2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende tuvalete kalkmaktan uyuyamadım. Sağa sola yatmaktan belim ağrıdı biraz kalktım uzandım belimi dinlendirdim sonra uyumuşum tam tatlı tatlı ağrısız uyurkende oğluşum geldi kalk anne ben uyandım diye kalkıyım oğlum bir uyutmadınız dedim

Uykusuz kalanlardan biri de benim kızlar ya gece olunca bebek hareketleniyo zaten hep ama bu gece resmen kafasını karnımdan çıkaracak gibiydi kaç kere uyandım bilmiyorum. Yatış pozisyonumdan mi rahatsız oluyo yoksa canı istediği için mi yapıyo bunu acaba

Kızlar selam ben bugün doktora gittim ama kendi doktorum yoktu farklılık olsun diye başka doktora gittim.Halihazırda şeker ve dekolman hikayem olduğunu söyleyince NST ye gönderdi. 28 +2 yim bu arada. Ultrasonla bakmadı.Neyse NST yi götürdüm NST yi pek beğenmedim ama bu haftalar erken olduğu için çok ta anlamlı olmuyor NST dedi.Öğleden sonra tekrarlayalım dedi.Ne diyeceğimi şaşırdım.Bu konuda bilgisi olan var mı? NST yi beğenmedim derken ne kastetti bu kadın.Sonra anlamlı değil dedi sonra yine tekrarlayım yemek ye gel dedi

Neden açıklayıcı konuşmadı ki. Neyini beğenmemiş. Telaş yapma kendi Dr una göster istersen

Allah allah o nedemekmis öyle Sancin falan mi var ?

Neden açıklayıcı konuşmadı ki. Neyini beğenmemiş. Telaş yapma kendi Dr una göster istersen
Kendi doktoruma 5 kasıma randevu aldım.O olsa Nst ye göndermezdi zaten takipli olmadigim doktor olunca böyle oldu..Neyse panik yapmıyorum haftası erken olduğu için Nst anlamlı olmayabilir.Var mı bu haftalarda nst ye giren

Kızlar moralim çok bozuk dayımla yengem korona pozitif çıkmıştı 2 gün önce. Bursa'da köyde yaşıyorlar halbuki. Ama işte her yerde var artık sabaha karşı dayımı yoğun bakıma kaldırmışlar 61 yaşında, astımı bronşiti ve kalbi var. Annemin 4 abisinden tek hayatta kalan abisi. Onu da kaybederse mahfolur. Duadan başka bi şey gelmio elimizden, hamişlerin duası daha çok kabul olurmuş siz de dua edin lütfen

Ben gecen hafta gittigimde girdim ama onceki gun kasilmalarim olmustu sanirim ondan gonderdi yoksa bu haftalar nst icin erken diye biliyorum

Kızlar nst burda anlayan varsa

Eklentiler

• 20201030_125421.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 56
Allah allah o nedemekmis öyle Sancin falan mi var ?
Canım şimdi tekrar nst ye geldim.Burdaki ebeye sordum bu nst yi neden beğenmedi diye.Duz çünkü dedi kalp atışlarında ve hareketlerinde dalgalanma yok ondan dedi.Ama bu haftalarda da normal aslında dedi Bilemedim

Yaaa çok üzücü.Gecmis olsun. Allah yardımcıları olsun

Canım şimdi tekrar nst ye geldim.Burdaki ebeye sordum bu nst yi neden beğenmedi diye.Duz çünkü dedi kalp atışlarında ve hareketlerinde dalgalanma yok ondan dedi.Ama bu haftalarda da normal aslında dedi Bilemedim
İnşallah bi şey yoktur canım sen sakin kalmaya çalış demiş zaten kendi de bu haftalarda anlamlı değil diye önlem amaçlı yapmıştır muhtemelen

Allah şifa versin inşallah canim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifasını versin inşallah aminnn

Kızlar plesantanin arkasında bir kanama alanı var gibi diyor.Egitim Araştırmaya sevketti.Tabi ilçede olduğum için artık yetişemem ama elim ayağım titriyor.Eger kanama varsa bile bu haftada alınması bir felaket olur.Diger çocuğumdan farkı olmaz.Ben ne yapacağım şimdi

Canim Allah korusun hemen panik stres yapmamaya çalış . Kötüyü aklından at .Kendi doktoruna ulaşmaya çalış . Olmadı dediği yere git ya da ozelde baska birine ordaki doktor bakalım nedeyecek. Senin geçmiş durumunu inceleyip böyle bi çıkarımda bulundu belki . Bu kanama alanı birden olusmadi ya kendi doktorun illaki farkederdi. Haberdar et bizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…