2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evinde kedi köpek besleyen var mı. Benim iki kedim var milletin bu kedileri gönderin bebege zararı olur lafı biraz baydı gibi kedili , köpekli nasıl bir düzen olusturacaksaniz varsa evcil hayvanınız
Benim de bir kedim var, hiç düzen düşünmedim açıkcası bebek gelince kendiliğinden bi düzenimiz oluşur heralde

Kızlar bebek bakım ürünlerinden neler almak gerekiyor tam olarak bununla ilgili bir listesi ya da örnek fotosu olan var mı ? Ve marka olarak çoğunuz mustela mı tercih ettiniz ? Göğüs kremi vs dahil olmak üzere.
Parça parça uğraşmak istemedim Mustela nın çantalı olanını aldım,şampuan, losyon, bebek yağı ve pişik kremi var içinde.

kızlar çatı kalça kemiği falan ağrısı aslında çok iyi bir şeymiş. ben doktora sorduğumda ohh ne güzel normal doğum için açılıyor demek ki demişti.
nitekim perşembe çatı muaynesi olduğumda
ne güzel açılmış kemiklerin sen güzel doğurursun deyip mutlu etmişti beni.
evet ağrı çekmek zor ama son dakika çatı dar muhabbeti, normal doğum olabilecekken sezeryana gitmekten iyidir.
tabi bebek sağlıklı olacaksa nasıl doğuracağımızın önemi yok.
ben bile son dakika her şey olabilir diye sezeryan hazırlıkları da yapıyorum.

Granül sabunlar için ben de hep durulanmadigini duymuştum canim. Geçen bebisin kıyafetlerini baby ayarda yıkadım, yaklaşık 3 saatlik bi program ve hiç kalıntı kalmamıştı. Ertesi gün Besik korumaliklarini kısa programa attım cidden sabun kalıntısı vardı üstünde. Tekrar durulama yaptırdım geçti gitti. Haklılık payı var yani kısa programlar için

Aa ben bu ağrıyı yaşadıkça asla normal doguramayacagim diyip duruyorum bide o zaman iyi bişey bile denebilir. Acıya şükür edelim bakalım bugün de

ben de omo sıvı almıştım hipoalerjenik yazıyor üstünde azıcık koyuyorum.
bir saatlik programda 40 derecede yıkıyorum kıyafetleri.
renk soldurma yapmadı, misler gibi bebek koktu. hoşuma gitti.

Off işte tam olarak ağrı o kırmızı olan her yerde Hadi bakalim, hayırlısıyla sağ salim, kolayca alalım minnoslarimizi kucağımıza
Dururken olan bir ağrı mı yoksa kalkarken otururken yatakta dönerken olan bir şey mi? Benim dururken yok sabitken yok ama hareket ederken ağrıyor zorlanmaya başladım artık kasıklarım sanıodum demek ki çatı mıymış

Kesinlikle tamamen etkiliyor.Aksamdan meyveyi yaninda yogurt olmadan (yogurt dengeliyor yoğurtla yiyeceksin dediler) yersem sabah açlığım kesinlikle yüksek çıkıyor mesela
Ben de meyveyi yoğurtla yemeye başladım gerçekten çıkan değerlerimi etkilemeye başladı
evet kuzum tam tersiymiş meğer kırmızı bölüm dışa doğru açılıyormuş, ağrı ondan oluyormuş.Eki Görüntüle 2721454
Ya benim anlattığınız gibi yoğun ağrım yok ama benim açılmıyor mu acaba. Ya da zamanı mı var. Sizler şuan benden 2-3 hafta öndesiniz ne zaman başladı bu ağrılarınız ?

Sabitken hiç sıkıntı yok canım ama uzun süre uzandiysam yada oturduysam kalkamıyorum resmen. Gece bile sağdan sola, soldan sağa dönerken kuyruk sokumu kemiğim dahil olmak üzere tüm o bölgeyi hissediyorum. Seninki de çatı sanırım, aynı çünkü

Yani ah uh etmeden dönememeye başladım resmen benim de kuyruk sokumum, siyatiğim her yerimde oluo hiç çatı olarak düşünmemiştim

Canım benim bu ağrılarım belki 15-16 haftadan beri var. Çok hafif hafif başlamıştı şimdi fena ve sanırım bebek agirlastikca da artacak. Bazı insanların çatı kemikleri diğerlerine göre nispeten daha dar oluyor sanırım. Bu ağrılar da ondan sebep olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…