2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar bu atrşölçerden aldım. Kullanan var mı? Yarım derece yüksek ölçüyormuş doğru mudur?
Kuzum ben klasik olandan aldım YouTube da bi çocuk doktoru bu dijitallerin farklı yerlerde farklı sonuç çıkardığını hiç tavsiye etmediğini söylemişti bi kaç yerden de araştırdım en iyi sonuç kol altından oluyomuş iyi çalışıp çalışmadığını iki kol altını ölçüp eşit sonuç almak gerekiyormuş dene istersen

Ben o zaman yedek bide koltuk altı için olanından alayım. Hem evde de yoktu bizde kullanırız. Teşekkürler canım

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Zamaninda o kadar çok duphalac kullandım ki...Şeker yüklemesinden beter şekerli zaten...Magnezyumu da merak ediyorum o da çok şekerli geliyor.
Canım magnezyum bana da şekeri çıkarıyor gibi geliyordu hep tadından dolayı ama bir yerde de magnezyumun şekeri dengeledigini okudum , doğruluğunu araştırmadım ama

Yani ah uh etmeden dönememeye başladım resmen benim de kuyruk sokumum, siyatiğim her yerimde oluo hiç çatı olarak düşünmemiştim
Bende oyleyim ya cok kötü ağrılar ilkinde bu kadar agrim yoktu ve ben ilk gebeligimde cok gezerdim hic oturmazdım ve magnezyimu da almazdım bunda aliyon da pek etki etmiyo yürüyüş yapsam öğün ölüyorum resmen ağrıdan ya ağlayacak duruma geliyom artk

Demir hapını 2 ye çıkarınca kabızlık baş gösterdi yine ...Allah ım gaz çıkarmaktan yıldım artık
Cnm bir haftadır bende öyle böyle yaşamıyorum kabızlığı nerdeyse günlük lavaboya gidiyorum ona rağmen çok kabızlık var kan değerlerim düşmüş gayneferon içiyorum o zaten kabızlık sorunu yapiyo suda eriyen kan ilacı verdiler migdem almadı mecbur gayneferon içiyorum yine bebeğim için ekmeği kestim bir sabah yiyordum artık onuda yemicem kayısı hoşafı incir tüketiyorum yiyince lavaboya gidebiliyorum senin neden günde iki kez

Cnm ilk ay şampuan önerilmiyor bilgin olsun

Kan değerim sınırın bi tık altı cıktı o yüzden 2 ye çıkardılar . Ben aşırı kabızlık yaşadığım için 2 gündür içmiyorum valla demir hapini napim duphalac içtiğim halde zar zor çıkabildim wc ye

Magnezyum içtiğim günden beri benim kabızlık geçti. Birde aç karına muz yemek epey faydalı. Bol yeşillik tüket canım. İlk 4 ay ben kabızlık ya neler çektim

Magnezyum içtiğim günden beri benim kabızlık geçti. Birde aç karına muz yemek epey faydalı. Bol yeşillik tüket canım. İlk 4 ay ben kabızlık ya neler çektim
Magnezyum da gunde 2 kere kullaniyorum banamisin demiyor. Muz ac karnina denemedim ama normalde kabızlık yapıyor.
Magnezyum u 2 kere iç sende sor tabi de ağrı ve kasılmaları rahatlatiyo baya cnm.

Sağa sola yatmaktan yanlarım çürük gibi ağrıyor. Belimin ağrısıda cabası. Sırtüstü yatamıyorum ki belim dinlensin. Kalktım oturdum bu satte
Günaydın canım henüz pek aymadı ama bende senin gibiyim bu saatlerde , yanlarım çürümüş gibi aynı. Nasıl düzgün uykumu alırım bilmem

Sağa sola yatmaktan yanlarım çürük gibi ağrıyor. Belimin ağrısıda cabası. Sırtüstü yatamıyorum ki belim dinlensin. Kalktım oturdum bu satte
Ben onu da yapamıyorum sadece sol tarafıma yatabiliyorum. Sağıma yattığım anda midem kaynamaya başlıyor. Gerçekten 3.trimester zormuş.

Bu arada herkes demir ilacı içiyor mu? Doktor her seferinde benim sadece hemoglobin değerime bakıp gerek görmediği için hiç demir ilacı vermedi acaba demir depoma da bakması gerekmiyor mu?

Benimde düşük çıktı günde 2 kere gynoferon içiyorum bende kabızlık yapmadı bol mandalina yiyorum ondan olabilir belki. Sende mandalina ye bi dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…