2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Şuan yok kesildi kanama şehir hastanesindeyim

Şuan yok kesildi kanama şehir hastanesindeyim
Peki öngörüleri yok mu?
Doktor beslenmeyle düzelmez bebek kandan beslenemiyo dedi kuzum kan sulandırıcıya başladık inşallah faydası olur yavruma
Geçmiş olsun.Sen hemsiresin daha iyi bilirsin ama perinatolojiye gitmen lazım canım.Bebege oksijen ve besin akışının neden az olduğunu normal kadın doğumcu çözemez.Bak mesela bana 3 kadın doğumcu plesantada hafif ayrılma ve kanama var arka duvarda dedi.Halbuki perinatoloji detaylı bir şekilde inceledi ve ayrılma olmadığını,plesantanin bebeğe bakan diğer yüzünde hasar ve kanama olduğunu ve bunun da çok yeni olmadığını tespit ettiler.Tum kan akışı incelendi ve bebegin şu an yeterli oksijeni ve besini aldığı kanaatine varıldı.Kadin dogumculardan bir tanesi nerdeyse bebeği alacaktı geçen hafta ..Perinatolog takibi çok önemli.Daha emin ellerde oluyorsun.

Çok doğru söylüyosun kuzum bursa acıbademde iyi bi perinatolog var ben bu hafta ona gideyim içim hiç rahat değil çünkü yememde sıkıntı yok yiyorum da aslında çok şikayetim var vajinal varis beni mahvetti klozete oturmak işkence söylüyorum bişe demiyo protein kaçağı var bebek gelişmiyo ama bir arpa boyu ilerleyemedik tahlil sonuçlarım çıkmış albuminle protein kötü diyo ama albumin değerim iyi 2 gündür arıyorum tahlil sonuçları için aramıyo dönmüyo anlamadım aptal oldum iyice

Evet gerekirse özele git ya da kendini perinatolojiye sevk ettir.TIP tan da randevu alabilirsin.Devlet bu anlamda daha iyi

Ben andywawanın hastane cıkısı ve bir kaç tulumunu aldım %100 pamuk beğendim ben kalitesini
Bende aynı markanın bir ürününü beğendim ama kullanıcı yorumlarını çok göremedim diye kararsız kaldım. Pandemi dolayısıyla mağazalara da gitmiyorum ama internetten de almak konusunda çok zorlanıyorum. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim

Bende beyaz krem gibi renkleri tercih ediyorum ama markalar konusunda hiç bilgim yok o yüzden tercihler konusunda zorlanıyorum. %100 pamuk olması benimde tercihim, bakalım yavaş yavaş şekillenecek sanırım
Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Öngörü olarak plasenta bazen alt kısma degebiliyormus o olabilirmiş ama yinede net değil kanama da kesildiği için nerden olduğunu tam olarak bilemiyorlar

Ben aziz bebe den 10lu hastane çıkışı aldım memnun kaldım

Öngörü olarak plasenta bazen alt kısma degebiliyormus o olabilirmiş ama yinede net değil kanama da kesildiği için nerden olduğunu tam olarak bilemiyorlar
Bende var canım o ayrıntılı ultrasonda gördü perinatolog plesanta previa Totalis.Yani plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…