- 28 Aralık 2019
- 593
- 560
- 53
- 32
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.621
böyle kundakKızlar bi konuda kararsız kaldım siz kundak aldınız mı yani gece yatırırken kundak şart mi bi karar veremedim
sagol canimcnm ben de 2 gün önce sürüntü testi verdim ateş ve boğaz ağrısından gittim negatif çıktı inşallah senin de öyle çıkacak kafana takma düşünmemeye çalış çünkü insan kendini çok yıpratıyor düşündükçe bebeğe de yansımasın dualarım snnle
Hala haber yok dayımlardan test sonucu çıkmamış. Allahım hayırlısını versin..Rahat ol bugün bi tandigim anlstti kendide hamile covid gecirdi bebek rahimde olsugu icin hic bi skinti gecmiyormus ona dogum zamani basladigi zaman skintili olabilirmis ama doguma daha varsa kendisi atlatip bebege hic bi zarari olmadi .....
Ayy maalesef kalmıyo ya bi de çok araştırır en uygununu alırım bana rağmen limit bittiKredi kartımı son limitine kadar kullandım desemKızlarımın kışlık ihtiyaçları,bebegin ihtiyaçları derken Limit falan kalmadı.Geriye beşik ve bez-ıslak mendil kaldı.Onlari da Aralık gibi alacağım inşallah
Yapıp bitirince de üstünden inanılmaz yük kalkıyoAy ben daha yıkayıp ütülicem çok gözümde büyüyo hakkaten minik minik yaaaa
bende baktım ama beğenmedik sonradan beşik yerini tutmaz bence sallanmaz kayar mekanızması güzel değil bence. tercih etmedik. Ayrıca buna 4 yaşındaki çocuk nasıl sığsın allahaşkına:)Eki Görüntüle 2719387
Kızlar bu beşik nasıl sizce 4 yaşına kadar kullanılıyomuş.Siz ona 3 deyin tabii
Çizgi çıkmış gibi duruyor, hayırlı olsunMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü bugün Buda testim
Akşam erken gevibelik testi yapacağımÇizgi çıkmış gibi duruyor, hayırlı olsunyarın kan ver mutlaka
onu bakarak nasıl anladın ki:) mod ları var dereceleri var başlayınca sadece masaj yapıyor hafif hafif... keşke iade etmeseydin biara ebebekte ciddi indirimdeydi bende oradan aldım, ben ilk çocuğumdan tecrübeliyim lansinoh iyidirmrb,ben gecen hafta ebebekte cift tarafli lansinoh aldim kontrol amacli magazada actim cekim gucu sifir hicbir isime yaramayacagini dusunerek iade etmek zorunda kaldim herkes ovuyo ama ben hic hic begenmedim cekim gucu yok nerdeyse
Kraft ego modeli aldım ben. Çok da beğendim
Saolun kızlar iksiinide bi bakayım kraftım bi modeli hoşuma gitti aslında ama biraz kaba gibiydiBn büyük tavsiyeler üzerine chicco trio sprint travel sistem aldım canım. Bi bak istersen. Uzun süreli kullanılabiliyor. Yıllarrrca kullananların yorumları var
Ben e bebekten aldım kundak gibi sıkı sıkı tutmak değilde bebekler sıçramaktan çabuk uyanır o yüzden yapıcam ben bide kış günü sıcak sıcak uyusunKızlar bi konuda kararsız kaldım siz kundak aldınız mı yani gece yatırırken kundak şart mi bi karar veremedim
Çok şükür geçmiş olsun.Kizlar sonucum cikmis negatif cok sukur
Kizlar sonucum cikmis negatif cok sukur
kuzum benim de 28. haftada 1400 olan bebek 31. haftada 2000 oldu birden ve gayet normal artık boy yerine kiloya gidecek hızlı kilo alacak dedi doktorum. hiç korkma.Kızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Yüzde olarak bakınca 15-20 az gibi ama başına gelince çok fena bence sen evdeki durumu ayarlayıp hastaneye yatışa geç en azından daha çok kontrolde olur yavrunKızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %85-20 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?