2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar bu atrşölçerden aldım. Kullanan var mı? Yarım derece yüksek ölçüyormuş doğru mudur?

Eklentiler

• 23A015C1-1C66-4DB2-AEEF-19F9C264A741.webp
    33 KB · Görüntüleme: 195
Pamuk ne yazık ki kalın olmuyor biz Ke dimiz ördük pamuk ip alıp

Kaç haftalık bebeğiniz

Miden için elinde surup filan yokmu Renji gaviscon onlar bi düzene koyarım muhtemelen üsuttun yada ceyraanda kaldin çok geçmiş olsun
Vardı içtm fayda etmedi üşüttüm sanırım nasıl yaptıysam üşüttüm demekki hastaneyede gidilmiyor evde nane limon sıcak su ılık süt derken öyle geçti

Kızlar ya bebek arabası pusetleri için minder aldınız mı gerek var mı kendinden bi minderi var ama onda rahat eder mi acaba bilemedim.

Aynı markanın başka modelini aldım bende canım.
Beşik diyince aklım anne yanına gitti şu direk yatakla birleşene.
Bende bu modeli aldım

Eklentiler

• 77B9A1DB-0957-4962-A793-02F729275C5C.webp
    46 KB · Görüntüleme: 77
  • B940525A-E569-4831-BC9B-7924C9569213.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 69
Ayni biz de kızımdan kalan pembişlerden dolayı yeni eşya aldık. Yenidoğan takımları çok kaliteli taş gibi ama pembeli. Kundak da pembe. Battaniye de.... Neyse evde kullanılır dediginiz gibi yedek olarak.
Zaten pandemi var hava soğuk kuzum 6 ay evdeyiz giydiririm evdeyken

Valla bu devirde çok zor ya her şey çok pahalı annelerimiz bizi bu günlere nasıl getirdi hayret biberon aldım her ay başlık almak zorundaymışım bebeğin damak yapısı bozulurmuş sürekli her şeyi atıp yenisini alıyoruz

Aynı markanın başka modelini aldım bende canım.
Beşik diyince aklım anne yanına gitti şu direk yatakla birleşene.
Bende bu modeli aldım
Bende sırf anne yanı oluyo die aldım canım ama hoşuma gitti yani gayet güzel.Sizinkide çok güzelmiş canım mışıl mışıl uykular uyurlar içinde inşallah

Bende sırf anne yanı oluyo die aldım canım ama hoşuma gitti yani gayet güzel.Sizinkide çok güzelmiş canım mışıl mışıl uykular uyurlar içinde inşallah
Aldığınız beşiğin yüksekliği normal anne yanı beşikler gibi yatak yüksekliğine göre ayarlanabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…