2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyi akşamlar kızlar iki hafta önce şiddetli kaburga kürek kemiği ağrısı yaşadım acile gittim bebekte sıkıntı yok emar çekildi o kadar kustum ki kan kustum artık ağrı kesici serum fayda etmedi herşey temiz çıktı dendi bu olaydan üç gün önce halı yikamistim doktor kemiklerin usumus dedi enfeksiyon iki saatte 10 dan 15 yükseldi ilaç verilmedi bir hafta ağrı git gel yaptı bugün yine çok feci şekilde tuttu sıcak uya girdim ağrı kesici içtim biraz azaldı ama hala çok agriyo kaburgalarim ve kürek kemiğim sizde böyle oluyormu hamilelikte mi yoksa kayda değer birşey bulunmadı

İnşallah cnm şu an 3 gün 3 gündür mantığındayım resmen
Özel sektördeki hamilelerde 24. Haftada idari izinli sayılabilselerdi keşke. nasıl bir ayrımcılıktır ya

Deterjan olarak; siveno,incia ,dalan granül,green clean
Bebek yağı; mustela,incia, bioderma
Pişik önleyici; mustela,incia
40pişik kremi;hametan
Bebek bezi;yenidoğan olarak prima premium care aldım bir paket ama sleepy ile deavm edeceğim. bugünlerde baby turco da dikkatimi çekiyor onu da araştıracağım.
Islak mendil de yine sleepy.
Bebek losyonu ; mustela, incia
Biberon temizleyici;green clean aldım.

Aslında mustelayı set olarak almayı düşünüyorum. İndirim takip edeceğim daha zamanım var diye. Hem ne kadar geç alırsam o kadar iyi son kullanma tarihi bakımından.
Umarım yardımcı olur
Hangi ürünleri belirledin canım ben de takip ediyorum kafamda bir kaç tane var

40pişik kremi nedir? Ben anlamadım da

Herkes kaç kere yaptırıyor ya biraz toparlasınlar yeter

sarkmasinlarda yaptirmak zorunda kalmayalim
Korkmayın kızlar annem kuafördü her türünü görmüştür, emzirmeden mütevellit sarkanların toparlandığını söylüyor ben onun yalancısıyım. Benim bile göğüslerim büyük olmamasına rağmen sarktılar gibi gelio

bende silikon var ya sarkarsa kendiliginden toparlanmaz

Bence toparlar ya kötü düşünmeyin, ben de bi ara çok takmıştım yaptırcaktım iyi ki yaptırmamışım diyiim mi o zaman. artık ikinciden sonra dükkanı kapatınca yaptırırım belki
ben pisman degilim iyi ki de yaptirmisim hayatimda aci cekerken zevk aldigim tek seydi hatta ameliyata girerken anneme bisey olur ölürsem bil ki mutlu öldüm üzülme demistim

Bak güveniyorum sanaaaaa Eğer sarkarsa ah limpido umutlandırmıştın beni derim

Büyütmek için silikon takılıyor demi ? Ay benimkiler zaten büyüktü kafam kadar oldular nerdeyse ben de doğumdan sonra küçültüp diklestirmek istiyorum

Bebekler ve kendimiz için yaptıklarınız neler?
BEN
Hafta da 2 gün Pilates yapıyorum(Antrenörüm).(Tavsiye ederim Hamilelik sonrası çok yapın Pilates özellikle Kegel egzersizlerini araştırın doğumdan sonra çişimizi tutamayabiliriz( .....)
Hemen hemen hergün havuç suyu içiyorum(Bebeğin amniyon sıvısı için önemli aynı zamanda gelişimi için)
Ceviz çok yiyorum.
Hafta da 2 ya da 3 kez maden suyumu içiyorum.Ağrım olunca arka arkaya çok içtim.
Mandalina aşırı tüketiyorum.
Yarı vejetaryen birisiyim.(Ayrıca yumurta da yemezdim ama bebeğim için arada yiyorum.)
Arada tatlı yiyorum ne yalan söyleyeyim Hamileyim canım çekiyor:))
Karnıma ve göğüslerime hergün bazen günde 2 kez çay ağacı kremi sürüyorum ya da vazelin.
Duş bitiminde ayaklarıma soğuk su tutuyorum ödem olmasın diye...
Bebeğim için;
Pişik Kremi yerine saf zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum.
Mozart çok dinlettim ama bu aralar dinlemiyoruz.9.ayda tekrar başlayacağım.
Arada İspanyolca şarkı dinletiyorum,İngilizce dizi izliyorum.(Dil gelişimi bebeklikte başlıyor aslında aşina olsun)
Dua dinliyoruz.(Meryem Suresi...Ezan sesi)
Kitap okuyorum.
Normal şarkılardan da dinliyoruz hareketli gündem de olanlardan..
Bunun dışında bebeğime battaniye ördüm:))
Bebek bezi,ıslak mendil,yelekleri,hırkası,battaniyeleri,beşiği yatağı,yastığı,kıyafetleri,biberonu,emzik hazırlandı.
Yatağını ve yastıklarını annemle yünden yaptık.Yün daha iyi olur diye.
Küvet siparişi verdik bakalım..
Yavaş yavaş kıyafetlerimizi yıkayıp Aralık ayında ütüleyip bavulumuza koyacağız:))

Silikon var mı sende de, onu deneyimlememiştir annem ama o da toparlanır gibi ya ama ben annemin yalancısıyım valla benden bilme hiç
Yok yok bende şuan hiçbir şey ama istiyorum. İkinci çocuğa istersek zaten hemen yapmayı planlıyorum. Öyle olursa ikinciden sonra yaptırcam

Ayyy poposudami varmış minicikler ya mucize resmen maşallah benimki yan gelip yatiyo hiç yapmaz öyle şeyler sadece bazen iki ayağıyla vuruyor
Benimki çok hareketli kuzu ben bazen çıkıp yürüyecek zannediyorum hıçkırık tutuyo bazen benim rahim ön tarafta fazla hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…