2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bişey sorucam benim idrarda enfeksiyon cıktı baya yüksek doktor bana bi hap verdi onu kullanıyorum bi kacgundur içmiyordum dünden beri içmeye başladım sabah akşam az önce yarım saat tuvaletten cıkamadım idrarımı cok zor yapıyorum az öncede resmen ıkındım ıkınarak yapmak zorunda kaldım ıkınmasam altıma yapcak gibi baskı hissediyorum idrarım var cünkü ama ıkınmadanda yapamıyorum sonrada kasıklarım cok ağrıyor korkuyorum bebeğime bişey olucak diye napıcam bilemedim

Merhaba hamisler,

archimom gecmis olsun cokca hersey yolunda ilerliycek duacinim ve benim bi yakinim 29 haftalikken 925 gr kizini dogurdu ve 4 hafta gerideydi bebek gelismemisdi simdi 4 yasinda ne olursa olsun kritik dönem gecti inshallah

size bi sorum olucak benim gögüslerim sertlesmeye basladi ama sürekli sert durmuyorlar bi sertlesmeye yakin damarlar belirginlesiyor ve acayip sekilde susuyorum . Acaba süt mü dolmaya basliyor ? Sizde de oluyor mu

Benimki de arada sertleşiyor bazen bakamıyorum masmavi damarları görünce hormonlar müthiş hızda çalışıyor haliyle normal yani

Çok teşekkür ederim. Evet memelerde damarlanma hamilelik uygulamasında da yazıyor zaten bu haftalarda başlar endişe edilecek birşey yok diyor

Moralim çok bozuk kızlar.Eşim bugün test yaptırdı inşallah pozitif çıkmaz.Bu ara dört bi yanımız hep pozitif vaka Allah sonumuzu hayır etsin inşallah aminnn
Moralinizi yüksek tutun, artık çevremizde covit maalesef. Umarım hiç bir problem yaşamazsınız

Moralim çok bozuk kızlar.Eşim bugün test yaptırdı inşallah pozitif çıkmaz.Bu ara dört bi yanımız hep pozitif vaka Allah sonumuzu hayır etsin inşallah aminnn

Bizim de öyle. Çevremdeki hemen hemen her apartman karantina altına alındı. Eşim işe gidip geliyor. İstanbuldayız. Otobüs kullanıyor. Allah yardımcımız olsun.
Zaman yaklaştıkça hem korona hem olaylar artmaya başladı. Sağlıcakla doğum yapabilsek

Enfeksiyon geçmemiş belli ki.Keşke ilacı bitene kadar birakmasaydiniz.Bol bol su için.Özellikle organik elma sirkesi karıştırıp suya içebilirsiniz.Yine bir şişeye az sirkeli su ayarlayın.Tuvalette kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…