- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.461
Evet bursadayımKızlar sizde Bursa da mı oturuyorsunuz
Canım çok geçmiş olsun. Şekerin ne kadar yüksekti bu hafta. Hastanede kalma ihtimalin olsa keşke bana da iyi olur gibi geldi. Bir de plasentanın ayrılmasını beklemeden bebek alınsa olmaz mı. 25.haftada doğup yasayan bebekler var . İnş sorun olmadan atlatırsın bu süreci. Her şey çok güzel olur inşYok kanamam agrım yok.Tamamen şans eseri farketti.Tansiyon normal şeker 1 haftadır yüksekti.
Bendeki previa değil vücudum bebeği istemiyor rahim ağzı yetmezliği gibi bişey dediler, 24 saat progestana rağmen sürekli sancı halindeyim. Rahim ağzı kısalmış açılma henüz korkutucu boyutta değil ama serklaj yapacaklar. Öyle böyle 29. Haftaya ulaştım ama günler geçmek bilmiyor.Sende de previa var di mi canım
Uf ben de darlanıyorum eşim uzun pijamalara geçti ben evde hala şort taytEvlerde doğalgazlı aslında çok üşürmüyüm bilmiyorum ama benim şimdi bile içim yanıyo ılık su içemiyorum eşim kızıyo hasta olacaksın diye
Ay ben de bu dikdörtgen olandan bakıyordum hemen favorilere ekledimBizim de odamız beyaz ve natural ahşap ağırlıklı ben de bu ikisini aldım.
Benimki de kaburgalara tepik atıyor. Burda hep okuyordum gece tekme atıp uyandırdı diye . Şaşırıp kalıyordum.ben gece hiç hissetmiyorum çünkü hep gündüz hareketli. Ama geçen gece bir tekme attı ki canımın acısına uyandım bağırmışım yani o dereceEvet elleri cnm benimde kasıklarımda dolanıyor. Ayağıyla da kaburga kemiklerimi tepikliyor
Durumun zor da olsa kendini salma canım olur mu. Dualarım seninle olacak. Bebişi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vakti zamanında inşallahKızlar herkese merhaba.Haberler iyi değil malesef.Plesantada kısmi ayrılma var.%10 kadar kısmı dekole olmuş.Eğitim araştırmaya gidersen yatış yaparlar en ufak bir sancıda hemen bebegi alırlar dedi kendi doktorum.Bugun 3 doktor gezdim hepsi de belli bir alanda rahimden ayrılma olduğunu teyid etti.Kendi doktorum bu haftada bebeği almanın çok tehlikeli olduğunu,bu şekilde idare etmeye çalışarak risk almamız gerektiğini söylüyor.Rapor verdi tuvalete bile kalkmadan istirahat, protestan,haftada 2 kez kontrol vb bir sürü önlem..Çok üzgünüm.Ayni şeyleri yeniden yaşayamam..Plesanta ayrılmaya devam edip daha önce olduğu gibi birdenbire kopabilir ya da bu şekilde minik minik ayrilmalar ile en azından 34.haftayı görebiliriz diyor.Sansimizi deneyelim dedi
Canım ya hastanede yatacağım ya da evde yatıp acil bir durum olduğunda hastaneye koşacağım. Takipli olduğum hastanede yenidoğan yoğun bakım var...Pazartesi eğitim araştırmaya perinatolojiye gideceğim. BAKALIM onlar ne diyecekler... yaşar yaşamasına da nasıl... Benim engelli bir oğlum var ve yoğun bakımda çok sayıda preterm doğum gördüm.. Çoğunda komplikasyonlar oluyor, beyin kanaması, solunum durması... Ben işin içinde olduğum için daha çok korkuyorum zatenÖncelikle sakin ol canım elbette anlıyorum seni Dr ne yapacağına dair bir şey söylemedi mi hastaneye yatış yapılması gerek bu haftalarda doğan bebeklerin de yaşama şansı yüksek oluyor Allah'ın izniyle tabi tam donanımlı bir hastaneye gitmen gerek canım bazı hastanelerde ekipman tam olmuyor yenidoğan yoğun bakım olmuyor o yüzden daha iyi bir yere gitmen gerek
CANIM 230 u gördüğü gün olmuşCanım çok geçmiş olsun. Şekerin ne kadar yüksekti bu hafta. Hastanede kalma ihtimalin olsa keşke bana da iyi olur gibi geldi. Bir de plasentanın ayrılmasını beklemeden bebek alınsa olmaz mı. 25.haftada doğup yasayan bebekler var . İnş sorun olmadan atlatırsın bu süreci. Her şey çok güzel olur inş
Dualarımız seninleKızlar hepinize çok teşekkür ederim.Tek tek yazmış,ilgilenmişsiniz şu an hala şoktayım.Dekolmanin tekrarlama riski %10 ama benimki kronik demek ki..Hersey yolunda gidiyordu halbuki...Şu an dua etmekten başka gerçekten yapacak birşey yok.
Çok geçmiş olsun, inşallah hiç bir sıkıntı yaşanmadan sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinleKızlar hepinize çok teşekkür ederim.Tek tek yazmış,ilgilenmişsiniz şu an hala şoktayım.Dekolmanin tekrarlama riski %10 ama benimki kronik demek ki..Hersey yolunda gidiyordu halbuki...Şu an dua etmekten başka gerçekten yapacak birşey yok.
Canim senin için bol dua edicem bence pazartesi yi bekleme erkenden yat çocuğuna bakacak biri var mı bilmiyorum tabi benim söylemem konuşmam kolay oluyor gibi ama sen yaşıyorsun ve daha zorlanıyordum rabbim yardımcın olsun bence erteleme inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olurCanım ya hastanede yatacağım ya da evde yatıp acil bir durum olduğunda hastaneye koşacağım. Takipli olduğum hastanede yenidoğan yoğun bakım var...Pazartesi eğitim araştırmaya perinatolojiye gideceğim. BAKALIM onlar ne diyecekler... yaşar yaşamasına da nasıl... Benim engelli bir oğlum var ve yoğun bakımda çok sayıda preterm doğum gördüm.. Çoğunda komplikasyonlar oluyor, beyin kanaması, solunum durması... Ben işin içinde olduğum için daha çok korkuyorum zaten
CANIM 230 u gördüğü gün olmuş
C vitamini fazlası vücuttan atılır depolanmaz. Yalnız benide aşerttin aşk olsunkızlar bir şey sorucam size.
ben oldum olası turunçgilleri çok severim ama şimdi resmen aşeriyorum. evde makine var. sürekli portakal mandalina limon sıkıp sıkıp içiyorum. tamam c vitamini çok iyi ama ben çok abarttım birkaç gündür.
fazlası zarar verir mi bilemedim.
dünyadaki bütün portakalları yemek istiyorum halbuki bugün üç koca bardak tükettim
ay özür dilerim yaaaC vitamini fazlası vücuttan atılır depolanmaz. Yalnız benide aşerttin aşk olsun
Evet canım çok teşekkür ederim.Ilçedeyim ama çok uzak değiliz yine de.Düşünmen yeter.Dualarımız seninleİnşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci. Sen antalyadaydın dimi yanlış hatırlamıyorsam? Ben de antalyadayım bir şeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım mutlaka haber ver bize
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, inşallah hiç bir sıkıntı yaşanmadan sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle
Haftasonu bölüm kapalıymış.Pazartesiye kaldı.Cocuguma eşim bakıyor.Sagol canımCanim senin için bol dua edicem bence pazartesi yi bekleme erkenden yat çocuğuna bakacak biri var mı bilmiyorum tabi benim söylemem konuşmam kolay oluyor gibi ama sen yaşıyorsun ve daha zorlanıyordum rabbim yardımcın olsun bence erteleme inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
İç canım dediğim gibi depolanmıyor fazlası idrarla atılıyor.. Özür ne demek hoşuma gitti öyle bir yazmışsın kiay özür dilerim yaaafark ettim öyle iştahlı yazmışım ki...
halimi sen düşün.
o zaman içeyim bol bol napayım aklımda kalacağına.
Aman şekere dikkat canım, 1 bardaktan fazla içme bence. Aşırı şekerli çünkü meyveleray özür dilerim yaaafark ettim öyle iştahlı yazmışım ki...
halimi sen düşün.
o zaman içeyim bol bol napayım aklımda kalacağına.
kızlar bir şey sorucam size.
ben oldum olası turunçgilleri çok severim ama şimdi resmen aşeriyorum. evde makine var. sürekli portakal mandalina limon sıkıp sıkıp içiyorum. tamam c vitamini çok iyi ama ben çok abarttım birkaç gündür.
fazlası zarar verir mi bilemedim.
dünyadaki bütün portakalları yemek istiyorum halbuki bugün üç koca bardak tükettim
Size ve diğer tüm Izmır deki arkadaşlara büyük geçmiş olsun.Canım iyiyiz şükür ama cok fena sallandı ya kortktuk dışarı çıktık hemen
Dualarım seninleKızlar hepinize çok teşekkür ederim.Tek tek yazmış,ilgilenmişsiniz şu an hala şoktayım.Dekolmanin tekrarlama riski %10 ama benimki kronik demek ki..Hersey yolunda gidiyordu halbuki...Şu an dua etmekten başka gerçekten yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?