2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bende tecrubeliyim cnm 5 yasinda cocugum var pompa kullanmis biriyim bakarak degil deneterek bu sonuca vardim belki urun sikintiliydi bilemem ama bana cazip gelmedi iade etdim bu arada en yuksek modda denetdim masaj yapiyo gibiydi vakumlamasi krafta gore cok geride yine soluyorum belki urun sikintiliydi bilemem

sikinti şu ki ilk bebegimde kullandigim urunu artik uretimden kalkmis mamajooyuda ovuyolar nasip hangisinin cekim gucu iyiyse onu alirim artik

Demir hapını 2 ye çıkarınca kabızlık baş gösterdi yine ...Allah ım gaz çıkarmaktan yıldım artık

Ağrın olursa parol iç canım hissettikten 4-5 gün sonra ağrılar artabiliyor iyiyiim diye evde biraz iş yaptım tekrar başa sardım sanki şimdi bende kuru öksürük var o biraz zorluyor
Gecmos olsun
Canm benmde öksürük mahbediyodu beni resmen ciğerlerimi dışarı çıkan öksürük duruyodu bazen elma sürmesini silindirik iciyodum ben o cok iyi geliyordu bana

Hamile olunca insan çekiniyor birde doğal birşeyler yapmaya kekik çayı çok iyi diyorlar ama riskli nasıl geçecek bilmiyorum
Kekik yapmadım ama ıhlamur elma limon zencefil tarçın kussburnuyu kaynatıp 3 fincan içtim bogazimdan sıcak bişeyler gecmesi için hiç boş birakmadim ki virüs orda tutunamasin

Miden için elinde surup filan yokmu Renji gaviscon onlar bi düzene koyarım muhtemelen üsuttun yada ceyraanda kaldin çok geçmiş olsun

Yaptirmiycam çok ağır gecmiyor onemli olan izolasyon geçen cumadan beri evden dışarı çıkmıyorum 1 hafta geçti bi hafta daha geçsin bulasicilik kalmiycak

Kızlar

Merhaba canım çok geçmiş olsun bende pozitif çıktim şuan 9. Günüm insan çok tedirgin oluyor yani o kadar korumaya rağmen nasıl geldi diyorum hep
Kızkar çok geçmiş olsun tez zamanda kolaylıkla zararla atlatırsınız inşallah
ikinizde ev hanımı mısınız? Çalışan ve covidden dolayı rapor alan var mı aranızda ?

Demir hapını 2 ye çıkarınca kabızlık baş gösterdi yine ...Allah ım gaz çıkarmaktan yıldım artık
Demir bende ishal yapıyor. Ben de 16 haftadır ishalim.Ilk başlarda kabızlık çok oldu magnezyum başlayınca geçti sonra demir başladı o gün bugün böyle
Bende de ishal yapıyor demir hapı cok ilginc
Aynen..

Gecmos olsun
Canm benmde öksürük mahbediyodu beni resmen ciğerlerimi dışarı çıkan öksürük duruyodu bazen elma sürmesini silindirik iciyodum ben o cok iyi geliyordu bana
Denedim istifra ettim onu aslında iyi gelir ama tekrar mi denesem bilemedim
Sen atlattin mi? Nasılsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…