2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar ailevi sorunlar oldu bugün.
stresten doğurmazsam iyidir. karnım semsert oldu. korkuyorum, bebek için sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Allah korusun bir aksilik olursa nasıl anlayacağım?

Yaa bende bu gece bi tuhafım sanki göbeğim patlıcak artık o derece rahatsız ediyo beni yine wc yollarındayım sürekli tam çıkıyorum yine geliyo.Karnıbahar yemeği yedim bu akşam 2 tabak acaba omu kötü yaptı beni böyle anlamadım

kızlar ailevi sorunlar oldu bugün.
stresten doğurmazsam iyidir. karnım semsert oldu. korkuyorum, bebek için sakinleşmeye çalışıyorum ama olmuyor.
Allah korusun bir aksilik olursa nasıl anlayacağım?

Ben de aynı durumdan muzdaribim, doktor karnın taş gibi olmasına şiddetli ağrı eşlik ederse ve de ağrı kasıklarına beline bacaklarına yayılırsa ve de yattığında ya da progesranla yine azalmazsa hemen gel demişti.
Karnıbahar, lahana bunlar hep aynı sülalenin gazmanya ları canım benim. Bende de çok oluyor.

Ayy bi daha 1 tabaktan fazla yemiyim en iyisi bütün gece maf ediyo beni çünkü

Evet doğru mantıklı ben de üşürüm heralde zaten profesyonel fotograf çekimi de olmayacak ben de polar olanlardan alırım ocakta bursada kar yağar hiç üşütmeyeyim
Artık kar mı kaldı canım ya hele bursa da uludağ topluyor karı ama soğuğunu yaşıyoruz o ayrı. O sebeple dikkatli olmakta fayda var. Hastaneye hırkamı götüreceğim ben de.
Kızlar şimdi bi kaç alışverişi yaparken depend'i de alayım dedim de bunun bedenini nasıl secicem yav? Alan oldu mu bundan
Ben de depend alıcam çok önereni duydum. Bedenini ben de bilemedim ama bakarım ölçü vardır elbet
demin kv ile konuştum. bana gecelik artı sabahlık takım bakmaya gidiyor. iç çamaşırı alayım mı dedi. depend alıcam gerek yok dedim ama. bilemedim şimdi depend çok rahat diyorlar ama.
Ben de öyle duydum. Gerçi ben garanticiyim. Özel hastanede olucam imkanlar vardır ama ben depend pd Allah ne verdiyse top tüfek taşınırım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…