- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.441
Canım plesanta aniden ayrılan birşey hastanede yatsan da aynı evde yatsan da. Bak %10 u ayrılmış haberim bile olmadı. Ne kanamam var ne ağrım..Böyle sinsi bir bela...Sürekli nst ye bağlı kalmam lazım o da imkansız.Ah canım. Hastanede yatman daha iyi olmazmıydı sürekli takip açısından. Allah yardımcın olsun umarım aynı şey olmaz yavrun biraz daha dayansın henüz küçük kıyamam. Moralini düşürme sakın dualarım seninle
Kızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem..Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi
Canım geçmiş olsun lütfen doktorunu dinle ve sakin kalmaya çalış Rabbim şifanı versin inşallah herşey bian yoluna girerKızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem..Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi
Çok uzuldum canım aklim kalbim seninle . Bu süreci en az hasar ve riskle atlatman için dua edeceğim . Rabbim bebeğini ve seni esirgesin. Tekrarını yasatmasin inşallahYok canım hiçbirşey hissetmedim. Öylesine kontrole gitmiştim.Kadin gördü plesantanin bir kısmı ayrılmış kanama oluşmuş burda dedi durduk yere..Nst ondan biraz bozuk cıktı muhtemelen
Canım plesanta kısmen ayrılmış kanama da ondan olmuş..Ayrılmaya devam edebilir de bu şekilde kalabilir de diyor.Ama bebeğin aldığı oksijen şimdiden %10 kesildi..O bölgede kan akımı yok artık.Yeni olmuş bir olay belki birkaç günlük.Öncesinde yoktu.Bugünkü kontrolde tesadüfen başka bir doktor farketti.Kendi doktorum da onayladı..Ayrılan alanı da gösterdi bariz zatenCanim Allah korusun hemen panik stres yapmamaya çalış . Kötüyü aklından at .Kendi doktoruna ulaşmaya çalış . Olmadı dediği yere git ya da ozelde baska birine ordaki doktor bakalım nedeyecek. Senin geçmiş durumunu inceleyip böyle bi çıkarımda bulundu belki . Bu kanama alanı birden olusmadi ya kendi doktorun illaki farkederdi. Haberdar et bizi de.
Yok hiçbirşey hissetmedim...Plesantanın ayrıldığını da hissetmedimPeki sen bebegin hareketlerinde azalma veyahut entresan bişey hissettin mi ?
Pazartesi bir de oraya gideyim diyorum sevkim var zaten ama kıpırdamadan yatak istirahati verdi.Kararsiz kaldımCanım sakin ol araştırma hastanesine git mutlaka acilde olsa bakarlar. Rabbim yüzüne gülsün umarım aynı şey tekrarlanmaz
Ultrasonda gördülerCanım kanama alanını ultrasonda mı gördü. Başka bir doktora da gitsen . Endişe etme korkulacak bir sey yoktur inşallah
Ya valla çıldırmak üzereyim nasıl geçecek haftalar bilmiyorum.Her an plesanta ayrılabilir dejavu yaşıyorum şu an..Sen beni çok iyi anlarsınCanim geçmiş olsun sakin olmaya çalış Başka Dr la daha konuş inşaallah kötü bir şey yoktur
Sende de previa var di mi canımSen sakin kalmaya çalış inşallah böyle biraz daha içeride vakit geçirir, ben de daimi risk altındayım doktorun hedefi 32 yi görmek. İnşallah korktuğun olmaz, dualarımız seninle. Zor günler ve maalesef öyle olunca da vakit geçmiyor günler Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sağol kuzum.İnşallah...Çok uzuldum canım aklim kalbim seninle . Bu süreci en az hasar ve riskle atlatman için dua edeceğim . Rabbim bebeğini ve seni esirgesin. Tekrarını yasatmasin inşallah
Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle. İnşallah bi sıkıntı yaşamadan bebiğini kucağına alırsınKızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem..Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi
Allah yardımcın olsun, çok geçmiş olsun. Dualarım seninleCanım plesanta kısmen ayrılmış kanama da ondan olmuş..Ayrılmaya devam edebilir de bu şekilde kalabilir de diyor.Ama bebeğin aldığı oksijen şimdiden %10 kesildi..O bölgede kan akımı yok artık.Yeni olmuş bir olay belki birkaç günlük.Öncesinde yoktu.Bugünkü kontrolde tesadüfen başka bir doktor farketti.Kendi doktorum da onayladı..Ayrılan alanı da gösterdi bariz zaten
Yok hiçbirşey hissetmedim...Plesantanın ayrıldığını da hissetmedim
Pazartesi bir de oraya gideyim diyorum sevkim var zaten ama kıpırdamadan yatak istirahati verdi.Kararsiz kaldım
Ultrasonda gördüler
Ya valla çıldırmak üzereyim nasıl geçecek haftalar bilmiyorum.Her an plesanta ayrılabilir dejavu yaşıyorum şu an..Sen beni çok iyi anlarsın
Sende de previa var di mi canım
Sağol kuzum.İnşallah...
Allah yardımcın olsun Allah sabır versin... Senin kanaman vs var mı? Tansiyon ve şekerin normal miydi? İyi ki farketmiş doktorun... Mevlam neylerse güzel eyler... Kendini strese sokmamaya gayret gösterKızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem..Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi
Hastanede kalman pskolojik olarak zor olur ama sanki daha iyi olur...Canım plesanta aniden ayrılan birşey hastanede yatsan da aynı evde yatsan da. Bak %10 u ayrılmış haberim bile olmadı. Ne kanamam var ne ağrım..Böyle sinsi bir bela...Sürekli nst ye bağlı kalmam lazım o da imkansız.
Yok kanamam agrım yok.Tamamen şans eseri farketti.Tansiyon normal şeker 1 haftadır yüksekti.Allah yardımcın olsun Allah sabır versin... Senin kanaman vs var mı? Tansiyon ve şekerin normal miydi? İyi ki farketmiş doktorun... Mevlam neylerse güzel eyler... Kendini strese sokmamaya gayret göster
O kadar uzun yatırırlar mi? 5-6 hafta daha geçmesi lazım bebegin sağlıkla dogabilmesi için...34.haftadan öncesi çok riskli.Hastanede kalman pskolojik olarak zor olur ama sanki daha iyi olur...
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninleKızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem..Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah sağlikli bı şekilde vaktinde zamaninda dünyaya gelir bebeğin dualarımız seninle.Alllahim herkes sağlıklı bı şekilde bebeğini kucağına alsın inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim.Tek tek yazmış,ilgilenmişsiniz şu an hala şoktayım.Dekolmanin tekrarlama riski %10 ama benimki kronik demek ki..Hersey yolunda gidiyordu halbuki...Şu an dua etmekten başka gerçekten yapacak birşey yok.
Öncelikle sakin ol canım elbette anlıyorum seni Dr ne yapacağına dair bir şey söylemedi mi hastaneye yatış yapılması gerek bu haftalarda doğan bebeklerin de yaşama şansı yüksek oluyor Allah'ın izniyle tabi tam donanımlı bir hastaneye gitmen gerek canım bazı hastanelerde ekipman tam olmuyor yenidoğan yoğun bakım olmuyor o yüzden daha iyi bir yere gitmen gerekCanım plesanta kısmen ayrılmış kanama da ondan olmuş..Ayrılmaya devam edebilir de bu şekilde kalabilir de diyor.Ama bebeğin aldığı oksijen şimdiden %10 kesildi..O bölgede kan akımı yok artık.Yeni olmuş bir olay belki birkaç günlük.Öncesinde yoktu.Bugünkü kontrolde tesadüfen başka bir doktor farketti.Kendi doktorum da onayladı..Ayrılan alanı da gösterdi bariz zaten
Yok hiçbirşey hissetmedim...Plesantanın ayrıldığını da hissetmedim
Pazartesi bir de oraya gideyim diyorum sevkim var zaten ama kıpırdamadan yatak istirahati verdi.Kararsiz kaldım
Ultrasonda gördüler
Ya valla çıldırmak üzereyim nasıl geçecek haftalar bilmiyorum.Her an plesanta ayrılabilir dejavu yaşıyorum şu an..Sen beni çok iyi anlarsın
Sende de previa var di mi canım
Sağol kuzum.İnşallah...
24. Haftadan itibaren yatırılan kişileri biliyorum hatta başka bı arkadasim 30-31. Haftalarda doğum yapıyor rahmi kabul etmiyor daha ileri seviyeyi sende yat sakin erteleme haftaları uzun görme sana Dr. Hemen müdahale edeceği bir ortam daha iyi olur senin içinO kadar uzun yatırırlar mi? 5-6 hafta daha geçmesi lazım bebegin sağlıkla dogabilmesi için...34.haftadan öncesi çok riskli.
Dualarımız seninle. Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın sana moralini iyi tutmaya çalış iyi düşün inşallah güzel olacak her şey.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Tek tek yazmış,ilgilenmişsiniz şu an hala şoktayım.Dekolmanin tekrarlama riski %10 ama benimki kronik demek ki..Hersey yolunda gidiyordu halbuki...Şu an dua etmekten başka gerçekten yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?