2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
dualarim seninle..

İzmir depremini yaşayanlara çok geçmiş olsun... Biz o an seferihisardaydik... Çok felaket sallandik... Bir yer kesin yıkıldı dedik ki maalesef yanilmamisiz
Bu sabah da bir artçı oldu hissettik.Ben de Konak'tayım.Burası sanki daha sağlam bir bölge.Eski konuklar vardı yıkılma ihtimaline karşı bosaltilan.Onlar bile sağlam.Bu yıkılan binalardan kimler sorumluysa hepsinden Allah bunun hesabını soracak.Nasıl üzgün ve kızgınım.Ne demek bataklığı kumla doldurup ev yapmak?

Izmir ve çevresinde olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. archimom sana da dua edeceğim canim. Üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor takibini doktoruna yaptiriyorsun gerisi Allah'a emanet....Kizlar gebelik şekeri kimlerde çıkmıştı benim testim bugündü, açlık 80, 50 gr glikoz yükleme sonrasi 1. saat değerim 160 çıktı. Ilk gebeligimde de çıkmıştı ayyy fenalik geldi yine 3 ay diyet yapacağız. Sinir oldum ya nasil fırlatmış 80 den 160'a...Buna da şükür diyorum. Bugün dr kontrolum vardi 26 hafta bitti. Bebisle ilgili herşey yolunda. Yüzünü göstermedi ama sırtı dönüktü ben de tekrar ultrasona girmek istemedim. Artik 1 ay sonra gidicem bakalım hayırlısı.

Bende dün sağlık ocağına gittim gebelik takibi için 68 ile hamile kalmıştım şuan 74 olmuşum
Ben de 68 ile baslamistim 78 oldum canim. 7 yil önceki kayitlarima baktim. 78 kg iken 28. haftada gebelik sekeri cikmis ve diyete başlamışım. 3 ay sonra 77 kg ile doğuma gitmiştim. Yani bebek kilo aliyor anne veriyor.

cnm şimdi gördüm, çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıklı şekilde bebişlerimize kavuştursun bizi dualarımız snnle, peki bu kendiliğinden oluşan bişey mi yani anlamadım ben o zaman doktora gitmeseydin haberin olmayacaktı, yani acaba ayakta kalmaktan mı çok oturmaktan mı yediğin bişeyden mi neyden oluyormuş doktor bişey dedimi hiç anladığm konular değil ama sen moralini yüksek tutmaya çalış şuan yapanileceğin en iyi şey bu bizm de yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek Bu arada izmir ve çevresinde ki arkadaşlara da çok geçmiş olsun biz balıkesir den çok şiddetli hissettik çok kötüydü Rabbim devamını yaşatmasın inşallah

Diyetim de bu sekildeydi. Tekrar diyetisyene fln gitmiycem. Bunu yaparım.
cnm merhaba 50 likte benm de şeker çıktı ama doktor kesin tanı için 100 lük yaptı çıkmadı, ama yine de dikkat etmelisin potansiyelsn dedi 10 kg aldm şimdiden , acaba bu diyet snn değerlerine göre mi yazıldı, bende uygulasam nasıl olur bebekde bende sürekli kilo alıyoruz durduramıyorum şekeride çok seviyorm ama şimdi doktorda yazmadı diyet falan sadece dikkat et dedi napacağıma karar veremedim

Kilon çok mu fazla cnm. Diyet yap demediyse gerek var mı şekeri azalt yeter. Hamilelikte diyette çok sıkıcı yapanlara Allah kolaylık versin

Canım cok cok gecmiş olsun inşallah hiç birşey olmucak sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına

Kilon çok mu fazla cnm. Diyet yap demediyse gerek var mı şekeri azalt yeter. Hamilelikte diyette çok sıkıcı yapanlara Allah kolaylık versin
yok 52 idim 62 oldum kilom fazla değil ben aldığım kilonun fazla olduğunu düşünüyorm daha 2 ay var o 2 ayda da 10 kilo alırsam diye korkuyorm aslında alıyım çok da önemli değil de bebekde önden gidiyor dedi kilosu bilemedm

Çok geçmiş olsun canım en iyi şekilde atlatman için dua edeceğim

2 ayda 10 kilo almazsın ya bunun için durmadan Yemen lazımprotein ağırlıklı beslen sebzeye salataya ağırlık ver beyaz ekmeği kes çavdar ye bol su tamamdır. Hamur tatlı vs çok yersen ödemde artar kiloda. Zaten bu saydıklarım başlı başına sağlıklı beslenme şekli.

ben kek poğaça tatlı çok yiyorm onları kesmekte fayda var gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…