- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #19.641
Büyük ikilem.. hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Bende aynı şeyi düşündümkuzum benim de 28. haftada 1400 olan bebek 31. haftada 2000 oldu birden ve gayet normal artık boy yerine kiloya gidecek hızlı kilo alacak dedi doktorum. hiç korkma.
acaba 2 kg olunca alsalar mı bilemedim.
O zaman bol bol dinlen canım hiçbir işe kalkışma. İnşsllah her şey yolunda gidecek. Anneler güçlü olsun ki bebişler de güç bulsun.Eve yolladilar haftada bi kez kadin sogum doktorum kontrol edicek sanci var mi diye ve kisalma devam ediyormu diye 2,5 cm altina girerse hastaneye yaticam tekrar
ozmn kdar sanci veya su gelmemesi icin yatip dinlenmem lazimmis
Bu hafta sonu başlıcam zahmet olcak amaYapıp bitirince de üstünden inanılmaz yük kalkıyobaşla ufak tefek bitiriver
Gözün aydın canımKizlar sonucum cikmis negatif cok sukur
Sana hak verebiliyorım canım dediğim gbii 31 haftalık bebeği alın demek çok kolau değil insan ne kadar kalırsa içerde kardır diye bakıyor. Sen annelik güdüleriyle en doğru kararı veriyorsundur. Doktorlar daha bilimsel ve oransal yaklaşıyor normal olarak. Kendine olabildiğince dikkat et son haftalarını hastanede geçir rabbim yardım eder inşallahKızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Gerçekten karar vermek çok zor canım. Hastanenin bekletme sebebi gerçekten bebeği düşündükleri için mi. Dediğin gibi ameliyata bile inmeden herşey olabilir Allah korusun oğlunun drunun dediği de mantıklı ama daha küçük insan kıyamıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Çok şükür canım geçmiş olsunKizlar sonucum cikmis negatif cok sukur
Canım çok haklısın.İçine hangi doktorun dediği siniyosa ona karar ver Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu süreci sorunsuz şekilde atlatırsınız canım dualarım seninleKızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Kızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
tesekkur ederim canimÇok şükür canım geçmiş olsun
Kizlar sonucum cikmis negatif cok sukur
Ayni biz de kızımdan kalan pembişlerden dolayı yeni eşya aldık. Yenidoğan takımları çok kaliteli taş gibi ama pembeli. Kundak da pembe. Battaniye de.... Neyse evde kullanılır dediginiz gibi yedek olarak.Evet ya benim de 2 ablam var gönderdiler hep kıyafet battaniye falan ama onların da çocukları erkek evde giydirecem mecbur ben de pembe dışarda giymelik aldım kızıma zaten pandemi yine patladı 6 ay evdeyiz zaten kimse görmez
Benim 7 sene önceki ilk arabam kraft ti cnm , memnun kaldık yine kullanacağız ama ağırdı. Şimdiki modeller daha iyidir mutlaka. Sonra da maclaren baston tipi almıştık o süper rahattı. Çok hafif ve sürüşü çok iyiydi.kizlar bebek arabasi ne aldiniz kraft vista tercih etdim kullandinizmi kullanislimi sizce benim gozume hos geldi puset kullanmadim ilk bebisdede ondan dolayi cift tarafli araba tercih etdim
Kızlar çok kilo almadıysanız karniniz toparlar hemen merak etmeyin...Yani korse zaten hemen takılmıyomuş kuzu dikişler tamamen iyileşince takın diyolar karın dokusu ağır olunca sen yürüdükçe hareket ettikçe kasla karın dokusu sürtünüo ve çok ağrı oluyo kasa da yapışmayıp kaynamayınca sarkma da yaşanıyo aslında kullanmak lazım ama hemen değil tabii benim aldıklarım hem önü germuarlu düğmeli pijamayı da polar seçtim çünkü soğuk oluyo gerçekten covid de var üşütmemek lazım
Ben de katılıyorum, Allah korusun hepimiz hayırlısıyla sağ salim kulağımızda sağlıklı bebelerimizle evimize döneriz inşallah ve sağlıkla huzurla büyütürüzYüzde olarak bakınca 15-20 az gibi ama başına gelince çok fena bence sen evdeki durumu ayarlayıp hastaneye yatışa geç en azından daha çok kontrolde olur yavrun
İnşallah korktuğumuz hiç yaşanmaz ve 36 haftayı geçersin küvete bile girmeden kucağına almak nasip olur
BAbamın bir lafı var korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir der
Hastanede kalmak kimse istemez ama iyi düşünmek gerekir canın
2 kg olunca da küvoze girebilir ama birkaç hafta içinde sağlıkla teslim ederler. Rabbim en hayırlısını versin inşallahBende aynı şeyi düşündümarchimom 2 kiloyu bulunca bi düşün..
Canim öncelikle hakkında hayırlısı olsun benim düşüncem hâlâ hastanede kalmandan yana inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olurKızlar herkese selam bugün perinatoloji kontrolüm vardı.Yatiralim seni bugün, doğuma kadar yat hastanede dedi.Dedim daha 6-7 haftam var evde çocuk var.Dekolman riskin %15-20 dedi.Çıktım..Neyse 2-3 hafta sonra yatacağım herhalde Eğitim Araştırmaya.Son haftaları hastanede düzgün bir yemek yemeden,evimden ayri geçirmek istemezdim tabi ama yapacak birşey yok.Hastanede olursam en azından acil müdahale edilir.Gerci olan 5 dk da olup bitiyor ameliyathaneye bile inemeyiz de işte bir umut...Neyse ben kötü düşünmek istemiyorum.Bir taraftan oğlumun yattığı hastanedeki doktor (pediatrist)yogun bakim sorumlusu gel şu çocuğu alalım başına bir iş gelmeden diyor.Dekole olma ihtimalin %15-20 çok büyük risk ama yoğun bakım sürecinin ardından benim sana çocuğu sağlam teslim etme ihtimalim %99 diyor.31 haftalık çocuğu nasıl gidip aldırayım cesaret edemiyorum.Egitim araştırma alalım demiyor şans diyorlar, bekleyecegiz diyorlar.Insan %80 oranında 36-37 haftaları göreceğine inanıyor ama %99 ihtimal yoğun bakım sürecinden sonra çocuğunu alacağına inanmıyor işte....Ben bir sıkıntı olmayacağına inanmak istiyorum umarım keşke demem.Bu arada bebiş 11 gün önce 1200 gr di bugün 1687 gr olmuş..Biraz fazla kilo almış gibi geldi bana.Doktor birşey demedi ama insulinin dozunu arttırdılar.Bebek 1 hafta kadar ilerde görünüyor umarım sebebi şeker değildir.Bende durumlar böyle
Ben de serenity test yaptırdım. Çok memnun kaldım çok ilgililerdi.Benimki de serenity test çok şükür bişey çıkmadı eve gelen hemşire 1/50 de bile güzel sonuçlar aldık dedi
ben serenity yaptırdım sonucu bana da yolladılar. acaba neden size de göndermediler. inşallah sonucunuz iyi çıkmıştır.benimki Genoks, sonuçlar doğrudan doktora gidecek dediler ama belki bana da emaille gönderirler.
Ya arkadaşım ne alaka şimdi bu mesaj.kaç ay önce yazılmış bitmiş doğmak üzere bu bebekler .neyse ne benim de doktoruma gitti mail iyi sorun yok dedi bitti gitti.ne diye insanların aklına soru işareti sokuyorsunuz.bu testlerden sonra kaç kere bakıldı ayrıntılı ultrason yapıldı çok şükür herkesin ki iyi.ya biraz yazdığınız mesaja bi bakın hamile bi insan okuyor bunlarıben serenity yaptırdım sonucu bana da yolladılar. acaba neden size de göndermediler. inşallah sonucunuz iyi çıkmıştır.
Ben de bi bakayım bi o eksik kaldı zatenBen e bebekten aldım kundak gibi sıkı sıkı tutmak değilde bebekler sıçramaktan çabuk uyanır o yüzden yapıcam ben bide kış günü sıcak sıcak uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?