Merhabalar hanımlar, ara ara girip bakıyordum; ama ne zamandır yazamadım. Biz bugün 30. haftayı doldurduk, inşallah bir sıkıntı yok şimdilik, sadece karnım bir-iki gündür normalden fazla sertleşiyor, bir de ne zamandır ihmal etmiştim dün biraz pilates yapayım dedim 20 dk beni mahvetti herhalde hamladığım için.
Bebeğin eşyalarını yavaş yavaş tamamlıyorum, bakım ürünleriyle ilgili konuşmalar olmuş, şu anda minoris'in kendi doğum gününe özel indirimleri var, bir de 200 lira üstü alışveriş yapanlara bir test gönderiyorlarmış, o testi yapıp kazanan 80 kişiye ekstra hediyeleri falan var, ben o yüzden deterjandır, pişik kremidir şampuanıdır falan topluca ordan sipariş verdim, bakalım inşallah memnun kalırım. Bu olmasa ben de Kasım indirimlerini bekleyip Mustela'nın bakım setini artı silvenonun deterjanını alacaktım. Artık deterjan da gelince inşallah aldığım kıyafetleri yıkayıp hastane çantasına yerleştirmeyi planlıyorum yavaştan. Geçen iki paket bezi de jokerin gece indirimi vardı onlarla aldım, çok almayın dedikleri için küçük paketlerden aldım; ama Sleepy'nin yenidoğan 42lik paketi 28 liraya, bir numara büyüğü 34lük paketi de 22 liraya geldi. Aklınızda olsun haftaya Şok'ta da sleepy ürünlerinde indirim olacakmış, benim gibi küçük paket almak isteyen olursa oraya bakabilir.
Onun dışında almadığım az ama büyük bir iki parça eşya var, park yatağı hala almadım, pregonun anne yanı olabilen bir park yatağı var gözüm onun üstünde; ama fiyatı şu an bin lira üstünde, biraz fazla geldi yine bir ihtimal indirim bekliyorum, yoksa kraftın falan en yeni model olmayan, daha uygun olan modelleri var onu almayı planlıyorum, yatak olmadığı için iç yatağı ve nevresimleri falan da almadım. Bir de kendime alacaklarım duruyor henüz, pijama takımı, gümüş kapak, emzirme atleti vs. Onlar için de yine indirim bekliyorum biraz bakalım.
Burada okurken gördüm
archimom
çok üzüldüm; ama şu an en azından hastanedeymişsin, inşallah bir sıkıntı olmadan sağ salim kucağına alırsın bebeğini, dua edeceğim senin için.