2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bi dahaki muayenemde doktoruma sorayım bakayım çatı kontrolünü ne zaman yapacak. Çatım ne alemde bilelim
Merak ettiğim bir şey var canım. Masaj yağı olarak zeytinyağı yada hindistan cevizi yağı felan olmaz mı acep onların bir zararı olur mu ki
6 aydan sonra zeytin yağı oluyor galiba ama ilk aylarda olur mu ben de bilmiyorum

Ben de eylülün ortasından beri çekiyorum bu ağrıyı, aynı şekilde yatmışken veya oturmuşken kalkarken ve de gece dönerken çok oluyor, geceleri artık dönmeye korkuyorum; ama madem vücut kendini hazırlıyormuş katlanıcaz bir şekilde. Ben de günde bir aldığım magnezyum takviyesini iki defa almaya başladım, zaten dozu da günde iki defa aslında.

Merak ettiğim bir şey var canım. Masaj yağı olarak zeytinyağı yada hindistan cevizi yağı felan olmaz mı acep onların bir zararı olur mu ki
zeytinyağını asitlik derecesi yüzünden tavsiye etmiyor çocuk doktorları; bazıları sanırım ısıtıp soğutarak asitlik meselesini çözüyorlar; ama ben direkt bebek nemlendiricisi almayı tercih ettim.

Aynen canım benim doktorum da 12 saat arayla al demişti de ben biraz ihmal ettim. Şimdi tekrar düzene koydum insallah ise yarar

Kızlar bişey sorucam ben de kabızlık var kayısı yiyemiyorum şekerden dolayı duphalac şurup var aslında ama o da çok şekerli magnezyum ilacı var acaba o iyi gelir mi magnezyum şekeri çıkartır mı

Çatı muayenesi için çok erken bir hafta değil mi

Kızlar bişey sorucam ben de kabızlık var kayısı yiyemiyorum şekerden dolayı duphalac şurup var aslında ama o da çok şekerli magnezyum ilacı var acaba o iyi gelir mi magnezyum şekeri çıkartır mı
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Zamaninda o kadar çok duphalac kullandım ki...Şeker yüklemesinden beter şekerli zaten...Magnezyumu da merak ediyorum o da çok şekerli geliyor.

Tavsiye etmediklerini bilmiyordum iyi oldu söylediğin . Bende rahattim yağ konusunda organik bir şeyler kullanırım nasılsa diyordum

Buarada bebek bakım ürünleri için cevap veren herkeslere teşekkür ederim tek tek
Bez olarak premium care, ıslak mendil sleepy yenidoğan, deterjan siveno, pişik kremi mustelaya ek ıncia, göğüs ucu kremi ıncıa. Aklıma gelenler bunlar

Eklentiler

• 97BCEF39-3BE9-4E8D-94F7-D694845F1E37.webp
    38 KB · Görüntüleme: 39
benim hep erken doğum riskim vardı bir ay önce tavandı resmen şu an azaldı baya sadece kuyruk sokumum ağrıyor ara ara.
herkesin farklı olabilir belki seninki 35 te başlar 40 da doğum olur bilemeyiz ki.

Çatı muayenesi için çok erken bir hafta değil mi
evet kuzum ama ben doğuruyorum sandım perşembe günü baya kötüydüm ve rahim çok aşağıda demişti geçen hafta. ultrasonla görememişti doktor. ağrın yoksa bakmayalım demişti hatta çatı için 36-37 gibi bakılması uygunmuş doğumu başlatır diye. ama hem erken doğum riskim olduğu için hem de ultrasonda kısalmayı göremediği işin hatta hem de çok sancım olduğu için baktı.

Kedilerimi bebek odasına sokmayayım diyorum ama her yerde geziyorlar sonucta. Haliyle biraz kıl tüy problemi oluyor, bebek icin sorun olur mu acaba ben de onu düşünüyorum
Benim kedim tüylü Bi kedi yılda bir traş ettiriyoruz, Aralık’ta doğumdan önce aşıları ve traşı yaptıracağım. Herhangi bir endişem yok. Bebeğin özel Bi sağlık sorunu olmadıkça bir sorun olacağını sanmıyorum. Bir çok yerde olumlu şeyler okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…