- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.321
Gel kuzum sana pideli köfte ısmarlayayımInşallah..Bende bebiş çok hepsini arabaya doldurur gelirim bak
Iskender isterimGel kuzum sana pideli köfte ısmarlayayım
Senin mesajını okurken şu an da hıçkırıyo kuzumbelki gece oluyodur ondan hissetmiyosundur
Oldu mu şimdi buGel kuzum sana pideli köfte ısmarlayayım
Geçmiş olsun.Evet tehlikeli olmuş ne geçirir acaba tamamen
Teşekkür kızlaraseton tarzı bir şeyle mi silseniz camı da açın bir süre girmeyin mutfağa
Multivitamin doğuma kadar kullanılıyor. Benim Dr öyle söyledi. Hatta bazı drlar doğum sonrası için bile öneriyor. Haliyle kanama çok olacak halsizlik güçsüzlük olacak daha çok ihtiyacımız olacak.Teşekkür kızlar2 kez çamaşır suyuyla,12 kez nulaşık deterjanıyla ,1 kez de yağ çözücüyle sildik ama hala kayıyor yer
Allah korusun evde tek başıma kayarım düşerim aklıma Yolluk atmak geldi şimdilik.
Kızlar benim bel sırt ağrılarım başladı artık kendini iyice hissettieiyor. Sola yatacağım diye sol tarafım çürüdü resmen kulağım içine girdisırt üstü ve özellikle sağda rahat ediyorum ben aslında ama sırf bebek için sola dönüp duruyorum. Sizde durumlar nasıl?
Bir de Multi vitaminlerin 30-33. Haftadan sonra kullanımının bırakılması gerektiğini söylemiş biri. Doktorlarınız bu konuda bir şey söyledi mi?
Bana da doktorum multivitamini doğuma kadar dedi. Doğumdan sonra da 3 ay daha kullanmanı tavsiye ederim dediTeşekkür kızlar2 kez çamaşır suyuyla,12 kez nulaşık deterjanıyla ,1 kez de yağ çözücüyle sildik ama hala kayıyor yer
Allah korusun evde tek başıma kayarım düşerim aklıma Yolluk atmak geldi şimdilik.
Kızlar benim bel sırt ağrılarım başladı artık kendini iyice hissettieiyor. Sola yatacağım diye sol tarafım çürüdü resmen kulağım içine girdisırt üstü ve özellikle sağda rahat ediyorum ben aslında ama sırf bebek için sola dönüp duruyorum. Sizde durumlar nasıl?
Bir de Multi vitaminlerin 30-33. Haftadan sonra kullanımının bırakılması gerektiğini söylemiş biri. Doktorlarınız bu konuda bir şey söyledi mi?
Ayyy evet ya bana da geldiler soldan soldanOldu mu şimdi bupideli köfte aratacaksın bana şimdi
Biz iki yaşından sonra kullanmıştık öksürük alerji başlayınca bebekken hiç ihtiyaç duymadıkSelam kızlar aranızda tecrübeli anneler var ya da bu konuyu araştırmış olanlar vardır. Soğuk Buhar makinası hakkında ne düşünüyorsunuz bebek için gerçekten gerekli mi sizce tüm arkadaşlarımın alışveriş listesinde vardı ama bana çok gerekli gelmedi kararsız kaldım sizler aldınız mı?
Ben de aynı durumdayım maalesef, sabah sirt ağrısı ile uyanıyorumTeşekkür kızlar2 kez çamaşır suyuyla,12 kez nulaşık deterjanıyla ,1 kez de yağ çözücüyle sildik ama hala kayıyor yer
Ben alicam canım. Soğuk bi yerde yaşıyorum ve çok uzun süre kombiyle isiniyoruz. Kışın eşimle benim bile sürekli burun geniz tikanikligimiz olur o yüzden alıp kullanicamSelam kızlar aranızda tecrübeli anneler var ya da bu konuyu araştırmış olanlar vardır. Soğuk Buhar makinası hakkında ne düşünüyorsunuz bebek için gerçekten gerekli mi sizce tüm arkadaşlarımın alışveriş listesinde vardı ama bana çok gerekli gelmedi kararsız kaldım sizler aldınız mı?
Canım günaydın.Gecmis olsun.Illa sola yatacağım diye çok zorlama arada sırt üstü ve saga tabi ki yatabilirsin nefes darlığın sıkısman olmuyorsa..Ben solda rahat ediyorum ama ilk gebeligimde sırt üstü çok yatardım.Sirt ağrıları diğer ağrılar genellikle ilk gebeliklerde çok oluyor senin ilk miydi unuttum ama...Benim de ilk gebeligimde her yerim ağrıyordu karin zarım bile ağrıyordu.Bu 3.gebelik artık rahim alıştı büyüyüp küçülmeye,vücut alıştıTeşekkür kızlar2 kez çamaşır suyuyla,12 kez nulaşık deterjanıyla ,1 kez de yağ çözücüyle sildik ama hala kayıyor yer
Ben 80 le hamile kaldım.Ilk haftalar sağlıklı beslenme ile 76 ya düştüm sonra minik minik almaya devam ettim.28+1 deyim.83 kiloyum.Ben 78 kabul ettim başlangıç kilomu...5 kg almış sayıyorum.Ben de aynı durumdayım maalesef, sabah sirt ağrısı ile uyanıyorumgece ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum zaten en az iki kere tuvalete kalkıyorum. Hiç dinlenmeden kalkıyorum sanki. Vitamin konusunda benim doktorum da doğuma kadar dedi ama artık zor içiyorum ya. Multivitamin, kan ilacı ve D vitamini kullanıyordum bu hafta Vicium diye bir vitamin daha yazmış magnezyum D vitamini kalsiyum içeriyormuş. D vitamini damlasını bırakıp ona devam edeceğim artık. Sanki bu ilaçlar da daha çok kilo aldırıyor gibi hissediyorum. Bebek bu hafta 1.200 gr geldi ben 10 kiloyu buldum toplamda. Siz ne kadar aldiniz? Çok iştahlı da değilim ama bu kadar hızlı nasil aldim ben de anlamadım
Araştırdın mı canım hiç peki? Bende alacağım hatta bu ay alacağım çünkü hamileliğe bağlı burun tıkanıklığı çok oluyor bendeBen alicam canım. Soğuk bi yerde yaşıyorum ve çok uzun süre kombiyle isiniyoruz. Kışın eşimle benim bile sürekli burun geniz tikanikligimiz olur o yüzden alıp kullanicam
Canım Banu çiftçinin hamile yatış pozisyonu diye videosu var izlemeni tavsiye ederim .Kalbe giden toplardamarlar sırtımızdan geçiyor ,bu nedenle sırt üstü yatınca damarlar basıya uğruyor ve kalbe az kan gidiyod.Yani Sırtüstü yatmayın dedi. Ama sağına yatabilirsin o şekilde de damarlar rahat. Sağda yatmakta sakınca yokTeşekkür kızlar2 kez çamaşır suyuyla,12 kez nulaşık deterjanıyla ,1 kez de yağ çözücüyle sildik ama hala kayıyor yer
Bende de sırt ağrıları başladı maalesefBen de aynı durumdayım maalesef, sabah sirt ağrısı ile uyanıyorumgece ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum zaten en az iki kere tuvalete kalkıyorum. Hiç dinlenmeden kalkıyorum sanki. Vitamin konusunda benim doktorum da doğuma kadar dedi ama artık zor içiyorum ya. Multivitamin, kan ilacı ve D vitamini kullanıyordum bu hafta Vicium diye bir vitamin daha yazmış magnezyum D vitamini kalsiyum içeriyormuş. D vitamini damlasını bırakıp ona devam edeceğim artık. Sanki bu ilaçlar da daha çok kilo aldırıyor gibi hissediyorum. Bebek bu hafta 1.200 gr geldi ben 10 kiloyu buldum toplamda. Siz ne kadar aldiniz? Çok iştahlı da değilim ama bu kadar hızlı nasil aldim ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?