2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de çatı kemiklerim cok ağrıyor canım. Otururken , kalkarken , gece yatakta dönerken.

Evinde kedi köpek besleyen var mı. Benim iki kedim var milletin bu kedileri gönderin bebege zararı olur lafı biraz baydı gibi kedili , köpekli nasıl bir düzen olusturacaksaniz varsa evcil hayvanınız

Günaydın kızlar kahvaltida tam bugday ekmeginden tost, ayran ve yumurta yedim. Tokluk şekeri olceyim dedim. İki cihaz var birinde 157 digerinde 178 cikti. 157 cikan makine ile tekrar ölçtüm 172 cikti. Hepsinde ilk kani silip ikinci kan ile baktim. Anlamadim bu isi ben

Bende bundan alacağım sanırım
Baya olumlu yorum aldım bu yatak üzerine o yüzden tercih ettim. Bir de reflü yatağı pozisyonu da alıyor o da etkili oldu kararımda.
Arkadaşım 4 aydır bundan kullaniyo ve aşırı memnun. İnşallah siz de çok memnun kalırsınız :)
İnşallah canım
Çatı kemiği dediğinnyer neresi bazen aprıyan yerlerim oluyor aynı yer mi bilemedim

Yemekten 1 saat sonra ölçtün değil mi ? Şekeri yükselten şeyler yememişsin aslında ama. Çünkü ben kahvaltıda 2 dilüm tam buğday ekmek, 1 yumurta, peynir, zeytin,biber bazen de 1 çay kaşığı miktarı bal yiyorum. 1 saat sonraki ölçümüm 130 civarı çıkıyor

Kızlar bebek bakım ürünlerinden neler almak gerekiyor tam olarak bununla ilgili bir listesi ya da örnek fotosu olan var mı ? Ve marka olarak çoğunuz mustela mı tercih ettiniz ? Göğüs kremi vs dahil olmak üzere.

Evet ilk lokmadan 1 saat sonra

Kızlar bebek bakım ürünlerinden neler almak gerekiyor tam olarak bununla ilgili bir listesi ya da örnek fotosu olan var mı ? Ve marka olarak çoğunuz mustela mı tercih ettiniz ? Göğüs kremi vs dahil olmak üzere.
Ben Minoris aldim. Yenidoğan köpük şampuanı aldim sadece bir de yine ayni markanin pisik kremini instagram da muhendisin oglu diye bir sayfa var orada yildizli markalardan minoris fiyat olarak da daha uygun. Göğüs kremi olarak lansinoh aldim. Daha once kullanmistim bir de e bebekten gumus gogus kapagi aldim. Gumus gogus kapaklarini cok ovduler.

Ben mustela aldım canım bebek için şampuan ve masaj yağını.Göğüs kremi falan almadım canım oğlumda almıştım lansinoh ve daha bi kaç marka ama bana bi faydası olmamıştı o yüzden bu defa hiç krem falan almıcam

Özel bölgenin olduğu yer canım komple. Bacak arası, kenarları. Tam olarak ağrının kaynağı neresi bilmiyorum ben açıkçası çünkü bacaklarım da çok ağrıyor

Hemen bakayım ben de hem o sayfaya hem de markaya teşekkür ederim
Göğüs ucu kremi için ben de karatsızım ama alırım sanırım ilk benim şimdi. Ama etrafımdaki tecrübelilerden duyduğum şey her emzirme sonra karbonatlı su ile göğüsün temizlenmesi ve zeytinyağı ile nemlendirilmesi oldu. Bunu da uygulayabilirim. Biraz uğraşmalı ama

Ben bebek için şampuan, pişik önleyici ve masaj yağı olarak mustela tercih ettim canım. Deterjan olarak e bebekten baby&me granül olanı aliverdim. Aslında siveno alicaktim ama granüller de bitkisel ve güzel. Makinayı tikama ihtimaline karşı bundan sonra siveno sıvı deterjan alicam. Bez olarak Prima premium care, ıslak mendil sleepy aldım insallah memnun kalırız

Özel bölgenin olduğu yer canım komple. Bacak arası, kenarları. Tam olarak ağrının kaynağı neresi bilmiyorum ben açıkçası çünkü bacaklarım da çok ağrıyor
Anladım benim bazen adet ağrısı gibi bi ağrı ile gelip çatı kemiği yerlerim ağrıyor ozaman ama geçici oluyor. Sürekli bir ağrım henüz yok. Sanırım birkaç hafta sonra benim de başlar. Şuan sırt ağrılarım var göbek ağırlaştıkça. Ama bahsettiğiniz ağrı dün gece oldu mesela bacağıma kadar indi ağrı. Artık ağrılar bizi yoklamaya başladı

Daha granül alacağım ben de. Islak mendil molfix izotanik sulu aldım indirimdeyken. Bez tercihlerimiz aynı prima. Ama şu şampuan pişik kremi ve masaj yağına bakacağım şimdi.

Daha granül alacağım ben de. Islak mendil molfix izotanik sulu aldım indirimdeyken. Bez tercihlerimiz aynı prima. Ama şu şampuan pişik kremi ve masaj yağına bakacağım şimdi.
Deterjan İncia sivi aldim. Güzel simdilik granüller kolay durulanmiyor dediler. Bez ve ıslak mendil sleepy aldim. İslak mendili hastanede kullanirim sadece buyuk oglumda dr pamugu ilik suyla islatip silin demusti evde oyle temizlerim. Bebek temizleme pamugu aldim bolca o yüzden

Bu konularda archimom daha bilgili ,neden olabilir sence archimom bir önceki öğün ya da günde yenilenler bir sonraki ölçümü etkiliyor mu ?
Kesinlikle tamamen etkiliyor.Aksamdan meyveyi yaninda yogurt olmadan (yogurt dengeliyor yoğurtla yiyeceksin dediler) yersem sabah açlığım kesinlikle yüksek çıkıyor mesela

Şampuan unibaby, pişik önleyici bepantol bez prima, ıslak mendil yenidoğan unibaby başkada yağ pudra Vs almadım çünkü kullanılmıyor. Göğüs ucu için mumsy naturel alacağım

Özellikle sezeryan olacaklar çantanıza bir iki poşet rezene çayı koyun, sıcak su temin edip için. Sezeryan sonrası gaz sorununa çok faydası olacaktır. Hem sizin gazınız hemde bebeğin gazına iyi gelecektir. Sütte yapar. Ben ilk doğumda götürmüştüm şükür sorunum olmadı. Gaz bağırsaklarda doldukça dikişlere daha fazla baskı yapıyor ne yazıkki acısıda cabası.

Benim de çok ağrıyor hatta bacağıma kadar vuruyor ağrısı doktora sormuştum normal demişti doğuran kadar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…