2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evlerde doğalgazlı aslında çok üşürmüyüm bilmiyorum ama benim şimdi bile içim yanıyo ılık su içemiyorum eşim kızıyo hasta olacaksın diye

cnm ben sabahları badem kantaron ve zeytin yağlarını karıştırdım onu sürüyorm, öğlen lieracın jelini akşam da bio oil sürüyorm

Eklentiler

• Screenshot_20201030-000937_Trendyol.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20201030-000931_Trendyol.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 55
O düz dikdörtgen olanın varsa linkini atar mısın canım? Güzelmiş bakayım bende

Buyur canım zaradakinin dokusu daha güzel olabilir bilemiyorum ama bu da fena değil. Zaten büyüdükçe bebişler mahfolcaklar ondan çok pahalı almak istemedim ben

Gunaydin kizlar ya benmkinin elleri mi ayakları mi bilemedim ama eller die tahmin ediyom cok siddetli degil cunku hep kasiklarimda hissediyorum ya sizinkilerde oyle mi

Ben h&m'den yana kullanıyorum oyumu. Çok güzelmiş
Tabi her ikiside açık renk biraz ayaklanmaya başlayınca sıkıntı olabilir.

cnm ben sabahları badem kantaron ve zeytin yağlarını karıştırdım onu sürüyorm, öğlen lieracın jelini akşam da bio oil sürüyorm
Maşallah canım. Lierac temiz içerikli değil kullanmanı tavsiye etmem canım
Ben 3 günde bir zorla hindistan cevizi yağı sürüyordum tabi şimdi onu da döktüm ne yaparım bilmiyorum

Aslında mantıklı canım attım favoriye
koyu renk sevmiyorum ya bide odamız küçük ferah ferah olsun diye örtü örterim uyanınca artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…