2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Antalyalı kızlar Mehmet Şimşek mi Inanç Mendilcioglu mu? Pazartesi Antalya ya gitmişken özele de gideyim diyorum

Kiloluyum ben normalde de. 10 kg aldım daha. Ama zayıf arkadaşlarım da yaşamışlar ve yaşıyorlar. Kiloyla ilgili mi ki?
Nefes darlığı oluyor genellikle ama kilo varsa tabi ki daha çok oluyor.Ben de 83 kiloyum.Boy 1.62. Önceki gebeligimde 58 le hamile kalmıştım bunda 78 le..Arada 20 kg var ve nefes darlığı açısından ciddi şekilde fark var

Ben su son 1.5 aydir kilo almiyorum nerdeyse. Seker ciktigindan beri yani 170 boyum 69.5 ile hamile kaldim simdi 76.5 _77 arasi gidip geliyorum

Off nefes alamıyorum özellikle geceleri uyku desen sıfır saat 5 i buluyo uyumam bu seferde geç uyanıyorum haliyle gündüzde aptal gibi geziniyorum
Aynen ben de oyleyim. Bir de kacta yatarsam yatayim 10.30 da tik uyaniyorum saat kurmus gibi

Aynen ben de oyleyim. Bir de kacta yatarsam yatayim 10.30 da tik uyaniyorum saat kurmus gibi
Bendede son iki haftadır öyle değişik bişey oldu sabah saat 6:25 dedimi ayaktayım.Kalkıp bi iki atıştırıyorum sonra tekrar uyumaya çalışıyorum.Şimdiden korkmaya başladım uykusuz geceler çok erken geldi gibi.Oğlumda geçen uykusuz günlerime hazırlık

Bende sabah erken uyaniyom ama daha cok tuvalet icin kalkiyom tabi midede kaziniyo meyve yiyip yatiyorum yine

Aaa... Benim kızım da şubat 2014 doğumlu, belki de denk gelmişizdir oralarda buralarda bir yerlerde.
O lekelerden bizde de var, bazısı çıktı bazısı kaldı ben de onların yenisini alacağım geri kalanı kullanacağım.
Sakin kalıp panik olmadan devam, hepimizin duası seninle. Önce bir eğitim araştırmaya git ve durum tespiti yapılsın. Eğer içeride yeterince beslenemiyorsa tekrar durum değerlendirmesi yapıp ona göre en doğru kararı vereceğinden eminim. Allah yardımcın olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…