2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben andywawanın hastane cıkısı ve bir kaç tulumunu aldım %100 pamuk beğendim ben kalitesini

İlk doğumum normaldi hiç korse kullanmadim gerek duymadım yani

Merhaba canım marka olarak almadım kıyafet olarak ben %100 pamuk ve beyaz yada krem rengi tercih ettim
Bebek bakım ürünü henüz almadım ama Sebamed sabun almayı düşünüyorum şampuan ilk etapta kullanmam ne kiri olacak ki onların vücuduna zeytinyagi ile masaj yaparım
Biberon ve emzik Philips avent aldım kızımda emzik ve biberonkullanmadım ama bunda emzik kullanmayı düşünüyorum

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür bı sıkıntı yokmuş haftasıyla uyumlu dedi doktor 31+0 dayım şimdi kilosu 1800 gr olmuş.haftaya çalışabilir raporu almaya gideceğim

kitikate organik tavsiye ederim. Diger markalara gore biraz pahali ama guzel

Gittim canım bütün kan değerlerim alt üst olmuş yatış verdi doktor bakalım kaç gün kalicam belli degil
aa çok geçmiş olsun cnm dualarımız snnle archimom sen naslsn canım en azından hastanede olman içini rahatlatmıştır diye düşünüyorum
ikiniz de dikkat edin kendinize kritik haftalara girdik sanırım artk benimde acayip derece de göbeğim kaşınıyor göbeğimi asla kapatamıyorm kaşımasam bile hemen kızarıyor ve kabarıyor, göbeğim dışarda geziyorum bütün gün

Çok geçmiş olsun.İlk gebeliğimde o karın kasintisi benim kabusum olmuştu.Yaklaşik iki ay çekmiştim.Karaciğer emzimlerinize baktırın sorun olmasın.Benim ki büyük ihtimalle kansızlıktandı.Kansizlik da kaşıntı yapıyormuş.O kadar çok kaşıyordum ki karnım kanıyordu ve kabuk bağlıyordu.

Sağol canım

Canını sıkma hemen , arkadaşların çoğu ne güzel beslenme tavsiyeleri vermişler ben bilmediğimden veremiyorum ama beslenmende biraz değişikliğe düzenlemeye gidersin güzelce araştır.
Doktor beslenmeyle düzelmez bebek kandan beslenemiyo dedi kuzum kan sulandırıcıya başladık inşallah faydası olur yavruma

Canım fena değilim.Sekerim dün iyiydi ama bugün tokluklar yüksek cıktı.2 doktor geldi dekolman hikayemi yeniden dinleyip gittiler.En az 1 hafta burda olduğumu söylediler.Rahatim tabi içim rahat..Evimi ve oğlumu özlemeye başladım ama yapacak birşey yok.Sana da geçmiş olsun.Hamilelikte kullanıma müsait yatıştırıcı kremler var kullanabilirsin
Perinatolojide yatiyorum canım kanamanın sebebi belli değil
Devam etti mi peki? Eğitim Araştırma mi Üni Hastanesi mi?

Belli değil ama bütün değerler alt üst hem kan hem idrar covidden şüphe ediyor doktorum test yaptı sonucu bekliyorum
Canım senin önceki gebeliklerinde de problem olduğu için apayrı ilgileneceklerdir. Benimle de çok ilgileniyorlar..Icini ferah tut. Covid olduğunu sanmıyorum.Bahsettigin semptomlarla covid pek uyuşmuyor

Canım senin önceki gebeliklerinde de problem olduğu için apayrı ilgileneceklerdir. Benimle de çok ilgileniyorlar..Icini ferah tut. Covid olduğunu sanmıyorum.Bahsettigin semptomlarla covid pek uyuşmuyor
Öyle sagolsunlar iyi ilgileniyorlar canım inşaallah negatif cikar bakalım ne yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…