2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
karnin sertlesmesi kasilmaymis canim normalmis bu haftalarda bende de oluyor. Yarin guzel haberlerle gel

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bisekilde zamanini bekler.hastanede olman çok iyi olmuş ne kadar dursa kâr dır takip altindasin çok şükür

İnşallah bugünler sağlıkla geride kalır... Şeker başa bela gercektenpskolojik bozuldr şeker yüzünden...

Allahm korusun canım onu iyidir inşallah dinleniyordur tatlı ye sol tarafına yat bakalm biraz uzan elinle dinle. 4 6 saattir bir hissetmek gerekiyormus için rahat etmezse acile gidip baktirirsin
hepsini yaptım ama yok.
kendimi kötü de hissetmiyorum açıkçası ama.
karantinadayım çıkamıyorum dışarı. perşembe randevum var ama geceye kadar hissetmezsem bana verilen numarayı arayıp soracağım.

Evet sen verilen numarayı ara aile hekimliğine cihaz varya taşınabilir kalp atışını dinliyorlar Manuel birsey eve getirip dinlerler belki için rahat eder

Ay maşallah size Ben de inşallah geç doğururum. Ne kadar oldu kuzucuklar? Çok mu zor ilk başlarda bakımları :)
Benim kızlarım beş yaşındalar.Alerjik bebek oldukları için gerçekten zorlanmıştık.Ancak tüm ikizler böyle olacak diye bir kural yok tabi ki.Ben evde sadece bebekleri emziren biriydim.Evde yemek ve temizlik için yardım eden akrabalarım vardı.Hatta bebeklerin gazını bile onlar çıkarırdı.Çünkü İlk başlarda o kadar çok emiyorlardi ki yemek yemeye tuvalete gitmeye zamanım olmuyordu.Size tavsiyem eğer emzirecekseniz hemen bir ikiz emzirme yastığı alın.Hayat kurtarıyor.İkisini aynı anda emziriyorsunuz.Zamandan tasarruf oluyor.

anladm cnm teşekkr ederm çok inşallah snn sonucunda temiz çıkar

İnşallah emsinler de emzireyim, araştırayım çok teşekkür ederim

Canım inşallah bugünler geçicek ve sorunsuz bi şekilde bebeğini kucağına alıcaksın canım.Allahım şifanı versin inşallah

Canım Gyneferonu sabah uyanınca içiyorum, diğerini gün içinde bişeyler yedikten sonra içiyorum, doktorum sedifer için aç tok fark etmez demişti.

Eşim biraz koca kafa

Hayırlı geceler kızlar. Benim bebisin 2 gündür hareketleri çok sert ve ani olmaya başladı. Dünden beri her hareketi resmen canımı acıtıyo. Her dönüşünü çok net hisseder oldum. Sizde durumlar nasıl? Büyüdükleri için normal mi bu kadar hissedilir olması?

Cevabını vermişsin zaten cnm büyüdüğü için... Benimkide çok sert tekmeliyor canım acıyor bazen. Daha 2 ay var tabi biraz daha yeri daralsın hareketi pek keskin olmaz. Vurmadan ziyade gerilme şeklinde hissedeceğiz

Yeni okudum ben archimom dualarım seninle inşallah sağ sağlim alacaksın bebeğini kucağına. Moralini yüksek tutmaya çalış hastanede olman sürekli takipte olman açısından daha iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…