2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
sagol canim

Rahat ol bugün bi tandigim anlstti kendide hamile covid gecirdi bebek rahimde olsugu icin hic bi skinti gecmiyormus ona dogum zamani basladigi zaman skintili olabilirmis ama doguma daha varsa kendisi atlatip bebege hic bi zarari olmadi .....
Hala haber yok dayımlardan test sonucu çıkmamış. Allahım hayırlısını versin..

Ayy maalesef kalmıyo ya bi de çok araştırır en uygununu alırım bana rağmen limit bitti

Çkontrolden geldim. Oğluş 1816 gr olmuş. Yüzünü herzamanki gibi göstermedi. İlk nst ye girdim nst boyunca hiç durmadı çok hareketliydi. Sonucu gösteremedim Dr ameliyata gitmiş sekreter sonuç için 4 te arayın dedi çünkü kanda verdim kan için yarın aramam lazım gün içinde arayın deyince şüphelendim bişey mi var dedim baktı sıkıntı yok dedi. Sabah arayacağım artık..

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü bugün Buda testim

Eklentiler

• 6802A340-96F3-4A8F-BBFE-A6BE3D651E77.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 94
mrb,ben gecen hafta ebebekte cift tarafli lansinoh aldim kontrol amacli magazada actim cekim gucu sifir hicbir isime yaramayacagini dusunerek iade etmek zorunda kaldim herkes ovuyo ama ben hic hic begenmedim cekim gucu yok nerdeyse
onu bakarak nasıl anladın ki:) mod ları var dereceleri var başlayınca sadece masaj yapıyor hafif hafif... keşke iade etmeseydin biara ebebekte ciddi indirimdeydi bende oradan aldım, ben ilk çocuğumdan tecrübeliyim lansinoh iyidir

Kızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle

Son düzenleme:
kuzum benim de 28. haftada 1400 olan bebek 31. haftada 2000 oldu birden ve gayet normal artık boy yerine kiloya gidecek hızlı kilo alacak dedi doktorum. hiç korkma.
acaba 2 kg olunca alsalar mı bilemedim.

Yüzde olarak bakınca 15-20 az gibi ama başına gelince çok fena bence sen evdeki durumu ayarlayıp hastaneye yatışa geç en azından daha çok kontrolde olur yavrun
İnşallah korktuğumuz hiç yaşanmaz ve 36 haftayı geçersin küvete bile girmeden kucağına almak nasip olur
BAbamın bir lafı var korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir der
Hastanede kalmak kimse istemez ama iyi düşünmek gerekir canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…