- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.661
Testte gerek kalmadı koku kaybı başladı buna çok şükür çok ağır gecmiyorCanım belirti devam ederse git mutlaka. Ve ateşlenme artık kesin belirti değil. Ben özel eğitimde öğretmenim velilerimizde hasta olanlar ateş belirtisi göstermedi halsizlik burun akıntısı gibi şikayetlerle test yaptılar hep.
Testte gerek kalmadı koku kaybı başladı buna çok şükür çok ağır gecmiy
Evet 34.haftaya gelebilirsem tekrar değerlendireceğim ben de...Bebeğin gelişimi iyi olursa teklif edeyim diyorum Eğitim Araştırmadakilere.O ara hastanede yatışa geçmiş olacağım zaten..Haftasına göre uyumlu ama 11 günde 500 gr birden alınca huylandım tabi.Zaten çok gerginim malumkuzum benim de 28. haftada 1400 olan bebek 31. haftada 2000 oldu birden ve gayet normal artık boy yerine kiloya gidecek hızlı kilo alacak dedi doktorum. hiç korkma.
acaba 2 kg olunca alsalar mı bilemedim.
Canım benim başıma %0.05 olan ihtimal geldi.%15-20 hem az hem de çok çok fazla.Baban çok haklı söyleminde..Işlerimi bir an önce bitirip hastaneye geçeceğimYüzde olarak bakınca 15-20 az gibi ama başına gelince çok fena bence sen evdeki durumu ayarlayıp hastaneye yatışa geç en azından daha çok kontrolde olur yavrun
İnşallah korktuğumuz hiç yaşanmaz ve 36 haftayı geçersin küvete bile girmeden kucağına almak nasip olur
BAbamın bir lafı var korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir der
Hastanede kalmak kimse istemez ama iyi düşünmek gerekir canın
Evet düşünüyorum aslında...34 haftalara tekabül eder sanırım..Bende aynı şeyi düşündümarchimom 2 kiloyu bulunca bi düşün..
Evet içim hep bekle birşey olmayacak diyor..Her kontrol ciddi stres oldu benim için..Haftada 1 Egitim Arastirma aynı haftada 1 kez de özeldeki doktoruma gidecegim hastaneye yatınca da sürekli kontrolde olacağım zaten...O zaman bol bol dinlen canım hiçbir işe kalkışma. İnşsllah her şey yolunda gidecek. Anneler güçlü olsun ki bebişler de güç bulsun.
Bu hafta sonu başlıcam zahmet olcak ama
Gözün aydın canım
Sana hak verebiliyorım canım dediğim gbii 31 haftalık bebeği alın demek çok kolau değil insan ne kadar kalırsa içerde kardır diye bakıyor. Sen annelik güdüleriyle en doğru kararı veriyorsundur. Doktorlar daha bilimsel ve oransal yaklaşıyor normal olarak. Kendine olabildiğince dikkat et son haftalarını hastanede geçir rabbim yardım eder inşallah
Evet hastane bu haftalarda almaya sıcak bakmıyor.Kadin doğumcular kendi gözlerinden bakıyor risk büyük ama bebek küçük diyorlar..Pediatrist 30 haftalık bebegin komplikasyonsuz hayatına devam edebildiğini biliyor.Ama ben yoğun bakım annesiyim zaten..32 haftalık bebegin solunumunun durduğuna da şahit oldum,29 haftalarda kalan sekellere de...1.5 yıldır yoğun bakımda gormediğim bebek kalmadı..Bilmeseydim daha cesaretli olurdum belki.. Ha diğer durum başıma gelirse ne olacak daha da kötü ama bilmiyorum işte...Hakkımızda hayırlısı olsunGerçekten karar vermek çok zor canım. Hastanenin bekletme sebebi gerçekten bebeği düşündükleri için mi. Dediğin gibi ameliyata bile inmeden herşey olabilir Allah korusun oğlunun drunun dediği de mantıklı ama daha küçük insan kıyamıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Allah razı olsun.insallahCanım çok haklısın.İçine hangi doktorun dediği siniyosa ona karar ver Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu süreci sorunsuz şekilde atlatırsınız canım dualarım seninle
Sagolun,inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ikisinin de riskleri büyük...Umarım korktuğum başıma gelmeden en azından 3-4 hafta daha giderim.O zaman tekrar değerlendireceğim..Allah yardımcınız olsun.
İnşallahh doğru kararı verirsiniz.
Ama ben çok fazla 27 28 haftalık doğup da hayatta kalan bebekler okudum.
Bence bir düşünün.
Diğeri anlık birşey diyorsun
Müdahale edemeyebilrler.
Sanki alsalar kuzuyu dış ortamda daha mı kolay bakılır bilemedim.
Sen annesi olarak en doğru sonuca ulaşırsın
Ya gruba nazar değdi herkes korona şuphesinde ya da yakalandı atlattı, atlatıyor.Evden bile çıkmıyoruz çoğumuz halbuki...Test yaptırmadınız mı \ yaptırmsyacak mısınız?
Bende bugün uyandığımdan beri bir burnum tıkalı bir burnum akıyor. Vicks sürdüm tuzlu su çektim bol bol c vitamini bal zencefil fln yaptın.
Halsizlik ve vücutta kırgınlığımda var.
Corona değilimdir di mi kızlar? Normal grip derdim eskiden coronadan bihaberken
Tahlil sonuçlarım için sağlık ocağına gittim. Hiçbir ilaç kullanma doğal şeyler ye iç dedi .çok ağrın olursa parol al dedi sdce
Yaptirmiycam çok ağır gecmiyor onemli olan izolasyon geçen cumadan beri evden dışarı çıkmıyorum 1 hafta geçti bi hafta daha geçsin bulasicilik kalmiycakTest yaptırmadınız mı \ yaptırmsyacak mısınız?
Bende bugün uyandığımdan beri bir burnum tıkalı bir burnum akıyor. Vicks sürdüm tuzlu su çektim bol bol c vitamini bal zencefil fln yaptın.
Halsizlik ve vücutta kırgınlığımda var.
Corona değilimdir di mi kızlar? Normal grip derdim eskiden coronadan bihaberken
Tahlil sonuçlarım için sağlık ocağına gittim. Hiçbir ilaç kullanma doğal şeyler ye iç dedi .çok ağrın olursa parol al dedi sdce
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende pozitif çıktim şuan 9. Günüm insan çok tedirgin oluyor yani o kadar korumaya rağmen nasıl geldi diyorum hepTestte gerek kalmadı koku kaybı başladı buna çok şükür çok ağır gecmiyor
Evet ortalık o kadar kötü durumda ki en çok kendini koruyan bile olabiliyor Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin senide ayrı düşünüyorum canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin....Ya gruba nazar değdi herkes korona şuphesinde ya da yakalandı atlattı, atlatıyor.Evden bile çıkmıyoruz çoğumuz halbuki...
Ağrın olursa parol iç canım hissettikten 4-5 gün sonra ağrılar artabiliyor iyiyiim diye evde biraz iş yaptım tekrar başa sardım sanki şimdi bende kuru öksürük var o biraz zorluyorYaptirmiycam çok ağır gecmiyor onemli olan izolasyon geçen cumadan beri evden dışarı çıkmıyorum 1 hafta geçti bi hafta daha geçsin bulasicilik kalmiycak
Ben komşum dan kaptim diyorum ama büyük kızımın arkadaşları hep oldular belki onlardan getirdi bilemiyorum komşuyla öyle gidip gelmemiz yoktu mutfak lavaboşu tıkanmış geri atıyordu benden yardım istedi bakmaya gittim salak kafam maskesiz gittim o gece kendisi kötü olmuş iki gün sonra haber verdi benim akrabalarda çıktı bende olabilirim diyeki test yaptırdı pozitif çıktı bende de belirtiler başladı ozaman zarfında bugunde koku gitti cuma gunu gitmistim komsuya 8.gun bugun senin belirtiler neydi ne zman hafifilediKızlar
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende pozitif çıktim şuan 9. Günüm insan çok tedirgin oluyor yani o kadar korumaya rağmen nasıl geldi diyorum hep
Ya ben zencefil li sarımsaklı limonlu ballı bir karışım yaptım kavanoza başta kuru öksürük le başladı o karışım iyi geldi bana önce hafifletti sonra gecirdi burnum filan tikaninca hem bi kaşık yiyorum iyi geliyor en büyük sıkıntım baş ağrısı çok değil ama sanki alnima doğru birisi ufluyor bütün sogugu cekiyor gibi alımı sarıp dolasiyorum evde ilaçta bir kere aldım çok şükür hafif sırt agrilarim oluyo ama hamileikten diyorumAğrın olursa parol iç canım hissettikten 4-5 gün sonra ağrılar artabiliyor iyiyiim diye evde biraz iş yaptım tekrar başa sardım sanki şimdi bende kuru öksürük var o biraz zorluyor
Bende vücut ağrısı oldu halsizlik daha sonra kızım ateşlendi o gece ertesi gün hemen teste gittik normalde test için gerek yok size hamile olduğunuz için dediler ama yapınca pozitif çıktim eşim de aynı kızım masallah çok iyi ama Ağrı vs oldu birazBen komşum dan kaptim diyorum ama büyük kızımın arkadaşları hep oldular belki onlardan getirdi bilemiyorum komşuyla öyle gidip gelmemiz yoktu mutfak lavaboşu tıkanmış geri atıyordu benden yardım istedi bakmaya gittim salak kafam maskesiz gittim o gece kendisi kötü olmuş iki gün sonra haber verdi benim akrabalarda çıktı bende olabilirim diyeki test yaptırdı pozitif çıktı bende de belirtiler başladı ozaman zarfında bugunde koku gitti cuma gunu gitmistim komsuya 8.gun bugun senin belirtiler neydi ne zman hafifiledi
Amin canim,sagolasin burda herkes bana çok destek oluyor gerçekten...Geçmiş olsun bir an önce tüy gibi hafif atlatırsın umarım.Hepimiz sıkıntı yaşadık yaşıyoruz nerdeyse.Insallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza bu sıkıntılar da uçar giderEvet ortalık o kadar kötü durumda ki en çok kendini koruyan bile olabiliyor Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin senide ayrı düşünüyorum canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin....
Herkeste farklı seyrediyor ballı karışım bende yaptım yiyorum sürekli ama çok hafifletmedi oksurdukce çiş yapıyorum bazenYa ben zencefil li sarımsaklı limonlu ballı bir karışım yaptım kavanoza başta kuru öksürük le başladı o karışım iyi geldi bana önce hafifletti sonra gecirdi burnum filan tikaninca hem bi kaşık yiyorum iyi geliyor en büyük sıkıntım baş ağrısı çok değil ama sanki alnima doğru birisi ufluyor bütün sogugu cekiyor gibi alımı sarıp dolasiyorum evde ilaçta bir kere aldım çok şükür hafif sırt agrilarim oluyo ama hamileikten diyorum
Hamile olunca insan çekiniyor birde doğal birşeyler yapmaya kekik çayı çok iyi diyorlar ama riskli nasıl geçecek bilmiyorumYa ben zencefil li sarımsaklı limonlu ballı bir karışım yaptım kavanoza başta kuru öksürük le başladı o karışım iyi geldi bana önce hafifletti sonra gecirdi burnum filan tikaninca hem bi kaşık yiyorum iyi geliyor en büyük sıkıntım baş ağrısı çok değil ama sanki alnima doğru birisi ufluyor bütün sogugu cekiyor gibi alımı sarıp dolasiyorum evde ilaçta bir kere aldım çok şükür hafif sırt agrilarim oluyo ama hamileikten diyorum
Çok geçmiş olsun canım İnşallah en hafif şekilde atlatırsın canımTestte gerek kalmadı koku kaybı başladı buna çok şükür çok ağır gecmiyor
Aynen canım bi akrabamız o kadar koruyodu ki kendini 2 maske takıyodu elinde eldiven sürekli evdede öyleydi ama oda pozitif çıktı.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah aminnnEvet ortalık o kadar kötü durumda ki en çok kendini koruyan bile olabiliyor Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin senide ayrı düşünüyorum canım Allah bebeğine sağ salim kavuşmayı nasip etsin....
kraft vistada agir canim ama ne bilim genisliyi fln dusununce cocuk buyuyuncede insallah 2 3 yas gibi de kullanilir diye bide ebebekde 2000den 1200 e indiyini gorunce kacirmiim dedim insallah memnun kalirim ilk oglumda lorelli kullanmisdim cift tarafli oda guzeldiBenim 7 sene önceki ilk arabam kraft ti cnm , memnun kaldık yine kullanacağız ama ağırdı. Şimdiki modeller daha iyidir mutlaka. Sonra da maclaren baston tipi almıştık o süper rahattı. Çok hafif ve sürüşü çok iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?