- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #18.641
Olabilir canım protein kacagindan dolayı ilaç kullanmıyor musun alır bebisin inşaallah kiloOnları yiyorum kuzum ya protein kaçağı da var ondan beslenemedi bebeğim galiba
Benimki de anneannesine öylebenimki de babasına gıcık.
tekmeliyor deliriyor adam elini koyar koymaz çat diye duruyor
ne yaparsak yapalım adam elini koyunca çocuk hissizleşiyor duruyor.
Hayırlı olsun cnm.benimde almayı düşündüğüm set ama fiyatı 350 lileri geçemye başladı şu kara cuma veya diğer indirimleri takip ediyorum almak için ama incia da aklıma çelmiyor değil. O da çok temiz içerikli ve baya yarı fiyatına geliyor.Günaydın, hepimiz için çok güzel bir hafta olsunKasım ayının ilk haftasındayız, kasım ayı hepimiz için sağlıkla geçer umarım
Ben bu ürünleri aldım arkadaşlar umarım güzeldirler. Sizde de alışveriş yapınca gelene kadar heyecan oluyor mu? Ben çok heyecanlanıyorum ve gelince ay minnoşlar mı gelmiş diye seviyorum
Aaa o açıdan kimse uyarmadı beniiikulaktan ateş ölçeri bir daha düşün derim, ilk aylarda sorun olmuyor ama bebek hareketlendikçe sıkıntı oluyormuş. kulağına sokturmuyor filan. o yüzden uzaktan ölçen bir şeyin daha kullanışlı olduğunu söylüyor tecrübeli anneler, sen yine de bir araştır bakalım
bende paylaşmadım canım karşılaştığım arkadaşlarım aa hamile misin diyo ohoo 7 ay olduk bile diyorumBenimki de anneannesine öylecuma günü doktora gittik sadece kulağını gösterdi anneannesine ,doktor o kadr uğraştı yüzünü dönmedi bir türlü .
Hayırlı olsun cnm.benimde almayı düşündüğüm set ama fiyatı 350 lileri geçemye başladı şu kara cuma veya diğer indirimleri takip ediyorum almak için ama incia da aklıma çelmiyor değil. O da çok temiz içerikli ve baya yarı fiyatına geliyor.
Bende niyeyse hep bir tedirginlik halindeyim.Çok hayal kurmak, çok heveslenmek istemiyorum.kucağımıza alalım da hayırlısıyla. Hala Instagram da fln hala hamileliğimi paylaşmadım. Bazen diyorum ki endeşeli miyim duygusuz mu ? Karar veremiyorum
kilo takip grubuna yazmis yatisini yapmislararchimom bende merak ettim naptın bı sıkıntı yoktur inşallah
Genel olarak pek pozitif bir insan değilimdir aslındaAaa o açıdan kimse uyarmadı beniiibende daha doğru veri veriyor diye kulaktan düşünmüştüm. Bi daha bi bakayım o zamannn. Teşekkürler bende
bende paylaşmadım canım karşılaştığım arkadaşlarım aa hamile misin diyo ohoo 7 ay olduk bile diyorumya bu zamanda hayal kurmayacaksak ne zaman kuralım, kötüyü düşünme/çağırma pozitif enerji yay kafasındayım ben. Her şey hallolur gider Allah’ın izniyle Buarada benimkiler 280e geldi. Bide ıncia pişik kreminden de alacağım ben diğer aya bıraktım sadece. Ben o markaya bayılıyorum ne aldıysam üzmedi beni çünkü
Ben tek tek aldım ama çantalı da uyguna var trendyolda. Çantasını kullanmayacağım için hiç düşünmedim. Atıyorum linkiGenel olarak pek pozitif bir insan değilimdir aslında
Bana da doğurduktan sonra söyleseydin diyorlareşimde ne zmn paylaşacaksın artık modunda ya nolur nolmaz Allahım tamamına erdirsin
Nerdden aldınız mustelalalrı çantalı setine 390 dediler burda, Trendyol dan 340 a almadığıma üzğlmüştüm ama bir umut kasım indirimini bekliyorum.
Bebek bezlerini hallettim ben.deterjanı hallettim.
Kendime alacaklarım kaldı. Beşiği yarın geliyor.nevresim cibinlik yan koruma çarşaf vb kaldı. Al al bitmiyor vallasağlıcakla kullansınlarda
İyi bari ya gözetim altında olması daha iyi olmuş inşallah vaktinde sağlıkla kavuşur yavrusuna.benimde yarın kontrolüm ama 3 4 gündür pek iyi değilim ara ara baş dönmesi oluyor ve karnım çok sertleşiyor inşallah normal bı durumdur güzel haberlerle gelirimkilo takip grubuna yazmis yatisini yapmislar
archimom canım ne yaptın aklım sende
archimom nasılsın cnm
archimom canım nasılsın??
archimom bende merak ettim naptın bı sıkıntı yoktur inşallah
Kızlar selam hepinize teşekkür ederim.Egitim araştırma hastanesine geldim.Plesantada hasar var ama bebege bakan yüzünde,rahim duvarı ile plesanta arasında hasar yok şükür.Simdilik ayrılma yok hasar var.Bu iyi haber..Kotu haber plesantanin ayrilma riski çok büyük..Malesef kronik dekolman.Seker ve gebelik takibi için hastaneye yatışım yapildi...Erken doğum planlanmıyor.Riski göze alarak takip yapılacak.Bende durumlar böyle.Burda ne kadar yatarım bilmiyorum.Sekeri olanlar saha çok dikkat etsin kontrollerinizi ve şeker takibini aksatmayın.
Anladım hayırlısı olsun o zaman.Ben 40.haftada doğurmuştum ikizlerimi.Normal doğum için genelde doktorlar korktukları için sezeryan diyorlar.Eğer bir problem yoksa biraz cesaretle normal doğum yapabilirsiniz.Tabi dediğiniz gibi bebeklerin anne karnındaki durumu da önemli.Hakkinizda hayırlısı olsun.Hem çok zor hem çok güzel ikiz annesi olmakYani şöyle benim kızın plasentası önde erkeğinki arkada. Değişmezse zorunlu sezeryan olacakmış ama belki de değişir. 30.haftadan sonra sürekli takip edeceğiz, ne kadar içeride kalırlarsa kar dedi ama 37.haftaya giden ikiz %1miş. 30.cu haftadan sonra istirahate geçeceğim ne kadar kalırlarsa bakalım :)
Cevapladığın için teşekkür ederim canım. Bu ilacı duymamıştım aklımda bulunsun yine.Meehaba kızlar
Ben de önce gynoferon kullanıyordum dr değiştidim ve ilaç içemeyen bir tip olduğum için dr önerisiyle maltofer içiyorum. Tek içimlik tadı da güzel memnunum
Brbrk bezi olarakta 1 psket prima premium care aldım. Ama dünde 1 er paket sleepy aldım 2 numara ve 3 numara. Temiz içerikli diye seçimlerim böyle oldu. Baby turco da iyi duruyor. Nre kadar gider nolur bilmedipim için şimdilik bu kadar aldım. Alt açma aldım 1 paket 20 lu.
Kızlar kıyafetlerini yıkadık ütüledik. Gözüme az geldi. Ya neyden ne kadar olmalı bilemiyorum bengünde 3 kıyafet değiştirrsin diyende var . Bunun da bir listesi var mı ? Hastane çantası gibi liste yapıp paylaşan gördünüz mü?
Ben de sabah aç karına içiyordum ilk 4 gün bir sıkıntı olmadı 5. Ve 6. Günler kahvaltının yarısında kusturdu. Şimdi aklıma geldi süt ve süt ürünleri ile birlikte kullanmayın demişti eczacı . Ben de aklımcBende gynoferon kullanıyorum canım.Aman bende kusma falan yapmadı sabah aç karnına iç demişti doktorum o zaman etkilemez diodu bana bende öyle yapıyorum şuanlık bulantı falan yapmadı
Genelde acımıyor ama bi kere acımıştı uykumdan uyanmıştım. Genelde kaburgamı itelediğinde acı değil ama rahatsızlık hissi oluyor. Ama bundan sonraki süreçte acıyacak sankiHayırlı akşamlar kızlar. Bebek hareketlerinden canı acıyan var mı ya. Bugün ilk defa oldu sol tarafa belimin yanına tekme atıyor ve acıtıyor da yani. 32. Haftamdayım. Sizce korkulacak bir durum mu bu. Biraz da temizlik yaptım onunla alakalı olabilir mi
Mide yanması için bananda doktorum aynı şurubu yazdı. Günde 4 ölçeğe kadar rahatsız olduğunda kullanabilirsin dedi. Ve bağırsakta çözündüğü için bebeğe gitmiyor rahat olsun için dedi senin de bilgin olsun canım.Ben de aldıklarımin yarısını 3-6 ay aldim. E bebekte yorumda kalıbı küçük yazanları özellikle 3-6 aldim gerçekten de 2 aylıkken bile giyilir bazıları kalıpları küçükmüş. Mide şikayeti benim de 24.hafta gibi başladi doktora biraz anlattim üç kutu rennie şurup yazmış dün akşama kadar dayandım içmedim ama dün akşam uyuyamadım midem çok rahatsız oldu bir ölçek içtim. Çok bunalinca içmeyi düşünüyorum
Canım benimkinin de kafa çapı değeri haftasından nerdeyse 2 hafta ileri. Eşimin kafası 62 cm, ben genetik bir şey olduğunu düşünüyorum. Sizde de varsa biraz büyüklük eşinde ya da sende olabilir. Korkulacak bir şey değil zaten olsaydı doktorun da söylerdi ki bozma kalbiniKozlar bişey soracaktım size kafama takıldı.benim bebeğim 30+1 haftalık bugün.doktora gittik sabah baktı düzgünce iyi hersey yolunda dedi.neyse evde verdiği ultrason kağıdına baktım bpd 32+0 yazıyo .huzursuz oldum ne bileyim bu çocuğun kafası niye büyük böle bişey mi bar kafasında kuruldum durdum.bi fikri olan var mı
Durum şimdilik stabil yani. Olsun buda iyi bişey. Yatış yaptıklarına sevindim emin ellerdesin evde daha çok stres olurdun. Herşey yoluna girecektir eminimKızlar selam hepinize teşekkür ederim.Egitim araştırma hastanesine geldim.Plesantada hasar var ama bebege bakan yüzünde,rahim duvarı ile plesanta arasında hasar yok şükür.Simdilik ayrılma yok hasar var.Bu iyi haber..Kotu haber plesantanin ayrilma riski çok büyük..Malesef kronik dekolman.Seker ve gebelik takibi için hastaneye yatışım yapildi...Erken doğum planlanmıyor.Riski göze alarak takip yapılacak.Bende durumlar böyle.Burda ne kadar yatarım bilmiyorum.Sekeri olanlar saha çok dikkat etsin kontrollerinizi ve şeker takibini aksatmayın.
Ay maşallah sizeAnladım hayırlısı olsun o zaman.Ben 40.haftada doğurmuştum ikizlerimi.Normal doğum için genelde doktorlar korktukları için sezeryan diyorlar.Eğer bir problem yoksa biraz cesaretle normal doğum yapabilirsiniz.Tabi dediğiniz gibi bebeklerin anne karnındaki durumu da önemli.Hakkinizda hayırlısı olsun.Hem çok zor hem çok güzel ikiz annesi olmak
Canını sıkma hemen , arkadaşların çoğu ne güzel beslenme tavsiyeleri vermişler ben bilmediğimden veremiyorum ama beslenmende biraz değişikliğe düzenlemeye gidersin güzelce araştır.Kızlar şimdi doktordan geliyorum 1 hafta gerideymiş bebeğim normalde 1,800 gr olması lazımmış bebek 1,500 gr tahlil istedi beslenmeyle nasıl kilo alırız ya çok moralim bozuldu her sabah yumurta yiyorum süt içiyorum ve suyu da biraz fazlaymış ne yapacağımı şaşırdım çok üzüldüm kan sulandırıcı iğneye devam edecekmişim bi önerisi olan varsa yazsın lütfen
Sedifer'i de sabah aç karına mı kullanıyorsun?Ben dediğiniz her iki ilacı da kullanıyorum. İlk önce gynoferonla başladım, kansızlık devam ettiği için diğerini de ekledi doktor, herhangi bir yan etki yapmıyorlar bende
Benim de karnım çok sertleşiyor. Doktor günde 10-13 kez sertleşebilir normal dedi bana. Devamlı ise sıkıntı dedi. Benim için sıkıntı mesela çok gergin ve çoğunlukla sert.İyi bari ya gözetim altında olması daha iyi olmuş inşallah vaktinde sağlıkla kavuşur yavrusuna.benimde yarın kontrolüm ama 3 4 gündür pek iyi değilim ara ara baş dönmesi oluyor ve karnım çok sertleşiyor inşallah normal bı durumdur güzel haberlerle gelirim
Canım gözetim altına alınman daha iyi olmuş en azından hemen kontrol altına alınır bir sıkıntı olursa. İnşallah olmaz ama bir sıkıntı. Doğru diyorsun kontroller ve hastalıklar aksatmaya gelmiyor.Kızlar selam hepinize teşekkür ederim.Egitim araştırma hastanesine geldim.Plesantada hasar var ama bebege bakan yüzünde,rahim duvarı ile plesanta arasında hasar yok şükür.Simdilik ayrılma yok hasar var.Bu iyi haber..Kotu haber plesantanin ayrilma riski çok büyük..Malesef kronik dekolman.Seker ve gebelik takibi için hastaneye yatışım yapildi...Erken doğum planlanmıyor.Riski göze alarak takip yapılacak.Bende durumlar böyle.Burda ne kadar yatarım bilmiyorum.Sekeri olanlar saha çok dikkat etsin kontrollerinizi ve şeker takibini aksatmayın.
Rabbim sağlık versin inşallah ikinizede yarışın olmasına sevindim inşaallah güzel şeyler duyarsın canimKızlar selam hepinize teşekkür ederim.Egitim araştırma hastanesine geldim.Plesantada hasar var ama bebege bakan yüzünde,rahim duvarı ile plesanta arasında hasar yok şükür.Simdilik ayrılma yok hasar var.Bu iyi haber..Kotu haber plesantanin ayrilma riski çok büyük..Malesef kronik dekolman.Seker ve gebelik takibi için hastaneye yatışım yapildi...Erken doğum planlanmıyor.Riski göze alarak takip yapılacak.Bende durumlar böyle.Burda ne kadar yatarım bilmiyorum.Sekeri olanlar saha çok dikkat etsin kontrollerinizi ve şeker takibini aksatmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?