2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
archimom canım çok geçmiş olsun ama sakin kalmaya çalış doktorun dediği gibi hareket etmeden yat gerekiyorsa 32. Haftadan sonra bebeklerin yaşama oranı çok çok yüksek aklına kötü şeyler getirme ve morelini yüksek tut. Dualarım seninle

Yok kanamam agrım yok.Tamamen şans eseri farketti.Tansiyon normal şeker 1 haftadır yüksekti.
Canım çok geçmiş olsun. Şekerin ne kadar yüksekti bu hafta. Hastanede kalma ihtimalin olsa keşke bana da iyi olur gibi geldi. Bir de plasentanın ayrılmasını beklemeden bebek alınsa olmaz mı. 25.haftada doğup yasayan bebekler var . İnş sorun olmadan atlatırsın bu süreci. Her şey çok güzel olur inş

Sende de previa var di mi canım
Bendeki previa değil vücudum bebeği istemiyor rahim ağzı yetmezliği gibi bişey dediler, 24 saat progestana rağmen sürekli sancı halindeyim. Rahim ağzı kısalmış açılma henüz korkutucu boyutta değil ama serklaj yapacaklar. Öyle böyle 29. Haftaya ulaştım ama günler geçmek bilmiyor.

Evlerde doğalgazlı aslında çok üşürmüyüm bilmiyorum ama benim şimdi bile içim yanıyo ılık su içemiyorum eşim kızıyo hasta olacaksın diye
Uf ben de darlanıyorum eşim uzun pijamalara geçti ben evde hala şort tayt uzunu giyiyorum en fazla 1 saat duruyo üstümde atıyorum hemen
Bizim de odamız beyaz ve natural ahşap ağırlıklı ben de bu ikisini aldım.
Ay ben de bu dikdörtgen olandan bakıyordum hemen favorilere ekledim peluş halı istiyorum çünkü hem yıkanabilir.
Evet elleri cnm benimde kasıklarımda dolanıyor. Ayağıyla da kaburga kemiklerimi tepikliyor
Benimki de kaburgalara tepik atıyor. Burda hep okuyordum gece tekme atıp uyandırdı diye . Şaşırıp kalıyordum.ben gece hiç hissetmiyorum çünkü hep gündüz hareketli. Ama geçen gece bir tekme attı ki canımın acısına uyandım bağırmışım yani o derece

Durumun zor da olsa kendini salma canım olur mu. Dualarım seninle olacak. Bebişi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vakti zamanında inşallah

Buarada izmirde olan arkadaşlara ben de geçmiş olsun dilşyorum. Biz bile hissettik korkup dışarı çıktık. Orası ne haldedir . Rabbim yardımcıları olsun

Canım ya hastanede yatacağım ya da evde yatıp acil bir durum olduğunda hastaneye koşacağım. Takipli olduğum hastanede yenidoğan yoğun bakım var...Pazartesi eğitim araştırmaya perinatolojiye gideceğim. BAKALIM onlar ne diyecekler... yaşar yaşamasına da nasıl... Benim engelli bir oğlum var ve yoğun bakımda çok sayıda preterm doğum gördüm.. Çoğunda komplikasyonlar oluyor, beyin kanaması, solunum durması... Ben işin içinde olduğum için daha çok korkuyorum zaten
CANIM 230 u gördüğü gün olmuş

Eklentiler

• IMG_20201030_214730.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 63
Dualarımız seninle İnşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci. Sen antalyadaydın dimi yanlış hatırlamıyorsam? Ben de antalyadayım bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım mutlaka haber ver bize

Çok geçmiş olsun, inşallah hiç bir sıkıntı yaşanmadan sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle

Canim senin için bol dua edicem bence pazartesi yi bekleme erkenden yat çocuğuna bakacak biri var mı bilmiyorum tabi benim söylemem konuşmam kolay oluyor gibi ama sen yaşıyorsun ve daha zorlanıyordum rabbim yardımcın olsun bence erteleme inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

kızlar bir şey sorucam size.
ben oldum olası turunçgilleri çok severim ama şimdi resmen aşeriyorum. evde makine var. sürekli portakal mandalina limon sıkıp sıkıp içiyorum. tamam c vitamini çok iyi ama ben çok abarttım birkaç gündür.
fazlası zarar verir mi bilemedim.
dünyadaki bütün portakalları yemek istiyorum halbuki bugün üç koca bardak tükettim

C vitamini fazlası vücuttan atılır depolanmaz. Yalnız benide aşerttin aşk olsun

Evet canım çok teşekkür ederim.Ilçedeyim ama çok uzak değiliz yine de.Düşünmen yeter.
Çok geçmiş olsun, inşallah hiç bir sıkıntı yaşanmadan sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle
Teşekkür ederim
Haftasonu bölüm kapalıymış.Pazartesiye kaldı.Cocuguma eşim bakıyor.Sagol canım

Canım portakal gibi gıdalar aşırı şekerli. Glisemik indeksi çok yüksek. Günde 1 çay bardağı portakal suyu 2 porsiyon meyve ihtiyacını karşılar. Fazlası zarar. Kan şekeribi yükseltir. Bi doktor portakal suyu yerine portakal tüketmelisiniz dedi. Onun glisemik indeksi daha düşük. Ve posası olduğu için daha yavaş emiliyor.

Dualarım seninle archimom rabbim evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…