2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben ilk çocuklarımda friendly organic ve ecowell markalarının ürünlerini kullanmıştım.Ürünlerden memnundum.Bu sefer de aynı markayı alırım büyük ihtimalle.Sadece pişik kremini ne almıştım onu hatırlayamıyorum.Ancak alacağım ürünlerin organik olmasına dikkat edeceğim.

kızlar sterilizatör gerekli bir şey mi aldınız mı?

Bi doktor aşırı titiz davranmayın. Çocukların bağışıklığı gelişmiyor bu yüzden dedi. Steril makineleri de tüm bakteri ve mikrobu yok ettiği için çocuk bunları alıp bağışıklık kazanamıyor. Ben sadece biberon fırçası ve deterjanı aldım. Aşırı titz olmayı düşünmüyorum. Mikrop da almaları lazım ki vücutları alışsın.

Kızlar 2 tane hurma yedim zararlı mı sizce doğumu başlatıyomus diye duydum ama bazıları günde 2 3 kez yiyin doğumunuz kolay olur yazmıs

Kızlar 2 tane hurma yedim zararlı mı sizce doğumu başlatıyomus diye duydum ama bazıları günde 2 3 kez yiyin doğumunuz kolay olur yazmıs
Ben 2-3 tane yiyorum fazla tuketirsek o zaman dogumu tetikliyor diye okudum yani günde 5-6 taneden fazlaysa
Çok faydalı olduğu için bende yiyorum hatta evde bitti aklıma geldi alayım

Arkadaşlar bizim ısınmamız klima ile maalesef o yüzden buhar makinası alacağız odaya. Çok pahalı olmayan fiyat performans olarak iyi diyebileceğiniz marka var mıdır??
Veya klimalı evler için başka çözüm bilen var mıdır?

Kızlar şimdi bi kaç alışverişi yaparken depend'i de alayım dedim de bunun bedenini nasıl secicem yav? Alan oldu mu bundan
depend almıstım hic kullanmadım, hastanede şişkin ped verdiler baya iyidi pamuk dolu. hastaneye gore değişiyor mu bu işler sanmam. illaki ozel hastanede bir cozumleri vardır. evde kanama o kadar da devam etmiyor normal ped yeterli olmustu

Hangi ürünleri belirledin canım ben de takip ediyorum kafamda bir kaç tane var

O bende de oldu maalesef. Büyüme ile sarkma emzirme olayı bittikten sonra doktor yolu gözüküyor bize
bi operasyonu daha kaldirabilir miyim bilmiyorum doktorumda sehir degistirdi zaten. Simdilik kotu gorunmuyor ama emzirince sarkma cok olursa napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…