2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben 80 le hamile kaldım.Ilk haftalar sağlıklı beslenme ile 76 ya düştüm sonra minik minik almaya devam ettim.28+1 deyim.83 kiloyum.Ben 78 kabul ettim başlangıç kilomu...5 kg almış sayıyorum.
Ben de 60 ile hamile kaldım korona sürecinde kilo almiştim üzerine hamilelik denk geldi. Şuan 70 kiloyum. İlk hamilelikte 56 ile başlayıp 70 ile bitirmiştim bu sefer 75i bulacağım gibi görünüyor. Boyum da çok uzun değil yakışmıyor fazla kilo.iki çocukla çabuk veririm inşallah

Bende kendimi böyle. Avutuyorum iki çocuk koşuşturma da kilo falan kalmaz diye

Bu arada daha önce de bahsedilmişti ama kilo ile ilgili kontrol sağlamak isteyen arkadaşlar varsa grubumuz var Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz diye. Sağlıklı beslenme listesi ,gunluk rutinlerimizi vb paylaşıp, kilo takibi yapıyoruz sohbet edip motivasyon sağlamaya çalışıyoruz.Isteyenler gelebilir.

Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atamızı minnetle anıyoruz
Ya ben normalde iştahli biriydim ama hamileleiğim boyunca gitti o halim,sırf yemek için yedim. Ve bu yemeye fazla aldım gibi .52 ile başladım şimdi 59 a ulaştım.özellikle son 2 ayda iyi aldım ve karnım birden büyüdü.
Muktivitamin,demir ve arada magnezyum kullanıyorum. Benimde bildiğim de doğumdan sonra da devam etmek yönünde. Ama bir kaç kişiden böyle duyunca bir soru dedim.
Benim ilk gebeeliğim cnm evet onunda etkisi var galiba resmen yorgun ve her yeri ağrıyor uyanıyorum yoo çok şükür nefes darlığı yaşamadım henüz. Ama artık maskeyle daha rahatsız oluyorum
bu ürünlerle ne kadar sağlıklı beslenebilirse o kadar sağlıklı besleniyorum. Hergün ceviz fındık fıstık kuru üzüm inciri gibi ara öğünler mryve fln da yiyiorum. Yemeği de normal yiyiorum.
Öyle mi izleyim hemen teşekkür ederim. Sağda da bebek sıkışıyor diyorkar.

Baktım ona canım hatta direk onu alacaktım ama ebebekteki yorumlar kuşkuya düşürdü beni
Ben de weewell düşünmüştüm canim yorumlara tam bakmadım, hatta bu ay sipariş vericem artık. Bende de çok burun tıkanıklığı olmaya başladı. Zaten zor uyuyoruz, bari konforlu olsun birazcık

Kızlarr bugün geceden beri sol kalçama bir ağrı girdi sanki bıçak gibi batıyor yürüyemiyorum resmen.dün biraz fazla ayakta kalmıştım ondan mı oldu bilmiyorum ama baya canım yanıyor.aranızda daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu ?

Benimde arada oluyo canım ama çok fazla sürmeden geçiyo,benim aksine bu ara uzanınca falan popom çok ağrıyo çok zor kalkıyorum canım kalkana kadar o yana dön bu yana dön

Kızlar sizde Bursa da mı oturuyorsunuz

Kas krampları yorulunca oluyor.Magnezyumu ihmal etme canım

Ben pijamalarimi ince aldım hep ya hastahaneler sıcak oluyor diye yanıma ekstra hırka vs alacağım tabi
Ben lohusa iken çok ateş basması oluyordu emzirmeden ötürü terlemeyen ben terliyordum o yuzden hep ince aldım
Takım çok güzel ama ben de mecburen kalın giyinecem yine de çok soğuk oluyo bursa

Ben de Bursa'liyim beni de unutmayın bebisli bulusmalarda

Olmaz mıııı çok kötüdür o ağrı. Benim 20. Hafta başlarında olmuştu 1 hafta geçmedi maffetmişti beni. Şimdi de ara ara tutuyor. Siyatik ağrısı canım rahim genişledikçe siniri sıkıştırıyor. Biraz uzun olacak ama fizyoterapist arkadaşım dediğini yapmıştım;

Koltuğa uzan sağ dizini kaldır, sol ayağını sağ dizinin üstüne at. Sağ diz içinden ellerini kenetle ve çok zorlamadan yavaşça kendine çek. Böylece sol bacak arkası geriliyor ve sinir rahatlıyor. Çok yapma sallıyorum 5 kere yap ama gün içerisinde sık sık tekrarla bu hareketi. Ben ağrı olmadığında da aynı hareketi bi sağa bi sola yapıyorum rahatlatmak adına. Umarım pozisyonu anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…