2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Artık kar mı kaldı canım ya hele bursa da uludağ topluyor karı ama soğuğunu yaşıyoruz o ayrı. O sebeple dikkatli olmakta fayda var. Hastaneye hırkamı götüreceğim ben de
Takım çok güzel ama ben de mecburen kalın giyinecem yine de çok soğuk oluyo bursa

Takım çok güzel ama ben de mecburen kalın giyinecem yine de çok soğuk oluyo bursa
Ayy Allahım bursaya şubat ayında gelmiştik uludağa falan şansımıza bizim gittiğimiz gün tipi vardı soğuk da cabası hayatımda o kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum gerçekten ağlamıştım soğuktan artık dedim bi dahamı uludağ töbee gitmem bence sen kalın giyin canım valla aklıma geldi bak o günüm

Kalın çorap patik hırka ceket ne varsa stoklayın ben üşümem demeyin kızlar süt üretecek vücudumuz bir süre çok dikkatli olmalıyız. Sonra zaten vücutta bebekte hayatta düzene girecek normale dönecek.lohusalıkta ilk haftalar biraz sıkıntılı hasta gibisin ama değilsin mutlu gibisin ama diptesin değişik olacak yani

Günaydın kızlar hayırlı kandiller tam 11 haftamız kaldı bizim biraz korku biraz heyecan var rabbim evlatlarımızı kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin
Günaydın canım hayırlı kandiller, ben gebelik okuluna gidiyorum, orada ki ebe diyor ki eğer normal doğum istiyorsanız korku endişe panik yapmamanız gerekiyor mutluluk hormonu salgılarsak açılmalar daha hızlı oluyormuş doğum süreci daha rahat ilerliyormş gerekirse doğuma gelirken kahve makinası su ısıtıcısı işte kahve yapabilr bitki çayı içeblir hatta müzik açıp oynayablirsniz, plates topu bile getireblirsniz sizi mutlu edecek ne varsa yanınzda getirmeniz sizin için iyi olur dedi bilginiz olsun

Tünaydın kızlar hayırlı kandiller, sabahtan sol kasığımda ağrıyla uyandım khvaltımı yaptım uzandım hala geçmedi sızı şeklinde devam ediyor neden olabilir acaba cok korkuyorum

Bugün kontrolüm vardı doktoruma baya soru sordum size de faydası olur diye yazıyorum. Hastane doğumda ziyaretçi kabul ediyormuş ama doğumuna kadar ne olur ne biter şimdiden diyemem bir şey dedi, sezaryenle doğum olursa ten tene teması ve emzirmeyi hemen yapamıyoruz temizlenip giydirildikten sonra anca yanak yanağa temas olabilir çünkü biz ön tarafta steriliz ama sen değilsin riskli olabilir dedi. Ama normal doğumda kordonu bile kesmeden verebilirim göğsüne dedi. 36dan itibaren 2 haftada bir kontrole çağırcakmış ve nstye de -bir sorun olmazsa o zamana kadar-36tan sonra bağlatıyormuş. Sezaryen olursa (çünkü benim bebiş hala dönmemişti) 39da almayı tercih ediyorum ama sancın falan olursa suyun gelirse o zaman mecbur erken alıyoruz dedi. Spinal ya da genel oluşuna sen karar veriosun anestezi uzmanıyla sen görüşüosn dedi, spinalde baş ağrısı olmuyor asla ama bazen gebenin belden altının uyuşmadığı oluyor dedi. Ben kilomdan çekiniyorum kilolular uyuşamayabiliomuş dedim ona deneyerek karar verilir dedi. Magnezyumu doğuma kadar içebilirsin, yalnız multivitaminin kan sulandırıcı özelliği olduğundan 33. Haftada bırak dedi. Aklıma gelenler bunlar. Tabi sizin doktorunuz her şeyi farklı da söyleyip yapabilir :)

Alttan muaneyi yapıcakmıymıs canım yapcaksa nr zaman yapacağını söyledi mi

Evet ayazı çok keskin olur bursanın ondan her yerde içlik satılıyo evde olacağız hep ama lohusa çok üşür diyolar o yüzden hiç riske atmıcam

Evet ayazı çok keskin olur bursanın ondan her yerde içlik satılıyo evde olacağız hep ama lohusa çok üşür diyolar o yüzden hiç riske atmıcam
Bursa da okudum.Gozumde tütüyor o icliklerin satıldığı IpekHan ı Kozahani,mistik havası,sokakları,kokusu,özellikle Ramazan ayındaki hali,50 li yillardan kalma ahsap vitrinleri,tarihi esintisi...Soğuğu bile öyle güzeldi ki...6 yıl önce gittim en son..Aksam saatlerinde Ulucami ve Tayyare civarı gözümde tütüyor...5 yılım gecti ama gurbetteymisim gibi özlerim hala...Keşke yakın zamanda tekrar gidebilsem..

Evet çok güzel oralar ben de buraya gelince çok yalnızlık çekmiştim şu an alıştım tabii şu virüsten dolayı şu an hiç bir yerin tadı yok boşboş her yer bitsin de bebişini al gel

Kızlar instagramda gördüm ucuzbebekmarket diye bi sayfa var kalitesini bilmem ama ucuzdu bayağı aklınızda bulunsun

Kızlar ya 2 çocuk doğurdum tek bir çatlagim olmadı.Biraz bacak içlerimde oldu o da kilo almaktan..Karnımda,yan kısımlarda belimde en ufak bir iz dahi olmadı.Az önce karnım açık otururken bir de ne göreyim beyaz beyaz zebra çizgileri! Ben şok oldum şu anda..Dün yoktu ayol bunlar Ya da ben yeni görüyorum.Hayir ilk 2 gebelikte olma 3.de ol.Ustelik sadece 5 kilo aldım ben

O kadar para verip yaptirdigim goguslerim catladi benimde Ben uzulmeyimdr kim uzulsun baska yerlerim catlasa o kdar uzulmezdim

Bende az önce hindistan cevizi yağı elimden kaydı tüm mutfağın yerleri ve dolaplar yağ oldu sağolsun eşim 3 su sildi yerler hala kaygan çok tehlikeli oldu benim için,yağım da gitti zaten.40 yılın başı sürim dedm

Geçmiş olsun.Evet tehlikeli olmuş ne geçirir acaba tamamen

aseton tarzı bir şeyle mi silseniz camı da açın bir süre girmeyin mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…