2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım şimdi tekrar nst ye geldim.Burdaki ebeye sordum bu nst yi neden beğenmedi diye.Duz çünkü dedi kalp atışlarında ve hareketlerinde dalgalanma yok ondan dedi.Ama bu haftalarda da normal aslında dedi Bilemedim
Peki sen bebegin hareketlerinde azalma veyahut entresan bişey hissettin mi ?

Canım sakin ol araştırma hastanesine git mutlaka acilde olsa bakarlar. Rabbim yüzüne gülsün umarım aynı şey tekrarlanmaz

Canım kanama alanını ultrasonda mı gördü. Başka bir doktora da gitsen . Endişe etme korkulacak bir sey yoktur inşallah

Nasılsınız kızlar bugün bizim kontrolümüz vardı şuan 1.5 kilo olmuş benim oğlan idrarda enfeksiyon çıktı bakalım ilaç verdi Dr şimdilik iyi çok şükür herşey

Canim geçmiş olsun sakin olmaya çalış Başka Dr la daha konuş inşaallah kötü bir şey yoktur

İnşallah bir şey yoktur inşallah... Sakin olmaya çalış ne olursun...

Canım sakin ol araştırma hastanesine git mutlaka acilde olsa bakarlar. Rabbim yüzüne gülsün umarım aynı şey tekrarlanmaz

Canım kanama alanını ultrasonda mı gördü. Başka bir doktora da gitsen . Endişe etme korkulacak bir sey yoktur inşallah

Canim geçmiş olsun sakin olmaya çalış Başka Dr la daha konuş inşaallah kötü bir şey yoktur

İnşallah bir şey yoktur inşallah... Sakin olmaya çalış ne olursun...

Diğer taraftan da yazdım ses yok. Allah ım korktuğuna uğratmasın inşallah
Kızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem.. Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi

cok gecmis olsun canim umarim kotu bir durum yasanmadan en iyi sekilde atlatirsin bu durumu dualarimiz seninle ve bebeginle

Ah canım. Hastanede yatman daha iyi olmazmıydı sürekli takip açısından. Allah yardımcın olsun umarım aynı şey olmaz yavrun biraz daha dayansın henüz küçük kıyamam. Moralini düşürme sakın dualarım seninle

Yok canım hiçbirşey hissetmedim. Öylesine kontrole gitmiştim.Kadin gördü plesantanin bir kısmı ayrılmış kanama oluşmuş burda dedi durduk yere..Nst ondan biraz bozuk cıktı muhtemelen

Çok geçmiş olsun canım inşallah korktuğuna uğramadan sağlıkla tamamlarsin bu süreci. En azından çok erken farkedildi ve gözetim altında olacaksın bu taraftan bakmaya çalış. Bebeğin ve senin için çok dua edicem

Sen sakin kalmaya çalış inşallah böyle biraz daha içeride vakit geçirir, ben de daimi risk altındayım doktorun hedefi 32 yi görmek. İnşallah korktuğun olmaz, dualarımız seninle. Zor günler ve maalesef öyle olunca da vakit geçmiyor günler Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…