2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen sik idrara cikiyordum ki hala cikiyorum ama cidden asiri sik cikiyorum Ve yürürken sürekli baski hissediyorum hatta kardesime hareket ettikcr sanki icinden birden firlayio cikacakmis gibi hissediyorum diyordum . Kontrole gidince de durum öyle fark edildi . Bakalim sali günü gidicem ne diycek cok merakliyim ....

Gecmis olsun imshallah degildir . Gebel olarak kötü birdey degildir insalalh . Sen rahat ol sonuclari sakince bekle hirpaladikcs bebise daha cok yazik

Selam arkadaşlar, dayım da pozitifmiş En son salı gördüm onu. Çok şükür bi belirti yok. Korona geçiren arkadaşım belirti yoksa test yapmıyorlar veya yaptırsan bile negatif çıkma ihtimali var dedi. Napsam bilemedim.. salı günü 5 kişi yemek yemiştik. Annemde babamda abimde de belirti yok

geçen hafta arkadaşımın babası pozitif çıktı. arkadaşım her gün iş çıkışı gidip yemek yiyordu onlarla çocuğuna bakıyorlar
ama arkadaşım negatif.
çok stres yapma bence. tabi yine dikkat et de

Çok olay var böyle Nasıl bir şey bu virüs anlamadım ben.. kimseyle görüşmüyorum evden çıkmıyorum 15 gün böyle.. kendimi karantinaya aldım nolur nolmaz en azından bulaştırmayayım

Çok olay var böyle Nasıl bir şey bu virüs anlamadım ben.. kimseyle görüşmüyorum evden çıkmıyorum 15 gün böyle.. kendimi karantinaya aldım nolur nolmaz en azından bulaştırmayayım
Limonlu zencefili ballı çay yap iç.
Bende hep evdeyim ama eşim polis ve grup arkadaşı pozitif çıkmış resmen eli kulağındadır diye bekliyorum acaba ne zaman belirti gösterecez diye
Allahım korusun hepimizi olursakta hafif atlatalım anlamayalım bile

eee diyorum ya kocamdan bile geçmedi bana
Seninki zaten en ilginci
Meyveye vurdum kendimi bende ful mandalina ve nar yiyorum

İnşallah her şey yolunda gider birkaç hafta daha sabreder bebişin canım, ben de bu hamilelikte hep baskıyı fazla hissediyorum doktora da sordum ama normal poposu alt tarafta o yapıyordur dedi. Açıkçası doktorum da işinde çok uzman değil ve rahat biri ama hastane evime çok yakın tek tanıdığım doktor bu o yüzden değiştirmedim. Ilk hamilelikte çok daha hafif hissediyordum bu haftalarda çalışıyordum. Bunda basit ev isleri oturup kalkmak zor geliyor vallahi

Hanımlar pozitif çıkanlara çok geçmiş olsun inşallah en az sıkıntıyla atlatırsınız. Geri kalanımız da inşallah en azından doğum sonrasına kadar böyle bir dertle uğraşmak zorunda kalmaz. İdeali tabii hiç yakalanmamak; ama Sağlık Bakanlığı'nın uygulamasından evin etrafına baktım, resmen sarılmış vaziyetteyiz, her yer kıpkırmızı. Benim eşimi de esnek çalışmaya almadılar, o yüzden ne kadar dikkat etsek de biz yakalanmayız diyemiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…