2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benden de günaydın dün bi arkadaşım tansiyon yükselmesi nedeni ile erken doğum yaptı 34.haftada allahım hepsini korsun
Geçmiş olsun canım.Benim yanımda yatan bayan da preeklemsi sebebiyle yatıyor ikizlere hamile.34 haftayı doldurmuş.Tansiyonu çıkıyor ilaçla indiriyorlar.Eger 3-4 ölçümde daha böyle çıkar inerse doğuma alacaklar.Stresli bir durum.Ama 34 hafta gayet iyi bir hafta.Onun da bebisler 2 şer kilo.

Benden de günaydın dün bi arkadaşım tansiyon yükselmesi nedeni ile erken doğum yaptı 34.haftada allahım hepsini korsun
Kuzenimde 34. Haftada doğurdu. Alışveriş yaparken suyu geldi acil doğuma aldılar. Bir iki gün küvezde kaldı sonra çıktı bebek gayet iyidi. Bu haftalarda sonra dikkat etmekte fayda var kızlar inşallah bütün bebişler haftasını doldurur

İnşallah canım. Böyle duydukça insan biraz geriliyo tabi. Yavrularımız vakitlice, sağlıcakla gelir inşallah

Hayırlı sabahlar Herkesin bebeği iyidir inşallah.

Çalışır raporunu 32+0 da mı almak gerekiyor yoksa 31+0 da mı ? Bir de aile hekimi verebiliyor mu bu raporu.

Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Sabah beşten beri ayaktayım. Saat olmuş altı buçuk gram uykum yok benden günaydın herkese
bende de uyku tamamen yalan oldu. bir de burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum, yatınca daha kötü oluyorum saat 3e kadar oturdum ondan sonra da 7ye kadar yarım yamalak uyumuşum iki gündür böyle, uyku alamayınca da çok halsiz kalıyorum bağışıklığımız düşmese bari

Günaydın kızlar benim dünden beri aşırı bel,sırt ağrım var ve mide bulantım din gece peceteye 3-4 damla kan geldi daha öncede olmuştu ama bir sıkıntı yok demişti Dr şimdi Dr gidip ditmemekte kararsızım

Hayırlı sabahlar Herkesin bebeği iyidir inşallah.

Çalışır raporunu 32+0 da mı almak gerekiyor yoksa 31+0 da mı ? Bir de aile hekimi verebiliyor mu bu raporu.

Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

32+0 olduktan sonra alman gerekiyor kuzum. Aile hekimi veriyor diyenler de var ama ben kendi doktorumdan alıcam inşallah. Kolay oluyor ve hızlı veriyor.

Kızlar doğum sonrası kullanmak için owli korselerden alicam ama bedeni nasıl seçmem lazım bilemedim? Normalde M-L beden kullaniyodum gebelik öncesi. Korsede de bu bedeni mi almalı yoksa L-Xl mi seçmeliyim? Bilgisi olan var mı acabaa

32+0 olduktan sonra alman gerekiyor kuzum. Aile hekimi veriyor diyenler de var ama ben kendi doktorumdan alıcam inşallah. Kolay oluyor ve hızlı veriyor.
Kizlar benim doktorum da ay sonunda çağırdı bu rapor için ama ben şunu anlamadim önceden bu raporu alınca biraz daha çalışıyorduk şuan zaten idariizindeyim, müdür yardımcısıyim yerime görevlendirme geldi zaten çalışacak kadar iyi de hissetmiyorum kendimi vakalar da arttı. Çalışamaz şeklinde mi yazdırmak gerekiyor doğum iznini başlatmak için

ben de owli alacağım. beden belirlemek için sitesinde şöyle yazıyor:
"Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün. Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir. Bu sonuç ile beden tablosundan seçim yapabilirsiniz. "
Beden Tablosu:

XS/S: 61-90 cm bel çevresi için,

M/L: 91-110 cm bel çevresi için,

XL/XXL: 111-140 cm bel çevresi için uygundur.

Not: Ölçüm göbek deliği hizasından yapılmalıdır.

o yüzden 36 dan sonra almayı planlıyorum, inşallah o günleri görürsek :)

Karnın indikten sonra bel ölçün değişcektir canım. Şimdiki ile eski bel ölçün arasında bir şey alabilirsin bence :) G gamzisko sen de aynı şekilde. Gerçi büyük olmasının da bir sakıncası olur mu sanmam, küçük olmasından iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…