bulunan bisey degilki
Aynen, ped de zor bulunan bişey değil de işte hazırda bulunsun diye alıp koyuyoruz hep.Ben belki ped tercih etmenizin baska bi sebebi vardır diye sormuştum ama tamamen tercih meselesi anladığım kadarıyla. Bakalım artık deneyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…