2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun canım, benim de bu gebelikte çok sık tekrarladı enfeksiyon. Muhtemelen antibiyotik vermiştir onu düzenli kullan geçmezse tekrar tahlil ver. Su içmeye çalış bol bol. Ben iki defa antibiyotik üç defa monurol toz kullandım neredeyse her ay enfeksiyon çıktı. Bu ay sonuçların normal olmasına şaşırdım yani o kadar. Bebeğe herhangi bir zarari olmadı çok şükür, içini ferah tut sen de

E erkt46 canım çok sağ ol. iyiyim gitmedim doktora çünkü tepki verdi o gece.
dün de hiç durmadı sağ olsun.
demek ki ara ara duraksamalar olabiliyor.
yarın zaten kontrolüm var. detaylı yazarım inşallah.

kızlar hala bebek arabası beğenemedim.
travel sistem olsun diyoruz. bütçemiz de max 2250 civarı çok kararsızım
Yoyko citynin videosunu izlemistim hosuma gitti esimin kardesi ondan alacak bi bak istersen canim. Ama hic deneme firsatim olmadi tanitim videosundan begendim

Sağol canım sanda gecmiş olsun cmtsi kontrolum var tekrar baktırıcam idrarıma antibiyotik vermemişti gecmezse veririm demişti bakalım nasıl cıkıcak sonuclar

joie bana çok ağır gelmişti boyut olarak.
sanki yoyko daha hafif gibi. ay bilmiyorum trendyolda da yoyko baya indirime girmiş fiyat olarak da harika

Bebek arabası soran arkadaslar bende yoyko aldım ama aldığım zaman 3bindi şuan 4 olmus ağustos ayında almıştık

Eklentiler

• 31A1860A-85EF-49E3-BE12-75A94FD8F327.webp
    24 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…