- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.581
Bende izledim bir kaç video korse takılacaksa diz üstü tayt şeklinde olan mide üstüne kadar gelen korseler tercih edin diyor. Diğer kopcalı korseler 40 gün sonrası için öneriliyormuş.Korse konusunda bi kaç doktorun videosunu izledim youtubedan ve almaktan vazgeçtim ben. Rahim yukarda olduğu için doğumdan sonra en azından onun biraz inmesini beklemek gerekiyormuş ve kasları tembelleştiriyormuş. Alırsam bile ilerleyen zamanda duruma göre alacağım sanırım. Bu ara bende gecelik pijama işleriyle cebelleşiyorum aldıklarım olmadı sürekli kargo geliyo ben iade ediyorum. Hiç çalmayan kapımız günde en az 3 kere çalar oldu :)
Nerden sipariş ettin cnm ben trendyoldan seçtim bugün sipariş vericem seçtiklerim beş yıldız almış olursa inşallah tabi doğumdan sonra kilo düşüşü olacak cnm şimdiki gibi kalmiycan çok geniş alma benceKorse konusunda bi kaç doktorun videosunu izledim youtubedan ve almaktan vazgeçtim ben. Rahim yukarda olduğu için doğumdan sonra en azından onun biraz inmesini beklemek gerekiyormuş ve kasları tembelleştiriyormuş. Alırsam bile ilerleyen zamanda duruma göre alacağım sanırım. Bu ara bende gecelik pijama işleriyle cebelleşiyorum aldıklarım olmadı sürekli kargo geliyo ben iade ediyorum. Hiç çalmayan kapımız günde en az 3 kere çalar oldu :)
İyiki yazını gördüm cnm bende kısa alicaktim bende video bakayımBende izledim bir kaç video korse takılacaksa diz üstü tayt şeklinde olan mide üstüne kadar gelen korseler tercih edin diyor. Diğer kopcalı korseler 40 gün sonrası için öneriliyormuş.
Canım belirti devam ederse git mutlaka. Ve ateşlenme artık kesin belirti değil. Ben özel eğitimde öğretmenim velilerimizde hasta olanlar ateş belirtisi göstermedi halsizlik burun akıntısı gibi şikayetlerle test yaptılar hep.Test yaptirmadim ama boğazdaki ağrı gidiklanma geçti grip gibi hafif burnum akmaya basladi göz köklerinde ve başımda hafif ağrı var atesim hiç yok bekliyorum hala dışarı hiç çıkıyorum evde de dikkat ediyorum
Canım alacaktım ama kompakt tekli pompa idi. Normalle kompakt arasında ne fark var diye baktım. Kompaktta 6 kademeli çekiş gücü var. Normal teklide 12 kademeli çekiş gücü var. Kompaktlar kolay taşınabilir ve powerbank ile de uyumlu , normaller elektrikli ve pilli kullanıma uygun. Bilemedim karar veremedim. 6 kademe çekiş gücü yetecek mi bir bilsem alırdım.Ben yağlı tüketmiyorum. İştahım da kapalı. Nasıl hepsi yükselmiş anlamadım yadoktoruma yollayacaüğım .aile hekimi önemli değil diyip geçiştirdi.
İkili almak daha mantıklı geldi bana da. Teşekkür ederim cnm
Yaa baya iyiymiş ben bugün trendyoldan baktım da 378 tl diyor.Keşke alsaymışsınız baya iyiymiş fiyatı
Haklısın canım kimyasallar ben de cesaret edemedim. Olsa rahatlık olurdu tabiTüy dökücüler %100 kimyasal, hamilelikte kullanımı önerilmiyor. Hele ki genital bölgeye kesinlikle
Gözün aydın canım geçmiş olsun sevindim negatif çıkmasına. Maşallah miniğimize dekızlar benim de boğazım ağradığı için ve ateşim olduğu için test yapmştk negatif çıktı çok şükürbgn de doktor kontrolümüz vardı 1930 gram 43 cm olmuş Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım.Bebise de masallahkızlar benim de boğazım ağradığı için ve ateşim olduğu için test yapmştk negatif çıktı çok şükürbgn de doktor kontrolümüz vardı 1930 gram 43 cm olmuş Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Çoğu tamam gibi benim ama bana da hala eksik gibi geliyor yaaa. Bir de pişik kremi bebe yağı vs aldım ama chicco nun almıştım. Hep başka markalar duyuyorum şuan o konuda kafam karıştı tekrar mı almalıyım acaba diye. Bi de bakım ürünlerini almadım fırça tırnak makası vs tarzı.Kızlar alışverişler nasıl gidiyo valla kredi kartı ekstresini görünce eşim kalp krizi geçirmezse iyidirTrendyol dan indirimden aldım ona rağmen çok tuttu eczaneden alınacaklar kaldı bizim bir de ufak tefek şeyler doğum erken olacak diyince hızlandırdık biz de
Pijamaların çoğu zaten daha geniş beden oluyor o yüzden hamilelik öncesi Pijamalarımın çoğunu şimdi de giyebiliyorum o yüzden aynı beden söylüyorum benNerden sipariş ettin cnm ben trendyoldan seçtim bugün sipariş vericem seçtiklerim beş yıldız almış olursa inşallah tabi doğumdan sonra kilo düşüşü olacak cnm şimdiki gibi kalmiycan çok geniş alma bence
Güle güle giy cnm bunlar tatlı telaşlarPijamaların çoğu zaten daha geniş beden oluyor o yüzden hamilelik öncesi Pijamalarımın çoğunu şimdi de giyebiliyorum o yüzden aynı beden söylüyorum ben
İnşallah hepimiz mutlulukla huzurla giyeriz sağlıklı bebişleri sağlıkla rahatlıkla emziririz.Güle güle giy cnm bunlar tatlı telaşlar
Benim de onlar kaldı mustelanın pişik kremini alacam sanırım eczaneden alınacaklar kaldı kıyafetlerini yıkadım ütüledim ay minik minik bittim vallaÇoğu tamam gibi benim ama bana da hala eksik gibi geliyor yaaa. Bir de pişik kremi bebe yağı vs aldım ama chicco nun almıştım. Hep başka markalar duyuyorum şuan o konuda kafam karıştı tekrar mı almalıyım acaba diye. Bi de bakım ürünlerini almadım fırça tırnak makası vs tarzı.
Benim de ablamlardan geldi puset bebek arabası mama sandalyesi süt sağma mak. Falan o konuda şanslıyımBen gündüz sepete atıyorum akşam eşim gelince beraber karar verip alıyoruz hepsiburadada özellikle akşam ekstra indirimler oluyorBez ıslak mendil bebek çantası falan gibi şeyleri aldik bu hafta, 3 numaraya kadar stok yaptik baya hesaplıydi fiyatları. Kıyafet pijama işlerini bitirmiştim zaten almıyorum artık. Pişik kremi alt açma örtüsü falan birkaç küçük şey kaldı onları da eczaneden aliriz. Allahtan ikinci çocuk da besik araba puset ana kucaği süt sağma makinesi falan hazırda var. Pijama da bir tane aldim ekstra
Ya ben de öyle düşündüm hastanenin sıcaklığı ortalama sıcaklık gayet iyidir ama lohusa üşür diyolar hiç kayınvalidemi de çekemicemBen de normalde çok üşüyen bi insanım ama polarla hiç rahat edemiyorum aldıklarım da hep çok ince oldu ya da kumaşını beğenmedim. Bi tane de gecelik sipariş ettim en sadesinden ne olur ne olmaz sezaryen olursa daha rahat oluyormuş. İnşallah o bari olur. Hastane için biraz daha ince bişey alabilirsin sen de sıcak oluyo diyolar gerçi zaten sen daha iyi biliyorsundur
Ay ben daha yıkayıp ütülicem çok gözümde büyüyo hakkaten minik minik yaaaaBenim de onlar kaldı mustelanın pişik kremini alacam sanırım eczaneden alınacaklar kaldı kıyafetlerini yıkadım ütüledim ay minik minik bittim valla
Kalın penye bende de yok şuan. Normal penye battaniye polat battaniye triko battaniye şeklinde bi de örme battaniye verdi kayınvalidem ve annem. O şekildeKizlar selam, alisveris demisken kislik kalin battaniye bulabildiniz mi, kalinlar hep polar polyester kumas oluyor ben soyle hem %100 pamuk olan hem de kalin bir battaniye bulamadim alacak. Trikolar var onlar da sanki korumaz gibi geliyor. Artik dedim iki battaniye falan yapicam zaten ilk zamanlar bir yere gidilmiyor ama doktora vs kontrole giderken lazim olacak. Sizin var mi battaniye tavsiyeniz?
Amin cnm inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah sağ saglimİnşallah hepimiz mutlulukla huzurla giyeriz sağlıklı bebişleri sağlıkla rahatlıkla emziririz.
Cnm istegramdan örgü battaniye bakabilirsin çok güzel battaniyeler var benim kışlık battaniyem var ama kız kardeşim ben alcam hediye dedi ikisini kullancamKizlar selam, alisveris demisken kislik kalin battaniye bulabildiniz mi, kalinlar hep polar polyester kumas oluyor ben soyle hem %100 pamuk olan hem de kalin bir battaniye bulamadim alacak. Trikolar var onlar da sanki korumaz gibi geliyor. Artik dedim iki battaniye falan yapicam zaten ilk zamanlar bir yere gidilmiyor ama doktora vs kontrole giderken lazim olacak. Sizin var mi battaniye tavsiyeniz?
Bende mağazalarda bulamadım çok kalitesiz polyester üretimler sinir oldum. Trendyolda bu kundak battaniyeyi sipariş ettim hem battaniye hem kundak oluyor instagram da tanıtım videosuna denk geldim baya kalın bişey benziyor ürün gelmedi daha inşallah beğenirim yoksa alacak bir model yok. Olmadı şu alize puffy iple kendim örcem pek becerdim yok amaKizlar selam, alisveris demisken kislik kalin battaniye bulabildiniz mi, kalinlar hep polar polyester kumas oluyor ben soyle hem %100 pamuk olan hem de kalin bir battaniye bulamadim alacak. Trikolar var onlar da sanki korumaz gibi geliyor. Artik dedim iki battaniye falan yapicam zaten ilk zamanlar bir yere gidilmiyor ama doktora vs kontrole giderken lazim olacak. Sizin var mi battaniye tavsiyeniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?