- 4 Mart 2020
- 886
- 1.229
- 113
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.561
bence daha ucuz bulursunuz ben sleepy almistim tanesi 55 kurusa falan geldi. Bide sehrinizde bu bezlerin distributorlerini arastirin dogrudan onlardan alirsaniz ucuza gelir sonucta uzun sure bez alicazGünaydın kızlar bebek bezi sipariş vericemde sizce Prima nasıl kaç adet olanlardan alim kaç beden bide attıklarımın fiyatları nasıl sizce bı yardımcı olurmusunuz
Yenidoğan için Prima iyi diyorlar yorumlarda olumlu olunca aklıma yattı yeni yeni bakıyorum bende benim oğlum 2016 doğumlu mesela Molfix kullandım ona en fazla 30 du fiyatı şimdi herşey o kadar zamlıki fiyatları hangisi daha iyi daha avantajlı bilmiyorsunbence daha ucuz bulursunuz ben sleepy almistim tanesi 55 kurusa falan geldi. Bide sehrinizde bu bezlerin distributorlerini arastirin dogrudan onlardan alirsaniz ucuza gelir sonucta uzun sure bez alicaz
11.11 indirimlerinde belki daha ucuz bulabilirsin. Evet simdi hersey ates pahasi malesef bende ucuz diye abartip 80li 4 paket aldim kampanya fiyati oyle diye ama olsun artani cocuk esirgemeye vermeyi dusunuyorum helali hos olsunYenidoğan için Prima iyi diyorlar yorumlarda olumlu olunca aklıma yattı yeni yeni bakıyorum bende benim oğlum 2016 doğumlu mesela Molfix kullandım ona en fazla 30 du fiyatı şimdi herşey o kadar zamlıki fiyatları hangisi daha iyi daha avantajlı bilmiyorsun
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım sağlık şifa versin hem sana hem bebisindePazartesi gideceğim Eğitim Araştırmaya.Yatirirlarsa yatarım canım.Yatis verirse itiraz etmeyeceğim..En azindan bebege kan akisini besin akisini detayli bir sekilde inceletmek istiyorum..Kendi doktorumun olduğu ozel hastaneye de fiyatta anlasip yatabilirim.Istersen yatırayım ama bence evde istirahat edersen daha rahat stressiz olursun haftada 1-2 kez kontrole gelirsin demişti.
Aynı aynı bende de durum bu nefes alamıyorum dengeyi sağlamakta güçlük çekiyorum anı gelen usumelerim oluyorOff nefes alamıyorum özellikle geceleri uyku desen sıfır saat 5 i buluyo uyumam bu seferde geç uyanıyorum haliyle gündüzde aptal gibi geziniyorum
Bence şu 1 numara olanın fiyatı iyi. Ebebekte 70lisi 70 liraydı yani tanesi 1 lira, bunu hesaplarsan daha ucuza geliyor. Zaten en az iki ay 1 numara kullanılacak onu alabilirsin benceGünaydın kızlar bebek bezi sipariş vericemde sizce Prima nasıl kaç adet olanlardan alim kaç beden bide attıklarımın fiyatları nasıl sizce bı yardımcı olurmusunuz
Bende bi atsam makineye dedim ama, müdahalr etmeden yıkayonca bir daha da çıkmaz diye çekindim. Cif in leke çıkarıcısı varmış onu deneyim olmadı her ihtimale krşıEvet lekeliydi kimisi. Ben 3 saatlik ön yikamali 60 dereceye attım normal.deterjanla. Sonra da klasik bebekler icin sabun tozu var onunla yıkadım mis gibi çıktı tertemiz. Arkadasin dedigi gibi leke çıkarıcı da kullanılır ama bende yoktu. Benim kıyafetler 7 senelik yani düşünün
Ben de uyuma halindeyim ama uyuduğum uyku verimli değil. Erken yatıyorum mesela 22.30 u gördüğüm çok nadirdir çok uyumuş oluyorum o saate. Sabah 7 ye kadar uyuyorum ama gene de dinlenmemiş gibi kalkıyorum. Zaten akıllı saatimdeki uyku takipçisi de hep 30 dk,28 dk ,12 dk en fazla 59 dk verimli uyku gösteriyor. Geri uyanıklık ( tuvalete kalkmalarBende 1 haftadır müthiş uyku halindeyim ilk haftalardaki gibi. Kafamı koyduğum yere uyuyorum. Tadını çıkarayım uyumanın şunun şurasında ne kaldı zombi olmaya
Geçmiş olsun.Hepsini toparlarsın canimGünaydın kızlar 🖐🖐 ben doktorumu değiştirdim ve iyi ki diyorum şuan . Kadın doktor algımı kırdım dün. Kadın doğumculara güvenmiyordum ama yeni doktorum kadın ve pamul şekeri. Ve bende aslında neler varmış da haberim yokmuş. İlgilenilmemiş resmen benimle. Gebelik şekerimi takip verdi. Diğeri şekein var diyetisyene git deyip geçmişti. Takip listemi istedi bu kadın takibe başladım. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış ona hiç müdahale edilmemiş meğer. Onun için ilaç verdi. Ve en önemlisi rahim ağzı açıklığım varmış ve suyum azmış bunları hep kadın söyledi bana hiçbirinden haberim yoktu. Hepsi için tedavi başlandı şimdi. Kansızlığım zirve yapmış şimdiye kadar neden demir ilacı verilmediği soru işareti herkesin aklındabebeğim gayet iyi annesi biraz dağılmak üzereymiş ama yeni doktorum toplayacak inşallah düşük tehditi ve erken doğum riski ile takibine aldı beni. Eski doktoruma kalsa her şey yolunda idi
Sağol canım amin , güçlü anneler olup sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağız hepimiz inşallahGeçmiş olsun.Hepsini toparlarsın canim
Bende gynoferon içiyorum canım ama içip öyle yatıyorumBir şey soracağım kızlar ya , siz hangi kan hapını kullanıyorsunuz? Ben önce gynoferon kullandım 6 gün kadar. Ama ben de kusma yaptı. Doktora söyledim şimde sendifer mi ne öyle bir şey önerdi ama onu da devlet karşılamıyor 89 tl fibi bir şey fiyatı. Mecbur alacağım tabi kansızlığım çok ileriymiş çünkü takviye edilmezse serumla almaya kadar gider dedi doktor. Sizler ne kullanıyorsunuz
Meehaba kızlarBir şey soracağım kızlar ya , siz hangi kan hapını kullanıyorsunuz? Ben önce gynoferon kullandım 6 gün kadar. Ama ben de kusma yaptı. Doktora söyledim şimde sendifer mi ne öyle bir şey önerdi ama onu da devlet karşılamıyor 89 tl fibi bir şey fiyatı. Mecbur alacağım tabi kansızlığım çok ileriymiş çünkü takviye edilmezse serumla almaya kadar gider dedi doktor. Sizler ne kullanıyorsunuz
Çok kusarsa 3 değişirsin. Kusmaz altına sızdırmazsa günlük değişirsin. Bende sabah baktım gözüme az gibi geldi toplamda 6 takım olmuş. Ama kıyamadım çabuk küçülecek. Baktım yetmedi internetten alırım 2 günde gelir. İnanın çok çabuk büyüyecekler aldığımızı çoğu elimizde kalacak ama dediğim gibi hele bi doğsun lar temiz bir bebekse fazlaya gerek yokMeehaba kızlar
Ben de önce gynoferon kullanıyordum dr değiştidim ve ilaç içemeyen bir tip olduğum için dr önerisiyle maltofer içiyorum. Tek içimlik tadı da güzel memnunum
Brbrk bezi olarakta 1 psket prima premium care aldım. Ama dünde 1 er paket sleepy aldım 2 numara ve 3 numara. Temiz içerikli diye seçimlerim böyle oldu. Baby turco da iyi duruyor. Nre kadar gider nolur bilmedipim için şimdilik bu kadar aldım. Alt açma aldım 1 paket 20 lu.
Kızlar kıyafetlerini yıkadık ütüledik. Gözüme az geldi. Ya neyden ne kadar olmalı bilemiyorum bengünde 3 kıyafet değiştirrsin diyende var . Bunun da bir listesi var mı ? Hastane çantası gibi liste yapıp paylaşan gördünüz mü?
Bu sorun bende de var yaMeehaba kızlar
Ben de önce gynoferon kullanıyordum dr değiştidim ve ilaç içemeyen bir tip olduğum için dr önerisiyle maltofer içiyorum. Tek içimlik tadı da güzel memnunum
Brbrk bezi olarakta 1 psket prima premium care aldım. Ama dünde 1 er paket sleepy aldım 2 numara ve 3 numara. Temiz içerikli diye seçimlerim böyle oldu. Baby turco da iyi duruyor. Nre kadar gider nolur bilmedipim için şimdilik bu kadar aldım. Alt açma aldım 1 paket 20 lu.
Kızlar kıyafetlerini yıkadık ütüledik. Gözüme az geldi. Ya neyden ne kadar olmalı bilemiyorum bengünde 3 kıyafet değiştirrsin diyende var . Bunun da bir listesi var mı ? Hastane çantası gibi liste yapıp paylaşan gördünüz mü?
Tecrübelere guven canm o yuzden fazla almaya gerek yok hemen küçülüyo inanki benm kiziminkiler hepsi orda ve yeni gibi ilkinde insan surekli alasi geliyo goz doymuyo hep az geliyo insana ama hediye falan da cok geliyo annemler de cok almislardi benmBu sorun bende de var ya5 takım aldım herkes hemen büyüyor diyor ama kış bebesi olacak bi yıkadın mı 2 günde kuruyor, bilmiyorum nasıl olacak. Annem de çıplak kalmaz merak etme, abartma diyo. Gelgit yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?