2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım plesanta aniden ayrılan birşey hastanede yatsan da aynı evde yatsan da. Bak %10 u ayrılmış haberim bile olmadı. Ne kanamam var ne ağrım..Böyle sinsi bir bela...Sürekli nst ye bağlı kalmam lazım o da imkansız.

Allah Bol şifalar versin inşallah
Moralinizi yüksek tutun..
İnşallahh 33 34.haftaya kadar ulaşırsınız
Sabırla duayla devam edin.
Allahın izniyle kucağınıza alacaksınız miniğinizi

Canım geçmiş olsun lütfen doktorunu dinle ve sakin kalmaya çalış Rabbim şifanı versin inşallah herşey bian yoluna girer

Yok canım hiçbirşey hissetmedim. Öylesine kontrole gitmiştim.Kadin gördü plesantanin bir kısmı ayrılmış kanama oluşmuş burda dedi durduk yere..Nst ondan biraz bozuk cıktı muhtemelen
Çok uzuldum canım aklim kalbim seninle . Bu süreci en az hasar ve riskle atlatman için dua edeceğim . Rabbim bebeğini ve seni esirgesin. Tekrarını yasatmasin inşallah

Canım plesanta kısmen ayrılmış kanama da ondan olmuş..Ayrılmaya devam edebilir de bu şekilde kalabilir de diyor.Ama bebeğin aldığı oksijen şimdiden %10 kesildi..O bölgede kan akımı yok artık.Yeni olmuş bir olay belki birkaç günlük.Öncesinde yoktu.Bugünkü kontrolde tesadüfen başka bir doktor farketti.Kendi doktorum da onayladı..Ayrılan alanı da gösterdi bariz zaten
Peki sen bebegin hareketlerinde azalma veyahut entresan bişey hissettin mi ?
Yok hiçbirşey hissetmedim...Plesantanın ayrıldığını da hissetmedim
Canım sakin ol araştırma hastanesine git mutlaka acilde olsa bakarlar. Rabbim yüzüne gülsün umarım aynı şey tekrarlanmaz
Pazartesi bir de oraya gideyim diyorum sevkim var zaten ama kıpırdamadan yatak istirahati verdi.Kararsiz kaldım
Canım kanama alanını ultrasonda mı gördü. Başka bir doktora da gitsen . Endişe etme korkulacak bir sey yoktur inşallah
Ultrasonda gördüler
Canim geçmiş olsun sakin olmaya çalış Başka Dr la daha konuş inşaallah kötü bir şey yoktur
Ya valla çıldırmak üzereyim nasıl geçecek haftalar bilmiyorum.Her an plesanta ayrılabilir dejavu yaşıyorum şu an..Sen beni çok iyi anlarsın
Sende de previa var di mi canım
Çok uzuldum canım aklim kalbim seninle . Bu süreci en az hasar ve riskle atlatman için dua edeceğim . Rabbim bebeğini ve seni esirgesin. Tekrarını yasatmasin inşallah
Sağol kuzum.İnşallah...

Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan bebiğini kucağına alırsın

Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun. Dualarım seninle

Allah yardımcın olsun Allah sabır versin... Senin kanaman vs var mı? Tansiyon ve şekerin normal miydi? İyi ki farketmiş doktorun... Mevlam neylerse güzel eyler... Kendini strese sokmamaya gayret göster

Hastanede kalman pskolojik olarak zor olur ama sanki daha iyi olur...

Allah yardımcın olsun Allah sabır versin... Senin kanaman vs var mı? Tansiyon ve şekerin normal miydi? İyi ki farketmiş doktorun... Mevlam neylerse güzel eyler... Kendini strese sokmamaya gayret göster
Yok kanamam agrım yok.Tamamen şans eseri farketti.Tansiyon normal şeker 1 haftadır yüksekti.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Tek tek yazmış,ilgilenmişsiniz şu an hala şoktayım.Dekolmanin tekrarlama riski %10 ama benimki kronik demek ki..Hersey yolunda gidiyordu halbuki...Şu an dua etmekten başka gerçekten yapacak birşey yok.

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah sağlikli bı şekilde vaktinde zamaninda dünyaya gelir bebeğin dualarımız seninle.Alllahim herkes sağlıklı bı şekilde bebeğini kucağına alsın inşallah

Öncelikle sakin ol canım elbette anlıyorum seni Dr ne yapacağına dair bir şey söylemedi mi hastaneye yatış yapılması gerek bu haftalarda doğan bebeklerin de yaşama şansı yüksek oluyor Allah'ın izniyle tabi tam donanımlı bir hastaneye gitmen gerek canım bazı hastanelerde ekipman tam olmuyor yenidoğan yoğun bakım olmuyor o yüzden daha iyi bir yere gitmen gerek

O kadar uzun yatırırlar mi? 5-6 hafta daha geçmesi lazım bebegin sağlıkla dogabilmesi için...34.haftadan öncesi çok riskli.
24. Haftadan itibaren yatırılan kişileri biliyorum hatta başka bı arkadasim 30-31. Haftalarda doğum yapıyor rahmi kabul etmiyor daha ileri seviyeyi sende yat sakin erteleme haftaları uzun görme sana Dr. Hemen müdahale edeceği bir ortam daha iyi olur senin için

Dualarımız seninle. Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın sana moralini iyi tutmaya çalış iyi düşün inşallah güzel olacak her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…