2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gunaydin hanimlar
Bugün rahat uyudum şükür.
Buarada korona testi tavan fiyat 250 tl imiş genelge yayimlamislar haberiniz olsun .Hoş doguracagimiz hastane fazla istese nereye şikayet ederiz nekadar etkili olur bilemiyorum:)

Gunaydin hanimlar
Bugün rahat uyudum şükür.
Buarada korona testi tavan fiyat 250 tl imiş genelge yayimlamislar haberiniz olsun .Hoş doguracagimiz hastane fazla istese nereye şikayet ederiz nekadar etkili olur bilemiyorum:)
Özel hastanelerden fatura istediğinizde geri adım atma huyları varmış. Hiç denemedim ama çok duydum. Yokuş yaparlarsa fatura istiyoruz diye bi denersiniz :)

Kızlar bende beşik olarak kraft friday aldım. Fiyatı da uygun geldi. Bunu bilen kullanan var mı. Anne yanıyla park yatak arasında kaldım epey

Eklentiler

• Screenshot_20201115-102939.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar benim bacaklarım, bu çatı kemiği denen yerlerim acayip ağrıyo ya. Bacaklarimi resmen kaldıramıyorum. Uzun süre oturunca yada uzaninca ayağa kalkıp adım atamıyorum bi süre. Magnezyum da kâr etmiyo artik. Bu kadar şiddetli ağrı çeken var mı aranızda ne yapmam lazım ki acaba

Benimde çatı kemiklerim çok ağrıyor. Bacaklarımda aynı şekil. Magnezyum u içmezsem dayanılmaz oluyor. İşe yaramıyor diye ihmal etme magnezyum u iç mutlaka

Aynı Bende öyleyim magnezyum eksikliğindenmi oluyor acaba

Benimde çatı kemiklerim çok ağrıyor. Bacaklarımda aynı şekil. Magnezyum u içmezsem dayanılmaz oluyor. İşe yaramıyor diye ihmal etme magnezyum u iç mutlaka
Tamam canım cidden ağrısı dayanılmaz, magnezyum önceden geciriyodu şimdi hafifletiyo ama yine de ayağa kalkınca o ilk adımları atmak aşırı aşırı zorlaştı. Allah'ım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…