2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar bebek bezi sipariş vericemde sizce Prima nasıl kaç adet olanlardan alim kaç beden bide attıklarımın fiyatları nasıl sizce bı yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_20201101-090728.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20201101-090715.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20201101-091008.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlar bebek bezi sipariş vericemde sizce Prima nasıl kaç adet olanlardan alim kaç beden bide attıklarımın fiyatları nasıl sizce bı yardımcı olurmusunuz
bence daha ucuz bulursunuz ben sleepy almistim tanesi 55 kurusa falan geldi. Bide sehrinizde bu bezlerin distributorlerini arastirin dogrudan onlardan alirsaniz ucuza gelir sonucta uzun sure bez alicaz

bence daha ucuz bulursunuz ben sleepy almistim tanesi 55 kurusa falan geldi. Bide sehrinizde bu bezlerin distributorlerini arastirin dogrudan onlardan alirsaniz ucuza gelir sonucta uzun sure bez alicaz
Yenidoğan için Prima iyi diyorlar yorumlarda olumlu olunca aklıma yattı yeni yeni bakıyorum bende benim oğlum 2016 doğumlu mesela Molfix kullandım ona en fazla 30 du fiyatı şimdi herşey o kadar zamlıki fiyatları hangisi daha iyi daha avantajlı bilmiyorsun

11.11 indirimlerinde belki daha ucuz bulabilirsin. Evet simdi hersey ates pahasi malesef bende ucuz diye abartip 80li 4 paket aldim kampanya fiyati oyle diye ama olsun artani cocuk esirgemeye vermeyi dusunuyorum helali hos olsun

Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım sağlık şifa versin hem sana hem bebisinde

Off nefes alamıyorum özellikle geceleri uyku desen sıfır saat 5 i buluyo uyumam bu seferde geç uyanıyorum haliyle gündüzde aptal gibi geziniyorum
Aynı aynı bende de durum bu nefes alamıyorum dengeyi sağlamakta güçlük çekiyorum anı gelen usumelerim oluyor

Günaydın kızlar 🖐🖐 ben doktorumu değiştirdim ve iyi ki diyorum şuan . Kadın doktor algımı kırdım dün. Kadın doğumculara güvenmiyordum ama yeni doktorum kadın ve pamul şekeri. Ve bende aslında neler varmış da haberim yokmuş. İlgilenilmemiş resmen benimle. Gebelik şekerimi takip verdi. Diğeri şekein var diyetisyene git deyip geçmişti. Takip listemi istedi bu kadın takibe başladım. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış ona hiç müdahale edilmemiş meğer. Onun için ilaç verdi. Ve en önemlisi rahim ağzı açıklığım varmış ve suyum azmış bunları hep kadın söyledi bana hiçbirinden haberim yoktu. Hepsi için tedavi başlandı şimdi. Kansızlığım zirve yapmış şimdiye kadar neden demir ilacı verilmediği soru işareti herkesin aklında bebeğim gayet iyi annesi biraz dağılmak üzereymiş ama yeni doktorum toplayacak inşallah düşük tehditi ve erken doğum riski ile takibine aldı beni. Eski doktoruma kalsa her şey yolunda idi

Bence şu 1 numara olanın fiyatı iyi. Ebebekte 70lisi 70 liraydı yani tanesi 1 lira, bunu hesaplarsan daha ucuza geliyor. Zaten en az iki ay 1 numara kullanılacak onu alabilirsin bence

Bende bi atsam makineye dedim ama, müdahalr etmeden yıkayonca bir daha da çıkmaz diye çekindim. Cif in leke çıkarıcısı varmış onu deneyim olmadı her ihtimale krşı

Bebek bezi için ben de prime yenidoğan 70 li 2 paket aldım. Şu bez dolunca üstünde çizgi belirenlerden. Malum ilk tecrübe anlayamam ben ilk zamanlar ne sürede değiştireceğimi

Bende 1 haftadır müthiş uyku halindeyim ilk haftalardaki gibi. Kafamı koyduğum yere uyuyorum. Tadını çıkarayım uyumanın şunun şurasında ne kaldı zombi olmaya
Ben de uyuma halindeyim ama uyuduğum uyku verimli değil. Erken yatıyorum mesela 22.30 u gördüğüm çok nadirdir çok uyumuş oluyorum o saate. Sabah 7 ye kadar uyuyorum ama gene de dinlenmemiş gibi kalkıyorum. Zaten akıllı saatimdeki uyku takipçisi de hep 30 dk,28 dk ,12 dk en fazla 59 dk verimli uyku gösteriyor. Geri uyanıklık ( tuvalete kalkmalar) ve hafif uyku olarak kayıtlanmış. Vücut sanırım bebeğimizi duyalım diye kendini hafif uykuya da alıştırıyor

Geçmiş olsun.Hepsini toparlarsın canim

Bir şey soracağım kızlar ya , siz hangi kan hapını kullanıyorsunuz? Ben önce gynoferon kullandım 6 gün kadar. Ama ben de kusma yaptı. Doktora söyledim şimde sendifer mi ne öyle bir şey önerdi ama onu da devlet karşılamıyor 89 tl fibi bir şey fiyatı. Mecbur alacağım tabi kansızlığım çok ileriymiş çünkü takviye edilmezse serumla almaya kadar gider dedi doktor. Sizler ne kullanıyorsunuz

Bende gynoferon içiyorum canım ama içip öyle yatıyorum yani bulantı oluyorsa da uykuda hissetmiyorum

Meehaba kızlar
Ben de önce gynoferon kullanıyordum dr değiştidim ve ilaç içemeyen bir tip olduğum için dr önerisiyle maltofer içiyorum. Tek içimlik tadı da güzel memnunum
Brbrk bezi olarakta 1 psket prima premium care aldım. Ama dünde 1 er paket sleepy aldım 2 numara ve 3 numara. Temiz içerikli diye seçimlerim böyle oldu. Baby turco da iyi duruyor. Nre kadar gider nolur bilmedipim için şimdilik bu kadar aldım. Alt açma aldım 1 paket 20 lu.

Kızlar kıyafetlerini yıkadık ütüledik. Gözüme az geldi. Ya neyden ne kadar olmalı bilemiyorum ben günde 3 kıyafet değiştirrsin diyende var . Bunun da bir listesi var mı ? Hastane çantası gibi liste yapıp paylaşan gördünüz mü?

Çok kusarsa 3 değişirsin. Kusmaz altına sızdırmazsa günlük değişirsin. Bende sabah baktım gözüme az gibi geldi toplamda 6 takım olmuş. Ama kıyamadım çabuk küçülecek. Baktım yetmedi internetten alırım 2 günde gelir. İnanın çok çabuk büyüyecekler aldığımızı çoğu elimizde kalacak ama dediğim gibi hele bi doğsun lar temiz bir bebekse fazlaya gerek yok

Bu sorun bende de var ya 5 takım aldım herkes hemen büyüyor diyor ama kış bebesi olacak bi yıkadın mı 2 günde kuruyor, bilmiyorum nasıl olacak. Annem de çıplak kalmaz merak etme, abartma diyo. Gelgit yaşıyorum

Tecrübelere guven canm o yuzden fazla almaya gerek yok hemen küçülüyo inanki benm kiziminkiler hepsi orda ve yeni gibi ilkinde insan surekli alasi geliyo goz doymuyo hep az geliyo insana ama hediye falan da cok geliyo annemler de cok almislardi benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…