2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende gynoferon kullanıyorum canım.Aman bende kusma falan yapmadı sabah aç karnına iç demişti doktorum o zaman etkilemez diodu bana bende öyle yapıyorum şuanlık bulantı falan yapmadı

Kızlar bugün sabahtan beri sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi baski ve ayağa kalkınca da garip bi ağrı hissediyorum. Dinlenince sıkıntı yok. Endiselenmeli miyim sizce

Kızlar bugün sabahtan beri sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi baski ve ayağa kalkınca da garip bi ağrı hissediyorum. Dinlenince sıkıntı yok. Endiselenmeli miyim sizce
İdrar yolu enfeksiyonu belirtilerine benziyor canım yarın hemen idrar testi yaptır. Bizim için sıkıntılı bi durum çünkü

Zaten şu düz beyaz çıtçıtlı zıbın var ya onlardan ekleme yapim dedim. bende de 5 takım ve ayrı alt ve üstler var. Aslında öyle diyorum yetmezse eşim alır gelir çok merkezi bir yerde oturuyorum zaten yıkaması kuruması 5 saat diyorum. Acemilik böyle kararsız bırakıyor teşekkürler kızlar

Yenidoğanlardan ziyade yavaştan 3-6 6-9aylara başlamak lazım kiyafette. Ben diğer ay 3-6 ay takım tulum zıbın alacağım elimin altında dursun dediğim gibi hızlı büyüyorlar

İdrar yaptıktan sonra yapmamış hissi oluyor mu
Yok canım yanma yada bu his yok. Normale göre daha sık idrara gidiyorum ama her gidişimde de yapıyorum yani onda da sıkıntı yok. Enfeksiyona benzeyen belirtiler var ama bu kısımlar pek tutmuyo. Ağrı da biraz azaldı zaten. Ufak çaplı bi üşütme miydi bilmem ki devam ederse akşam bi acile uğrayacağım

Hayırlı akşamlar kızlar. Bebek hareketlerinden canı acıyan var mı ya. Bugün ilk defa oldu sol tarafa belimin yanına tekme atıyor ve acıtıyor da yani. 32. Haftamdayım. Sizce korkulacak bir durum mu bu. Biraz da temizlik yaptım onunla alakalı olabilir mi

Benmkide cok geriliyo agriyo ya 30. Haftaya girdim iste bende daha kucuk bu agrilar oluuo biraz daha buyuse siddetlenir bunun hareketleri nasil dayanacam bilemiuom daha doguma da cok var ya

Sol kaburgama vuruyor canım acımıyor ama daha 2 ay var ve biraz daha büyüyecek ozaman dayanılmaz olabilir

2 hafta önce bende de idrar keseme çok baskı oldu her dk tuvaletteydim yürürken aşağı baskı oldu akıntı çoğaldı müthiş rahatsızlık hissi vardı. Neyseki geçti gitti enfeksiyon olduğunu düşünmedim baskı olduğu belliydi ağırlık hissi fazlaydı. Bebek pozisyonu ile alakalı olabilir takip et bakalım devm ederse mutlaka görün

Benmkide cok geriliyo agriyo ya 30. Haftaya girdim iste bende daha kucuk bu agrilar oluuo biraz daha buyuse siddetlenir bunun hareketleri nasil dayanacam bilemiuom daha doguma da cok var ya
İyi olsun da çekerim ağrıyı. Ben sorun mu var acaba diye endişelendim biraz

Yenidoğanlardan ziyade yavaştan 3-6 6-9aylara başlamak lazım kiyafette. Ben diğer ay 3-6 ay takım tulum zıbın alacağım elimin altında dursun dediğim gibi hızlı büyüyorlar
1 yaş bile almışlığımız var.ilk olunca ve beğenince durduramıyoruz kendimizi
Bir de bazı arkadaşlar 0-3 e giremiyor kilolu oluyr 3-6 çoğunlukla al dedi öyle de yaptım
Kızlar bir de bugünlerde noröalde de düşük olan tansiyonum daha da düşük baya kötü hissediyorum reflü başlıyor gibi hissediyorum umarım sadece bugünlüktür bu mide ve yemek borusu yanması çook zormuş gaviscon kullanan var mı?

Benimki de 1kg olmuş ya büyüdüğünden ya da tekme\baskısından iç organlarmın hepsinin ağrıdığını hissediyorm
wp tan doktorunuza sordunuz mu?

Benim midemi tepiklediği için geçen hafta mide yanması başladı fena bişey açlığını bile hissedemiyorsun bişey yesen anında yanma başlıyor. Dr a dedim gaviskon verdi bugün içtim biraz rahatlattı onunda tadı iğrenç kusmadan içebildim ama

Ben de aldıklarımin yarısını 3-6 ay aldim. E bebekte yorumda kalıbı küçük yazanları özellikle 3-6 aldim gerçekten de 2 aylıkken bile giyilir bazıları kalıpları küçükmüş. Mide şikayeti benim de 24.hafta gibi başladi doktora biraz anlattim üç kutu rennie şurup yazmış dün akşama kadar dayandım içmedim ama dün akşam uyuyamadım midem çok rahatsız oldu bir ölçek içtim. Çok bunalinca içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…