2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hanımlar merhaba, ben kasım annesiyim, sayılı günüm kaldı inşallah erkek bebek bekliyorum, hamile çekimi yaptırdım eğer düşünen varsa elbisemi satmayı düşünüyorum, özelden foto isteyenler olursa gönderirim, 2 saat kadar giydim, hiç bir yerinde defo leke yırtık vs yok, harika bi çekim oldu xl bedeni, trendyoldan aldım hala satışı var isteyen oradan da bakabilir, fiyatı trendyolda 219,99, bende o fiyattan aldım, şimdi 170e vereceğim.

Eklentiler

• D9E1A52F-2E5C-4E03-8D9B-536BC8FCAC0B.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 121
  • 669EC11E-BB37-4252-8B72-591626B7F425.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 107
Canım trendyolda nerden aldın elbiseyi cok beğendim

Canım şekerim benimle aynı çıkmış aclikta toklukta. Ben diyetisyene gitmeden kendim dikkat ediyorum. Sekeri kesinlikle kestim , hamurisi ve beyaz ekmeği de. Yürüyüş kesinlikle cok iyi geliyor düşürüyor şekeri. Ama dikkat ettiğim halde kendiliğinden çıkar mi bilmiyorum. İnş öyle bir sorun olmaz. Biraz daha normale döndü yediklerime dikkat ettigimde

Bir de burda kilo ve boy unu öğrenebilir miyim

İzmir depremini yaşayanlara çok geçmiş olsun... Biz o an seferihisardaydik... Çok felaket sallandik... Bir yer kesin yıkıldı dedik ki maalesef yanilmamisiz
Hepimize geçmiş olsun canm. Benim allahtan esim evdeydi yanlz olsam cok korkardm. Kiyamam o stres korkudan kızm da baya etkilendi cok sukur kazasz belasz atlatk rabbim yardmcmz olsn insallah olmaz bidaha

Dualarım seninle archimom rabbim evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin...
Tesekkür ederim. İnşallah
dualarim seninle..
Sağol canım
çok geçmiş olsun canım rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah, amin
Plesanta dekolmanının net bir sebebi yok canım. Ama ileri gebelik yaşı, tansiyon, şeker hastalıkları, travmalar, sigara uyuşturucu kullanımının olduğu annelerde dekolmanın daha fazla olduğu görülmüş. Dolayısıyla bu faktörler sebep sayılabilir. Yemekle içmekle yatıp oturmakla olan birşey değil. Ben 37 yaşındayım. İlk gebeliğimde olmadı 2.de oldu. Bunda tekrarlama riski var ama%10 demişlerdi. Malesef tekrarladı ama en azından köşesinden kısmen ayrıldı. Öncekinde birdenbire tamamen ayrılmıştı. Bunda da risk büyük ayrılmaya devam edebilir. Bu şekilde birkaç hafta sık kontrolle idare etmeye calışacagız.
Canım cok cok gecmiş olsun inşallah hiç birşey olmucak sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına
İnşallah canım sağolasın
Çok geçmiş olsun canım en iyi şekilde atlatman için dua edeceğim
Allah razı olsun

archimom nasılsın canım nasıl oldun
iyiyim canim sol kasigimda ve bacaklarımda romatizma üşütme ağrısı gibi bir ağrı var hafif kramp gibi.Onun dışında iyiyim.Sabahtan pediatri uzmanı birkaç kişi ile görüştüm.Oglumun yoğun bakım doktoruyla da görüştüm.Farklı fikirler cıktı.Biri gel hemen alalım bebeği disarisi senin rahminden daha guvenli dedi,daha yakinen tanıdığım aile dostumuz olan doktor da -benim kadın doğumcumla uzun yıllar çalışmış aynı zamanda - sana bekleme şansı tanımış bence beklemelisin dedi. Tam tersini düşünüyor o da...2-3 hafta daha idare etmeye calismalisiniz dedi...Kafam hala karışık olmakla birlikte ilk kararımda sabitim.Sansimi deneyeceğim.Bugun işlerimi iptal ediyorum tek tek.32-34 haftayı saglikla gorebilirsek...

İçerde kaldığı her dakika altın değerinde şans vermekte fayda var ilk kontrolü beklersin belki ayrılma sabit kalmıştır artmamıştır ondan sonrası için farklı düşünülebilir..

İçerde kaldığı her dakika altın değerinde şans vermekte fayda var ilk kontrolü beklersin belki ayrılma sabit kalmıştır artmamıştır ondan sonrası için farklı düşünülebilir..
Evet canım benim de düşüncem bu.Haftaya perşembe kontrolüm..Ayrilma sabitse biraz daha rahat edeceğim.Devam ediyorsa muhtemelen alır zaten bebeği.Doktora güvenmekten başka çarem yok..Ne kadar çok kişiye danışırsam o kadar çok kafam karışıyor.Sanirim eğitim araştırmaya gitmeyeceğim.Burdaki insanlar beni tanıyor samimiyet var aylarca çocuğumla ilgilendiler benim için daha iyisini düşüneceklerini öngörüyorum.Egitim araştırmaya gideceğim bana ve çocuğuma sadece vaka gözüyle bakacaklar alacaklar bebeği sonrası onları ilgilendirmeyecek.Evet hayati riskimiz var ama diğer türlüsü de korkunç geliyor şu an.28 haftalık doğumu kabul edemiyorum iyi örnekler kadar kötü örnekler de çok fazla..Sansimi deneyeceğim

Dualarım ilk kontrolde ayrılmanın o haliyle kalması için olacak canım

inşallah sabit kalırda en azında 32 35 haftaları görürsün canım Allah yardımcın olsun dualarmız seninle

Bana özel bir diyet değildi cnm boyum 1.70 kilom normalde 68 ama gebelik şekeri ciktiginda 78 miş. Şu anda da aynıyım. Bu diyet günlük kalori ihtiyacina göre şekeri de yükseltmeden yapılması gereken bir diyet. İçinde hamile olduğumuz icin süt, yumurta, ceviz, meyve ve yogurt var. Yemeklerde de et/balık ve salata var. Haftada 1 kez sütlü tatlı diyor. Kendi kadin dogum dr. na danisarak bir düzen kurabilirsin. Benim.doktorum bugun seker sonucunu görünce endokrin uzmanına bir görün bakalım dedi. Hiç bir seyi risk etmek istemiyor. Haftaya randevu alip gidicem o da hemoglobin A1c degeri var son 3 ayda şekerin var mi ona bakiyor. Diğer kan degerleri vs. Yani insulin mi yoksa diyet mi ona karar veriyor

Aynen yürüyüş çok önemli bir de meyvenin yaninda süt ya da yoğurt sekeri dengeliyor. Ben bebek iyi beslensin diye örneğin 6 kuru incir, 15 ceviz ya da 6 hurma yiyordum. Koca bir avokado ya da 2 yumurtayi ayni anda. Aslinda tatli ya da hamurişi yemiyordum ama porsiyonlarim fazlaydi.

Merhaba arkadaşlar, bakım ürünlerinden hangilerini alıyoruz şimdi? Sepete pişik kremi, yenidoğan saç ve vücut şampuanı, bebek yağı ekledim. Başka ne almam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…