2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Büyük ikilem.. hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına Banu çiftçi de senin haftanda ortalama 1650gr diyor, belki bebeğin normal kilosunu yakalamıştır, hemen şekerden diye düşünme bence. Artık hızlı kilo alacaklar malum

Eve yolladilar haftada bi kez kadin sogum doktorum kontrol edicek sanci var mi diye ve kisalma devam ediyormu diye 2,5 cm altina girerse hastaneye yaticam tekrar

ozmn kdar sanci veya su gelmemesi icin yatip dinlenmem lazimmis
O zaman bol bol dinlen canım hiçbir işe kalkışma. İnşsllah her şey yolunda gidecek. Anneler güçlü olsun ki bebişler de güç bulsun.
Yapıp bitirince de üstünden inanılmaz yük kalkıyo başla ufak tefek bitiriver
Bu hafta sonu başlıcam zahmet olcak ama
Kizlar sonucum cikmis negatif cok sukur
Gözün aydın canım
Sana hak verebiliyorım canım dediğim gbii 31 haftalık bebeği alın demek çok kolau değil insan ne kadar kalırsa içerde kardır diye bakıyor. Sen annelik güdüleriyle en doğru kararı veriyorsundur. Doktorlar daha bilimsel ve oransal yaklaşıyor normal olarak. Kendine olabildiğince dikkat et son haftalarını hastanede geçir rabbim yardım eder inşallah

Gerçekten karar vermek çok zor canım. Hastanenin bekletme sebebi gerçekten bebeği düşündükleri için mi. Dediğin gibi ameliyata bile inmeden herşey olabilir Allah korusun oğlunun drunun dediği de mantıklı ama daha küçük insan kıyamıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Canım çok haklısın.İçine hangi doktorun dediği siniyosa ona karar ver Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu süreci sorunsuz şekilde atlatırsınız canım dualarım seninle

Allah yardımcınız olsun.
İnşallahh doğru kararı verirsiniz.
Ama ben çok fazla 27 28 haftalık doğup da hayatta kalan bebekler okudum.
Bence bir düşünün.
Diğeri anlık birşey diyorsun
Müdahale edemeyebilrler.
Sanki alsalar kuzuyu dış ortamda daha mı kolay bakılır bilemedim.
Sen annesi olarak en doğru sonuca ulaşırsın

Ayni biz de kızımdan kalan pembişlerden dolayı yeni eşya aldık. Yenidoğan takımları çok kaliteli taş gibi ama pembeli. Kundak da pembe. Battaniye de.... Neyse evde kullanılır dediginiz gibi yedek olarak.

kizlar bebek arabasi ne aldiniz kraft vista tercih etdim kullandinizmi kullanislimi sizce benim gozume hos geldi puset kullanmadim ilk bebisdede ondan dolayi cift tarafli araba tercih etdim
Benim 7 sene önceki ilk arabam kraft ti cnm , memnun kaldık yine kullanacağız ama ağırdı. Şimdiki modeller daha iyidir mutlaka. Sonra da maclaren baston tipi almıştık o süper rahattı. Çok hafif ve sürüşü çok iyiydi.

Kızlar çok kilo almadıysanız karniniz toparlar hemen merak etmeyin...

Ben de katılıyorum, Allah korusun hepimiz hayırlısıyla sağ salim kulağımızda sağlıklı bebelerimizle evimize döneriz inşallah ve sağlıkla huzurla büyütürüz

Canim öncelikle hakkında hayırlısı olsun benim düşüncem hâlâ hastanede kalmandan yana inşaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

ben serenity yaptırdım sonucu bana da yolladılar. acaba neden size de göndermediler. inşallah sonucunuz iyi çıkmıştır.
Ya arkadaşım ne alaka şimdi bu mesaj.kaç ay önce yazılmış bitmiş doğmak üzere bu bebekler .neyse ne benim de doktoruma gitti mail iyi sorun yok dedi bitti gitti.ne diye insanların aklına soru işareti sokuyorsunuz.bu testlerden sonra kaç kere bakıldı ayrıntılı ultrason yapıldı çok şükür herkesin ki iyi.ya biraz yazdığınız mesaja bi bakın hamile bi insan okuyor bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…