2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bazen bizimki de canımı acıtıyor, sağ kasigimda çok baskı ağrı oluyor yürürken batıyor bazen doktora sordum orada poposu var ağırlık yapıyor baskıdan oluyor normal dedi

Benim de epey canımı acıtıyor. Hele ki ayakları aşağıdaysa içerden içerden kasıklarımı tekmeliyor, ayaktaysam o esnada yıkılacak kadar canım yanıyor valla. Pozisyon değiştirirse başı aşağıda olduğunda o kadar canım yanmıyor. bir de zındık geceleri mesela sağıma dönük yatarken ayaklarıyla resmen sağ tarafımdan yatağa basıp kuvvet alıp zıp zıp zıplıyor

Bazen bizimki de canımı acıtıyor, sağ kasigimda çok baskı ağrı oluyor yürürken batıyor bazen doktora sordum orada poposu var ağırlık yapıyor baskıdan oluyor normal dedi
Yerim onun minik poposunu iyi olsun da Allahın izniyle
Sona doğru ne olacaz Allah bilir

Aynı şeyleri yaşamışız benimki de sağa tekmeliyor sürekli sağa dönük yatmamı hiç sevmiyor hemen kıpırdanıyor vuruyor. Benim alanımı daraltma diyo bebeler sanırım

İyi akşamlar kızlar size bişey sorabilirmiyim 2 gündür.otururken yatmak için sağ tarafıma dönüp yatarsam basim donuyor aynı şekilde sabah sağ tarafimda uyandiysam ve o taraftan kalkarsamda basım dönüyor tansiyonummu düşüyor anlamadım bazen ayaktayken de dönüyor.zaten tansiyonum genel itibari ile düşüktür dahadami düşüyor napıyor bilemedim salı günü kontrolüm

canim sag taraftan damar gectigi icin o damara baski olmasi sebebiyle tansiyon dusuyor ayni sekilde sirt ustu yatinca da oyle oluyormus, yani ben oyle okumustum.

Yaa benimkide sola yatınca öyle yapıyo herhalde şimdi ordan çıkıcak diyorum yanii

Benim bebek bu sabah artık ne hareket yapıyosa içerde öyle canımı acıttıki canım anlatamam sana yataktan kalakaldım öyle eşimle diyoruz herhalde jimnastikçi olcak bu çocuk

Aynı şeyleri yaşamışız benimki de sağa tekmeliyor sürekli sağa dönük yatmamı hiç sevmiyor hemen kıpırdanıyor vuruyor. Benim alanımı daraltma diyo bebeler sanırım
Benimki de ne zaman sağa yatsam partilemeye başlıyo ve ben sağda çok rahatım bugün Banu Çiftçi'nin videosunda rastladım, bebek hareketlendiyse mutlu olduğundan diyo. Yani aslında bizim bebisler sağa yatmamizdan mutlu oluyo olabilirler insallah öyledir

Benimki de baskıdan olmuş canım herhalde, geçti çok şükür. Aman tek böyle olsun önemsiz şeyler olsun hep

benimki de babasına gıcık.
tekmeliyor deliriyor adam elini koyar koymaz çat diye duruyor
ne yaparsak yapalım adam elini koyunca çocuk hissizleşiyor duruyor.
Seninki elini koyunca duruyormuş ben karnıma bak nasıl dalgalanıyor deyince babası baktığı anda donuyor sıpa

Bunu ilk defa duydum inşallah mutludurlar
Bizde de aynııııı

Günaydın, hepimiz için çok güzel bir hafta olsun Kasım ayının ilk haftasındayız, kasım ayı hepimiz için sağlıkla geçer umarım
Ben bu ürünleri aldım arkadaşlar umarım güzeldirler. Sizde de alışveriş yapınca gelene kadar heyecan oluyor mu? Ben çok heyecanlanıyorum ve gelince ay minnoşlar mı gelmiş diye seviyorum

Eklentiler

• 2B0EDD26-F508-4F3F-848F-FC191E81D0AB.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 6809245B-6220-4D03-95E9-8DC12365B7C6.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 28
  • D898BBD5-18A4-44A1-BE4F-2181762877D5.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 27
  • F82286EF-57DE-4507-8686-7DAC93C50CFB.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 0E1D9A15-C015-4FBF-BD2B-66CD036DAE4C.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 41
Bende bu seti alacam inşallah zaten bi bu kaldı şükür
Günde 10 kere bakıyorum kargom nerede diye yakında engel yiyecem

Ya bir ara bizde de öyleydi. Eşim de diyordu iyi babasına saygılı olacak Ama şimdi son 1 haftadır filan baba maba dinlemiyor içerde rock partisi veriyor

Bende bu seti alacam inşallah zaten bi bu kaldı şükür
Günde 10 kere bakıyorum kargom nerede diye yakında engel yiyecem
Ahaha bende bakıyorummm benim daha var maalesef alınacak şey. Küvet takımı, kulaktan ateş ölçer, yenidoğan biberon seti. Ondan sonra bez ıslak mendil ama onlar kolay zaten

canim sag taraftan damar gectigi icin o damara baski olmasi sebebiyle tansiyon dusuyor ayni sekilde sirt ustu yatinca da oyle oluyormus, yani ben oyle okumustum.
Sağ tarafa yatmamaya dikkat edeyim çok fena bişey bu baş dönmesi birde 20.haftalarda Vertigo geçirdim ondanda çok korkuyorum tekrar başladı diye ama heralde tansiyonum düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…