- 4 Mayıs 2020
- 757
- 907
- 23
- 31
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.361
Allah yardımcımız olsun inşallah bu son trimester zor bi şeymiş gerçektenBenimde arada oluyo canım ama çok fazla sürmeden geçiyo,benim aksine bu ara uzanınca falan popom çok ağrıyo çok zor kalkıyorum canım kalkana kadar o yana dön bu yana dön
Çok teşekkür ederim canım hemen denedim bende inşallah işe yarar.yapayım ara araOlmaz mıııı çok kötüdür o ağrı. Benim 20. Hafta başlarında olmuştu 1 hafta geçmedi maffetmişti beni. Şimdi de ara ara tutuyor. Siyatik ağrısı canım rahim genişledikçe siniri sıkıştırıyor. Biraz uzun olacak ama fizyoterapist arkadaşım dediğini yapmıştım;
Koltuğa uzan sağ dizini kaldır, sol ayağını sağ dizinin üstüne at. Sağ diz içinden ellerini kenetle ve çok zorlamadan yavaşça kendine çek. Böylece sol bacak arkası geriliyor ve sinir rahatlıyor. Çok yapma sallıyorum 5 kere yap ama gün içerisinde sık sık tekrarla bu hareketi. Ben ağrı olmadığında da aynı hareketi bi sağa bi sola yapıyorum rahatlatmak adına. Umarım pozisyonu anlatabilmişimdir
Yok canım zaten sırtüstüde çocuk sıkışmıyor sadece damar basıya uğrayınca kalbe az kan gidiyor ee ordanda rahme az kan gidiyor. Bebek beslenmesi daha az oluyor. Sağda ve solda sıkışma olmuyor. Ama sola yatınca rahmin damar pozisyonundan dolayı kanlanma daha da iyimiş. Yani sırtüstü hariç yatabilirizÖncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atamızı minnetle anıyoruz
Ya ben normalde iştahli biriydim ama hamileleiğim boyunca gitti o halim,sırf yemek için yedim. Ve bu yemeye fazla aldım gibi .52 ile başladım şimdi 59 a ulaştım.özellikle son 2 ayda iyi aldım ve karnım birden büyüdü.
Muktivitamin,demir ve arada magnezyum kullanıyorum. Benimde bildiğim de doğumdan sonra da devam etmek yönünde. Ama bir kaç kişiden böyle duyunca bir soru dedim.
Benim ilk gebeeliğim cnm evet onunda etkisi var galiba resmen yorgun ve her yeri ağrıyor uyanıyorumyoo çok şükür nefes darlığı yaşamadım henüz. Ama artık maskeyle daha rahatsız oluyorum
bu ürünlerle ne kadar sağlıklı beslenebilirse o kadar sağlıklı besleniyorum. Hergün ceviz fındık fıstık kuru üzüm inciri gibi ara öğünler mryve fln da yiyiorum. Yemeği de normal yiyiorum.
Öyle mi izleyim hemen teşekkür ederim.Sağda da bebek sıkışıyor diyorkar.
Sırtüstü yatmayı çok severim normalde. Sağa sola yatmak için uğraşınca gece boyunca dönüp duruyorumYok canım zaten sırtüstüde çocuk sıkışmıyor sadece damar basıya uğrayınca kalbe az kan gidiyor ee ordanda rahme az kan gidiyor. Bebek beslenmesi daha az oluyor. Sağda ve solda sıkışma olmuyor. Ama sola yatınca rahmin damar pozisyonundan dolayı kanlanma daha da iyimiş. Yani sırtüstü hariç yatabiliriz
Bende sırtüstü normalde çok severim. Bir süre daha sağ ve sol arasında mekik dokuyacağızSırtüstü yatmayı çok severim normalde. Sağa sola yatmak için uğraşınca gece boyunca dönüp duruyorum
bende 52 ile hamile kaldım az önce 62 yi gördüm hayatım da ilk kez ama rahatsız değilim bebeğim alıyordur die düşünüyorm çünkü görenler göbeğine bakmask inanmam hamile olduğuna diyor, doğumdan sonra veririz inşallahÖncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atamızı minnetle anıyoruz
Ya ben normalde iştahli biriydim ama hamileleiğim boyunca gitti o halim,sırf yemek için yedim. Ve bu yemeye fazla aldım gibi .52 ile başladım şimdi 59 a ulaştım.özellikle son 2 ayda iyi aldım ve karnım birden büyüdü.
Muktivitamin,demir ve arada magnezyum kullanıyorum. Benimde bildiğim de doğumdan sonra da devam etmek yönünde. Ama bir kaç kişiden böyle duyunca bir soru dedim.
Benim ilk gebeeliğim cnm evet onunda etkisi var galiba resmen yorgun ve her yeri ağrıyor uyanıyorumyoo çok şükür nefes darlığı yaşamadım henüz. Ama artık maskeyle daha rahatsız oluyorum
bu ürünlerle ne kadar sağlıklı beslenebilirse o kadar sağlıklı besleniyorum. Hergün ceviz fındık fıstık kuru üzüm inciri gibi ara öğünler mryve fln da yiyiorum. Yemeği de normal yiyiorum.
Öyle mi izleyim hemen teşekkür ederim.Sağda da bebek sıkışıyor diyorkar.
aynıyız kuzum ben de 62 yi gördüm dün.bende 52 ile hamile kaldım az önce 62 yi gördüm hayatım da ilk kez ama rahatsız değilim bebeğim alıyordur die düşünüyorm çünkü görenler göbeğine bakmask inanmam hamile olduğuna diyor, doğumdan sonra veririz inşallahbu gidişle bende 65 neyse de 70 olmam inşallah
benmde göbeğim de çatlaklar oluşuyor günde 3 kere yağlanıyorum kremleniyorm bana mısın demiyor
Ne demekÇok teşekkür ederim canım hemen denedim bende inşallah işe yarar.yapayım ara ara
Daha dur hele son ay son haftalar şu zamanı mumla arayacazAllah yardımcımız olsun inşallah bu son trimester zor bi şeymiş gerçekten
Ben de Bursa'liyim beni de unutmayın bebisli bulusmalarda
sen gene 31 de gördün 62 yi ben daha 29aynıyız kuzum ben de 62 yi gördüm dün.
ama 70 yi görmeyelim be. görür müyüz ki bilemedim.
sadece karnım var benim de yanlarım, sırtlarım yırtılacak gibi.
Çok güzel anlatmışsın canımYok canım zaten sırtüstüde çocuk sıkışmıyor sadece damar basıya uğrayınca kalbe az kan gidiyor ee ordanda rahme az kan gidiyor. Bebek beslenmesi daha az oluyor. Sağda ve solda sıkışma olmuyor. Ama sola yatınca rahmin damar pozisyonundan dolayı kanlanma daha da iyimiş. Yani sırtüstü hariç yatabiliriz
Ben 25.haftamdayım 59 oldum olacağımbende 52 ile hamile kaldım az önce 62 yi gördüm hayatım da ilk kez ama rahatsız değilim bebeğim alıyordur die düşünüyorm çünkü görenler göbeğine bakmask inanmam hamile olduğuna diyor, doğumdan sonra veririz inşallahbu gidişle bende 65 neyse de 70 olmam inşallah
benmde göbeğim de çatlaklar oluşuyor günde 3 kere yağlanıyorum kremleniyorm bana mısın demiyor
29. Haftada 1.5 kilo bebek için fazla mı Benimkide 29. Hafta kilosu 1.5. Dr normal dedi boyu uzunmuş ondan fazla çıkıyormuş kilosusen gene 31 de gördün 62 yi ben daha 29ama neyse veririz heralde ya :) benim bebeğn kilosu da fazla 1.5 kiloydu 21 ekimde gittiğimiz de ama ben 2 saatte bir acıkıyorum ya sürekli bişiler yemek istiyor canım aynı kuzum bnmde göbeğim yerinden çıkıp gitcek sanıyorum
Ben de Bursa'liyim beni de unutmayın bebisli bulusmalarda
Ayyy ben nasıl yaşayacağım acaba ya ben de bi kaynana var oooyyyy her şeye karışır o ben ince giysem gece gündüz konuşur vallaBen pijamalarimi ince aldım hep ya hastahaneler sıcak oluyor diye yanıma ekstra hırka vs alacağım tabi
Ben lohusa iken çok ateş basması oluyordu emzirmeden ötürü terlemeyen ben terliyordum o yuzden hep ince aldım
Ben oğlumu 2010 şubatta doğurmuştum canım.Ama nasıl soğuktu anlatamam aksine beni ateş alıyodu canları açıyodum böyle banada annemler üstünü giy üşütüceksin bilmem ne die kızıyolardı hatta kimse görmeden gidip buzlu su içiyodum içim yanıyodu resmenAyyy ben nasıl yaşayacağım acaba ya ben de bi kaynana var oooyyyy her şeye karışır o ben ince giysem gece gündüz konuşur valla
En sevmediğim başımda birinin durmadan konuşması. Kv gelmese olmaz mı annen gelsinAyyy ben nasıl yaşayacağım acaba ya ben de bi kaynana var oooyyyy her şeye karışır o ben ince giysem gece gündüz konuşur valla
Benm hep oluyo genelde cok ayakta oldugum icin magnezyim falan almaya calisiyom rahatlamak icin birazKızlarr bugün geceden beri sol kalçama bir ağrı girdi sanki bıçak gibi batıyor yürüyemiyorum resmen.dün biraz fazla ayakta kalmıştım ondan mı oldu bilmiyorum ama baya canım yanıyor.aranızda daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu ?
Ben de 2011 Ocak ta dogum yapmistim sipir sipir terlemustim Agustos ta dogum yapmis gibi yaniyordum resmenBen oğlumu 2010 şubatta doğurmuştum canım.Ama nasıl soğuktu anlatamam aksine beni ateş alıyodu canları açıyodum böyle banada annemler üstünü giy üşütüceksin bilmem ne die kızıyolardı hatta kimse görmeden gidip buzlu su içiyodum içim yanıyodu resmen
Aslında pandemiden dolayı kimseyi istemedik bizimkiler çok uzakta mersindeler kv yakın diye gelecem dedi hatta pazarlık yaptı en fazla 20 gün kalırım diye biz bir hafta isticez onu ben ayaklana kadar sonra vın turizm biz bebeğimize bakacaz zaten o evle ilgilensin işte yemek temizlikleEn sevmediğim başımda birinin durmadan konuşması. Kv gelmese olmaz mı annen gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?